Ako se ikada više ošišam, želi se ošišati tamo. :D
Printable View
Ako se ikada više ošišam, želi se ošišati tamo. :D
Nisam znao da je Vemil propao, neki dan bio gore i radi punom parom...barem na prvi pogled.
IGH gradi neboder na mjestu propalog Vemila
Punom parom radi Unusmedia, ne Vemil. Zadržali su samo ve-mil.hr domenu pošto je razvijena i vjerojatno vrijedi više stotina tisuća kuna... To mi se kolega bavi sa razvojem i prodajom domena :D Glavno da prvi kupiš dobro ime za domenu :pray:
Ok, znam da je Unusmedia to kupio, al ono, tam je sad taj vemil a oni to misle rušit/preuređivat. To onda znači da se oni tornjaju od tamo ili...?
:rotfl:= Citat =:
A man has been charged with illegally fishing for female underwear.
The 54-year-old Kobe resident, a “self-proclaimed” newspaper delivery man, used a 4m long fishing rod together with a multi-pronged hook to reach the female underwear he spied drying on the veranda of a 2nd floor apartment, some 5m up.
The 26-year-old husband of the 21-year-old woman who owned the underwear being illegally fished was alerted by an unusual noise, and caught the man red-handed, holding him until police arrived.
The man has been charged with the theft of one article of underwear.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video- ... huane.html
:cry: :cry: :cry:
Nemogu gledati. :(
Tkogod se našao u blizini se sigurno dobro osjećao.
Al praktički, ovo nije pošteno, oni koji to pale se napuše besplatno i još lovu za to dobe.
isuse debilnosti :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ajde da se desilo bilo gdje drugdje pa ok, nego u Meksiku kuzis?
Prvo sto ce karteli uraditi je pokupiti nekih 20-tak random mladica s ulice u znak odmazde, preklati ih i njihove glave razbacati po centru glada i pred policijsku stanicu.
Nije da se to vec desavalo.
http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti ... omata.html
Ja ne vjerujem :rotfl:
japanci su imbecili općenito
To su kinezi, a ne japanci, razlika nebo i zemlja. To ko da ja tebi kažem da si bosanac a hrvat si (primjer samo).= Citat =:
Izvorno postao unknown
Primjer dobro argumentirane izjave.= Citat =:
Izvorno postao unknown
oćeš da ti počnem argumente davati, ima ih mnogo....= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
PS. kinezi, japanci ista stvar. nisko i žuto....
Pa da. Ja mogu naravno reći tek tako da su svi zagrepčani glupi, ali to neće imati smisla ako to ne argumentiram.
Uzevši u obzir njihove odnose, bolje je reći hrvati i srbi. Prije deset godina ili neš.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, troll?
Also, a One Piece prave onak... U Americi ili negdje?
Naravno ako rade animeje dobri su.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
ne mora značiti išta to. Evo primjer glumca, volim ga gledati na filmu a koliko čujem u stvarnosti ga ne bi mogao podnositi
Also, vjerojatno tehnološki najnaprednija nacija na planetu je hrpa imbecila?
I nije isto mamlaze, kad glumac samo glumi neku ulogu, a ti tvoji imbecilni japanci su izmislili cijeli prokleti One Piece.
Iako, uzevši u obzir o kojem animeu se radi, možda i jesu imbecili. ;D
Je vidim kako su napredni, toyota je pravi primjer toga... Europa i amerika drže važnije projekte, japan je samo američka k... i japan je u recesiji posljednjih 15 godina, jedna od zemalja sa velikom stopom samoubojstva. Pa skoro sve stvrai koje danas koristimo su izmislili europljani, ovi su samo kopirali... I znam da ovo zvuči rasitički ali to su sve izmislili bijelci, a ne azijati= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
(ne mojte me krivo shvatiti, ovo sam samo naveo kao činjenicu(ja osobno NISAM rasist)
Nije da je tu dosta argumenata zasto je japan vgg. Malo smo si mirko? :(
Zakon :pray:= Citat =:
Izvorno postao unknown
Lol onak, to sa samoubojstvima je čisto stvar mentaliteta. Isto tako bi jednom japancu [Ili skandinavcu op.a.]Sbilo nenormalno koliko mi imamo besposličara.
Also, Japan = zemlja, Europa = kontinent. Nauči razliku.
Pod Amerikom nagađam da si mislio na SAD.
I onak, znaš ti koliko samo jedan Sony ima patenata?
Lol na sliku, neću uopće komentirati.
Issati, Shaq-Fu. Odvalio sam se. :)
Ono, razlika Kineza i Japanaca je nebo i zemlja u odnosu na razliku Hrvata i Srba, netko tko nije bio u Balkanu ne bi shvatio foru, ionako se većina toga temelji na retajno zategnutim odnosima.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Al kuiš to su sve mali žuti i pišu čudnim znakovima i imaju ninđe.
Enihau, lul na unknowna, zašto se trudite uopće.
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ja sam u pravu vi niste i točka i neću više ništa pisati o ovoj temi, vi se raspravljate koliko god hoćete dalje
OK, win :D
:pray:
Haha, koji si ti peškirić, gori si od mene majke mi, a svi koji me znaju znaju da sam ja uvijek u pravu i da samnom nema rasprave. Aj budi bar malo fleksibilan ^^ Možda si imao neki group bukkake s japancima pa sad imaš neugodna iskustva. Osim ak su bile ženske pa si imao group squirt, onda je to druga stvar.= Citat =:
Izvorno postao unknown
@Pingu i cham3leon: Dobre slike :)
Evo nas opet:
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/92 ... ivila.html
kakav si ti retaj :pray:= Citat =:
Izvorno postao unknown
Kako su odma skočili lokalni shota fanovi.
Al' svaka tema gdje spomenes anime.....ko da imaju neku posebnu T-Mobile tarifu preko koje si medjusobno dojavljuju "OMG NEKO JE NESTO PISAO PROTIV ANIMEA, PODFORUM GMK, TEMA REDNI BR. 00154 GO GO GO!!!1"