pa nebi Robben dodo da neznam kaj :D
Printable View
pa nebi Robben dodo da neznam kaj :D
Dodo je jednom, dovoljno. :D Cestitke Bayernu, ali najvise Mandjukicu. Prvi Hrvat koji je zabio u finalu. Kulen power, nema sta. :D
Bayern prvak svemira. Trebao sam se kladit.
Juve nagodinu, sigurno!
poslije Chelsea :P= Citat =:
Izvorno postao Carp
Neymar stigao u Barcelonu :)
jel se taj heskey otrijeznio ikad?
Downing <3
Fenomenalno polufinale Roland Garrosa. Šta su obojica spašavali, nevjerojatno. Ono diranje mreže je možda okrenulo cijeli meč.
I ja tako mislim. Po meni bi se trebao napraviti izuzetak za situacije u kojima ju igrač jednostavno ne može izbjeći, kao i kod padova. Nije da je to imalo utjecaja na sam poen pošto je Nadal bio iza linije i bez ikakvih izgleda da stigne lopticu nakon smeša. Mislim da ti nitko ne bi mogao dati racionalan razlog zbog kojeg bi se taj poen trebao oduzeti Đokoviću osim, naravno, onog tko je izmislio to pravilo. Nevezano za to, stvarno epski tenis. Tko zna bi li Federer bio onako dominantan da je umjesto smiješnog Roddicka imao ove likove za konkurente.
Vezano za onu sliku gore... Carlosa iz nekog razloga ne pamtim kao konstantnog izvođača slobodnjaka, mada bi me statistika mogla demantirati. Uvijek sam mislio da je živio na staroj slavi kad su slobodnjaci u pitanju, konkretno na račun onog čuvenog gola protiv Francuske. Iz tog razdoblja su mi uvijek bili bolji Juninho, Hooijdonk, Mihajlović, Ronaldinho, Del Piero, Beckham, Assuncao, Zidane, možda čak i ona dva golmana što su izvodila prekide. Recoba, Pirlo i Nakamura su ih također odlično izvodili.
A ono, u Realu je bila velika konkurencija za slobodnjake, Zidane, Figo, Beckham, ali sve one od 30+ metara je često znao opaliti.
U pizdu materinu Hrvatska :(
Jebo ih Sammir sve, da ih jebo sve u HNS-u svojim crnim kurcem i to bez kondoma da dobiju sidu drito u bulju. Štimac papčino, odi lizat oltare, jer za drugo i nisi, šabane jedan tovarski. Govna nesposobna, sramotite ovaj napaćeni narod!
Čim Kalinić i Kranjčar ulaze kao đokeri jasno je da je sve otišlo u prozor.
Od koga mi izgubimo... Škotska je razina Cipra i Islanda i njima su nedostajali mnogi igrači, tako da nema isprike. Najjači mi je bio komentator kad je Kalinić ušao: "Pomoći će nam njegova brzina" ili tako nešto. Brutalno.
lol hrvatska
Komentator Marjan,peti gol BIH,Dzeko strijelac:"Dijamantu,Dijamantu,Dijamantu,Dijamantu ...Sad cu razbiti ovo staklo!" :rotfl: :pray:
Pa da, poznat je po brzini i okretnosti.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Meni je najjače bilo kad je u trenutku kad je Škot izvodio prekid rekao nešto tipa: "Ovaj igrač je zasad postigao jedini pogodak na Maksimiru. Nadam se da nije zadnji." Ono, znam šta je mislio, ali baš je ispalo smiješno.
Katastrofa pripreme i pristup utakmici. Ok je održavati kult repke, ali prije tekme za koju se znalo da će biti teška za nas, moralo se više raditi na "glavi" igrača. A i Štimac je ispao papak.
Tupio je o tome kak će igrati samo najspremniji i onda ubaci Perišića, Rakitića koji je odigrao na centralnom veznom sezonu života, stavi na krilo, a Kova nek se navlači sa 3 Škota cijelo vrijeme.
Jedino nam preostaje moliti se da će ovi ostali iz top 10 biti sposobniji i osigurati izravno nastup pa da u dodatnim opet izvučemo neku slabiju momčad.
Aj zamisli 1000 kuna na Škotsku da je netko stavio. Kupiš fino novi komp ili ideš na tjedan dana u Grčku kao kralj.
15 je kof bio.
Ne al ne samo ovu tekmu, nego općenito već ne znam kolko se ne sjećam da je Hrvatska dala gol koji nije bio iz nekakvog nabaca ili kornera. Nemremo i nikad nismo mogli jednu poštenu akciju po podu složit da ga jebeš. Nemamo igrača osim Modrića ajde koji može pretrčati ili predribljati bilo kojeg boljeg obrambenog.
I ovaj komentator kad je Kranjčar ulazio, nešto u stilu nadam se da će nas on spasiti. :rotfl:
What hacker said.
Krumpamo se jos od Irske, kad smo sretno dobili. Sve neki prekidi, odbijene lopte, nista konkretno. Al bitno da smo 4. repka svijeta.
Ali ne možeš reći da smo manje kvalitetna momčad od ovih flegmi, jer nije tako, ali ova utakmica je jedna od najčudnijih. Škoti praktički igraju reda radi, a mi se očajnički pokušavamo probiti :)= Citat =:
Izvorno postao hacker
Jučer sam pizdio kad gledam kakve pizdarije fejlaju ali se ne mogu ljutit na Škote nimalo, bolji navijači od naših dvjesta posto :)
Možda da su i naši takvi, eh... do tada, psujmo mater Sammiru :(
Pa da, Škoti igraju prek kurca, negdje 5 6 puta su izgubili loptu unutar svojih 25 metara zato kaj im se valjda nije dalo ispucat van neg su pokušavali predribljat i mi to nemremo iskoristit.
