Napravija 20 sklekova i 20 cucnjeva iiiii od sutra cu 15 sklekova i 10 cucnjeva. Gad deeem :D
Printable View
Napravija 20 sklekova i 20 cucnjeva iiiii od sutra cu 15 sklekova i 10 cucnjeva. Gad deeem :D
Vidjet ćeš ubrzo :>= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
[quote=angel eye]Vidjet ćeš ubrzo :>[/quote:q26kitbv]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":q26kitbv
:oops: :wink: :P
Medivit? :)= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Nego na poslu sam i gladan sam. A nemam pauzu zato jer sam danas kasnije došao, kao trebao ujutro raditi seminar. Naravno, nisam. :(
Čekam ponoć da odem spavat, osjećam se umorno
tražim mobitel, osjećam se umorno
Pijem čaj, i živciram se jer neznam što da kupim, Trine ili The Misadventures of P.B. Winterbottom, argh. :(
Bio na treningu, odmaram se, osječam se umorno. :D
Šta treniraš?= Citat =:
Izvorno postao GDra
Trenutno se osjećajem izuzetno slobodno... Emocionalna kriza me prošla,sad sam hepy, i osjećam se posebno zlobno... :evil:
Veslanje. :D
Opa,zgodno. Kak ide?
Eh,da,i upravo sam počeo slušati Three days grace... :D
Ide dobro, ali me nisu izabrali za regatu... :(
EDIT: 3 blank pagea. Opet.
Bas lose,upala pluca,stomak me ubija,glava,imam i temperaturu,uhvatila me neka bolest,sedim,caj i surf.
Meni je šalica dobrog čaj dovoljna da i rak pobijedim... :D
Si bio kod doktora?
Jesam..kaze da moram da odlezim nedelju dana,bar.A salica caja..ja sam na desetoj danas.Propala mi slobodna nedelja..a hteo sam ici na kampovanje..cekalo me drustvo. :|
Sad ću i ja morat šalicu.
Bio na treningu, kad se vratio odigrao malo TQ sa frendom, bilo je zabavno, sada odoh da ispraznim tetrapak mlijeka u sebe, osjećam se živahno
Halam GTA4: EFLC i čekam da počnu Megafactories na NatGeo.
Osecam se malo bolje,pre kao da me je voz pregazio,sad kao da me obican auto. :|
Osjećam se kao posljednje govno :?
Sto?
Operi se :) .= Citat =:
Izvorno postao mrxilix
Buljim u monitor i smijem se.
Uživam u sebi... (ne na onaj način,perverznjaci jedni :nonono: )
Neznam ni ja....je*e me škola,po običaju.. :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Hmuhf..skola to bese ono..hiljade besmislenih stvari a bez nje se ne moze? 8).Ja zavrsio sve sto treba,a posao mizerabol.Dodje mi da odem u kinu i da budem rudar,bolje cu pare primati.
Još malo pa idem na penjanje. 8)
Gde? Ja sam probao jednom na visu..crne stene ili tako nekako.
Kod Baumaxa, upiši "Penjački klub Zagreb".
Ja sam to ovak radio,zbog drustva,drugarica i njen decko su dobri,pa im ja pravio drustvo.Ali ako bude lepih dana mozda svratim i sam na Vis.Inace vratio sam se iz kupovine patika.Ostao svorc..
Bio na treningu.
Veslanje opet. :D
Maloprije se istusirao i vecerao. Sad jos malo svrljat po netu i onda lec. Sutra opet cijeli dan strebing. Osjecam se poprilicno umorno
Mrak, cigareta, tecktonik i čil. Poso' gotov danas :P
Idem jesti.
Zobene ftw.
:(
Pregledavam internet, slušam Luisa Armstronga, osjećam se vrlo loše
Zašt?
Zato, ustao sam, nemam trenerke za obući, osjećam lagani mamurluk i nevjerovatan napad lijenosti
Zujim, idem igrat neku glupost da se malo zabavim, dosadno mi je jer moj dragi još uvijek spava, pospana sam i mislim da ću bit bezvoljna i pospana cijeli dan zbog ovog jebenog tmurnog vremena vani i glupe kiše koja će past sto posto. :-x
vratio sam se iz skole,ispravio 2 na 4 iz testa iz matematike,sad slusam muziku.
Blago tebi, imaš subotom školu. :(
Pokusavam instalirati Sniper Elite, patim se malo