Ja sam smeće od studenta, ali imam 67 ECTS bodova u prvoj godini. U ovom semestru imam 33.
Tho, prosjek u prvoj godini mi je oko šugavih 3,8.
Printable View
Ja sam smeće od studenta, ali imam 67 ECTS bodova u prvoj godini. U ovom semestru imam 33.
Tho, prosjek u prvoj godini mi je oko šugavih 3,8.
Nego, moze li se na preddiplomskom upisati izborni predmet s diplomskog studija? Zanima me ovaj tecaj litavskog sto se izvodi u ljetnom semestru, al na popisu izbornih kolegija stoji među diplomskima...
Afaik ne, zato jer je očito, na diplomskom. Sačekaj malo bokte.
Nego. Kako da ja objasnim ovim ljudima da ovo ne utječe pozitivno na javnu sliku kluba?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Kao da postoji pozitivna slika o vama. :D
A mislim nije da dio te ekipe nije naslikan na zidu ksff-a. A tu je i fotografija Tita i naravno proslava dana republike koja se organizira.
I ovo naravno.= Citat =:
Kao da postoji pozitivna slika o vama. :D
Šta sad, zajebancija. Ne znam nikoga da se našao uvrijeđen time.
Ja bum pal takva sam ljenčina.
Mateljan na Bazama podataka objašnjava kako podignuti 3000kn s bankomata:
http://www.deviantpics.com/images/20...122_144207.jpg
Nikako. Zaključavanje tablice.
Jel objasnio prvo kako nabavit 3000 kuna na računu?
Nikako. Filozofski fakultet.
Baš sam to mislio komentirat.
Nego, jel ima kakav utjecaj na zaključnu ocijenu to kad sam položio neki ispit? Tj., jel isto da npr. na prvom roku dobijem 4 ili da prvi put iziđem na ispit u drugom roku pa tu dobijem 4? I što ako recimo padnem na 1. roku pa na drugom dobijem 4, upisuje li mi se onda 4 ili se uzima prosjek pa imam 3?
4 ..................................
Padneš na prvom, na drugom dobiješ 4 -piše ti se 4. Ali zavisi kako je osmišljen kolegij, imate li usmeni i tako to, to sve može povisiti/smanjiti ocijenu.
Lijepo onda. :)
A ako dobijem recimo 3 pa idem drugi put pisati za višu ocjenu i lošije napišem, ima li onda to utjecaja?
Automatski se odričeš postignutog uspjeha ako izlasiš opet pisat, mada čitaj "sitna slova" vezana za to, možda ima special ruleova :D
U vecini slucajeva ti je ocjena na ispitu = ocjena u indeksu, ali to se sve lijepo zakomplicira ako postoji usmeno odgovaranje nakon ispita.
Najlakse receno, tad si prepusten na volji profesora koliko mu se svidilo tvoje znanje.
*Studente koji nisu parcijala
filozofski ekipa, koji ste predmet polagali kao izborni? buduci da su ukinuli pig nemogu sve rjesit 1 maturom pa trazim izborni lak za proc tak da imam na listi par smjerova s filozofskog ak ne upadnem na fpzg
Psihologija, počeo učiti valjda 2 dana pred ispit i dobio 4. Što si prijavio na FF btw?
nisam jos nista jer nemam izborni za to, mislio sam cak mozda informatiku makar nisam kurca radio 4 godine. fora je u tome kaj mi je fpzg prvi izbor i ono tam ocu ic, al ovo mi je just in case. mislio sam prijavit povijest, sociologiju i anglistiku.
I jel' ide još netko na maturu ove godine od forumaša?
edit: pa ja ne znam sliku stavit
Možda odem popraviti neku ocjenu, s obzirom da nisam prošli puta apsolutno ništa učio. Ali lijeno mi.
Planiraš nešto upisati ove godine? I mislim da imaš rok za prijavu još dan ili dva, osim ako to nisam krivo shvatila.
Planiram, jel znaš možda jel trebam obavit kakvu proceduru za upis ove godine ili se samo ulogiram na sustav i izaberem?
Pa ako si već rješio ostalu "papirologiju" i registraciju, mislim da možeš samo odabrati. Uostalom, sustav će ti izbaciti šta fali.
Riješio sam prošle godine, valjda vrijedi sve.
I sad vidim da su upisi za maturu do 1.2., dobro da si rekla :)
sonik, prosle godine nisi nista upisao pa sad polazes ponovo il koja je situacija, ne kontam? i btw dal u tom slucaju moras sve mature polozit opet ili samo popravljas sta ti je bitno?
Pa ne polažeš ništa opet lol, ali možeš popravljat kolko ti je volja.
Doduše košta te nakon prvog puta.
pa pitam te jesi upisao ista prosle godine ili ti treba za neki drugi faks?
ak nisi nista upiso kak si se snaso za zdravstveno i to buduci da nemas studentska prava?
Nisam ništa, bilo je premalo mjesta na jesenskom roku.
Na biro sam se morao prijaviti.
A zakaj onda visiš u ZGu ak ne studiraš ništa, radiš ili? Kod koga živiš?
Kaje ovo ispitivanje?
Imam stan u zgb, odem kad mi dopizdi doma.
Par brzopoteznih, Sonik:
ljeto/zima?
majoneza/kecap?
plavojke/brinete?
duhan/alkohol?
zima
majoneza
brinete
nemam pojma o čomskom ali žižek mi rula
*Zadnje pitanje naknadno prilagođeno forumu
EDIT: zajeb
EDIT NUMERO CVAJ: Ima ikog da će na FOI nagodinu?
http://i.imgur.com/PsXdXBr.png
Da napomenem da sam sve razrede proso s dva, treci s tri i da sam svake godine bio na popravnom iz matematike.
Najebo sam.