I ovaj Štimac glupi, kaže da nam je falilo par ključnih igrača, jebote Škotskoj cijela prva postava falila, čuo sam negdje da su dvojica iz prve postave bili na vječanju kolko ih je bolio kurac za ovu tekmu.
Njemu zvižde jer je crn....
http://i.minus.com/ib04xhnqH54QQM.gif
Ali zašto ne zvižde ovom vrsnom bijelom tehničaru ?
http://oi40.tinypic.com/plrmd.jpg
I najbolji komentator u svemiru
imaš pravo, kranjčar je trebao bar na poluvremenu uć= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Kranjčar već godinama ne igra profesionalni nogomet, opet se udebljao, u Kijevu ni klupu ne može grijat i takav igrač bi nam trebao biti okosnica uz Modrića? Ima potez i pas i to su mu jedina dva plusa, takav nogomet se ne igra 20 godina...
Tužno je da se igrač koji ima tek 29 tako zapustio već duži niz godina i stvarno ne vidim odakle mu kredita više da igra u repki.
O Kaliniću ne treba trošit riječi, najbolja prodaja Hajduka ikada, 10+ penala zabijenih u sezoni i par milja u kasi. Win. Prodat će ga i iz ovog kluba samo ne znam kome...
pa čuješ, neki gol s 20ak metara bi dobro došao, a on je uvijek dobro igrao za repku i nerijetko spašavao
Jedina korisna stvar Kranjčara je bila onaj gol Bugarskoj prije tko zna koliko godina.
Nemojte zaboravit Simunica, ja ne znam na osnovu cega je on jos uvijek u repki.
Sad kad je Belgija prva u skupini, šta je onda s drugoplasiranim (očito, s nama)? S kim se igra?
Šimunić je dinosaurus, kako ga crni jedan moj prof. to je strašno :)
Onaj židov je još i gori, sjećam se da je gluposti radio u Dinamu dok je igrao.
Radije bih Sharbinija natrag u repku nego Kranjčara, bez zajebancije. Kao da nismo dovoljno predvidljivi i spori. I Tomečaka bih radije vidio na krilu. Možda čak i onog bivšeg Hajdukovca koji je bio na posudbi u Karlovcu, ali ne mogu se sjetiti imena. Toliko je i dobar.
Ako na kraju završimo u kvalifikacijama, a izgledno je, najbitnije je da izbjegnemo drugog iz skupina gdje su Portugal i Rusija, te Francuzi i Španjolci. Protiv svih ostalih bih bio uvjeren u prolaz, eventualno bi još Švedska mogla biti zajebana. Volio bih da se poklopi tako da igramo protiv Bosne, ali vjerojatno će završiti prvi u svojoj skupini.
Ako, a vjerojatno, budemo drugi onda ulazimo u ždrijeb sa ostalim drugima i izvlače se parovi dodatnih kvalifikacija. Najbolji drugi valjda još uvijek ide izravno dalje, ali teško da ćemo to biti mi.
Dosta bi zajebano moglo biti u dodatnima: Portugal, Francuska, Engleska... svega može biti.
Seri kolko god hoćeš, ali svaki put kad starta tekmu u repki svi ga hvale jer, jebiga, dobro igra.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Je, hvali ga Cico nakon par gemišta.
Ima li ikakve šanse da pobjedimo Belgiju?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Mislim, kako stvari stoje, oni valjda neće izgubit slijedeće utakmice. Ovo je pod pretpostavkom, naravno, da ne zaseremo protiv Srbije i Škotske.
Imamo.
@ MILF: nedaj bože da nas Bosna zakači (iako nema šanse da budu drugi kako igraju), likovi imaju gol razliku 23:4 , tako nešto, metu ekipe pred sobom, stvarno odličnu, složnu i nabrijanu repku imaju. Nebitne utakmice rješavaju sa 5:0, a bitne se bore do 95. min i pobjeđuju.
Rusi isto igraju fantastičan nogomet trenutno, bilo mi je jako čudno kako im se na euru sve poklopilo da ne prođu. Šveđani su nas već razmontirali i opet će. Najbolje ćemo odigrat protiv jakih ekipa jer smo samo tad nabrijani ali pitanje je jeli to dovoljno
@ Carp: Joea ja ne bi dirao dok još može, ima autoritet, tehniku( kako je samo naslagao lika sa dva bicikla uz aut liniju jučer), a onda samo stavit Jedvaja umjesto njega i to je to. Lovren je psihički u kurcu, uništio je sam sebe i novinari su tome pomogli u Lyonu. Vidu nikad ne koristi na stoperu u repki. Schifo je odličan i treba ostati standardan.
@ Pingu: ne serem ništa samo kažem kakve su mu karakteristike. Zabio je krumpir Engleskoj davno, pa Bugarskoj davno i to je to. Ne igra u svom klubu, fizički ne može, nema kontinuitet, nema mjesta za njega u vezi u formaciji koju igramo , a krilo ne može igrat ni pod razno. Ne vidim opravdanje da igra. Zapravo nam je cijela ljeva strana u kurcu jer je i Perišić propustio pola sezone i možeš ga jebat. Da bar imamo kvalitetnog lijevog beka pa da se povuče na krilo u ofenzivi( to je Pranjić znao kvalitetno odigrat) da ne moraju krila glumit Kranjčari, Olići itd...