Zašto nisi odmah uzeo arhitekturu?= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Printable View
Zašto nisi odmah uzeo arhitekturu?= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
ja još nez što upisat
Pa možda je vama lakše na fakultetu u vašoj struci, ali kao što sam već napomenuo, iz gimnazije možeš bez problema na bilo koji faks. Ako upišeš neku strukovnu, onda to moraš i studirat...
Bičam po prehladi.
netocno, ja sam zavrsio strukovnu i presao na filozofski :wink:= Citat =:
Izvorno postao loo
Opet apsolutno i neopisivo krivo. Četvorica ili petorica iz mog razreda sad studiraju na Prometnom faksu, a jedan na Građevinskom. Po tebi onda nakon gimnazije moraš studirati na nekom netehničkom faksu.= Citat =:
Izvorno postao loo
Na faks bez problema upadaš ako si pametan i ako se pripremaš, bez obzira na to koju si srednju završio. U grupi imam nekoliko ljudi koji su maturirali dok sam ja još bio u osnovnoj i sad su upisali 1. godinu. Misliš da tu gimnazija igra ikakvu ulogu?
Bičam po svojoj sestri. Svira gitaru po akordima, ide u Palach, sluša rock iz 70-tih i 80-tih i non-stop mi nabija na nos kako techno/electronic nije glazba. Usput je i vjerski fanatik, ide stalno na mise i na Framu. I kako njoj sad objasnit da sam ja stariji 2 školske godine od nje i da ne može meni filozofirat i učit me o stvarima koje sam već prošao ili već znam. Tvrdoglava je ko tele i užasno nelogična. Mijenjam ju za čunga-lungu :(
Ti imas 19 godina, rajt?
Kazes da ima 17 godina?
Too old.
:(
Žmirit ću i zamišljat mlađu.
A smiješni ste. Bar ste me oraspoložili malo :D
Pa dobro ti i govori :P ...Bar ne ovo što čuješ iz svakog drugog kafića i auta...= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Bičam četvrtak.
Bičam po blesavom avastu koji bez obzira na to kaj ja delao svako toliko sere sa svojim "virus database has been updated" sranjima...
Kad bi neučestalost izvođenja/slušanja glazbe bila mjerilo, onda bi ja pod tušem sa publikom od 5 članova uže obitelji i petero prvih susjeda bio među najboljim vokalima svijeta...= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Inače, Kostolomac, ima li ti sestra msn? Da malo popričamo...
Hmm... Ne ide valjda u Sušačku i na vjeronauk kod M.M.?= Citat =:
Tinejdžeri su kul. :)= Citat =:
Bicham po dosadnoj obitelji od koje ne mogu pet min bit na miru na kopu kad ne učim.
[quote=Anarion.Umarth]Kad bi neučestalost izvođenja/slušanja glazbe bila mjerilo, onda bi ja pod tušem sa publikom od 5 članova uže obitelji i petero prvih susjeda bio među najboljim vokalima svijeta...= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":sj4pjjvi
[/quote:sj4pjjvi]
Jebemu,nije u tome stvar...Ta tehnjava koju sam prisiljen slušati u pravilu se sastoji od jedne te iste melodije uz ritam-mašinu u pozadini,i čak mi je gore i od cajki...Al mase to vole "jer se na to može plesati".
= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Soba, ključ.
The Great Duck
Jebemu,nije u tome stvar...Ta tehnjava koju sam prisiljen slušati u pravilu se sastoji od jedne te iste melodije uz ritam-mašinu u pozadini,i čak mi je gore i od cajki...Al mase to vole "jer se na to može plesati".[/quote]
Pa može se plesati, i ok je vani, tj. nije nepodnošljivo. Probaj ti plesati na rock 60-ih, nije nimalo lako...
Kaj ak živi u dvosobnom stanu i komp mu je u dnevnoj sobi. Nemaju svi vlastite sobe ffs!= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
Pa na tehno i cajke se lagano pleše i svi vole. Šta ću izać van na neku metal glazbu i sjedit ko budala ili hedbengat? Ili plesat na rok... ili pop ili bilo šta drugo...
živim u trosobnom al mi je soba tako mala da mi je komp u sobi oca i majke= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Haha.= Citat =:
Izvorno postao loo
Lol.
Smjeh.
Plač.
Potpis.= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
= Citat =:
Izvorno postao loo
Zabava počinje oko 0:55 :thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:
[quote=Anarion.Umarth][quote="The Great Duck":2sui0w2a]
Jebemu,nije u tome stvar...Ta tehnjava koju sam prisiljen slušati u pravilu se sastoji od jedne te iste melodije uz ritam-mašinu u pozadini,i čak mi je gore i od cajki...Al mase to vole "jer se na to može plesati".[/quote]
Pa može se plesati, i ok je vani, tj. nije nepodnošljivo. Probaj ti plesati na rock 60-ih, nije nimalo lako...[/quote:2sui0w2a]
[quote=r0rschach][quote=Otaku :3][quote=loo]Pa na tehno i cajke se lagano pleše i svi vole. Šta ću izać van na neku metal glazbu i sjedit ko budala ili hedbengat? Ili plesat na rok... ili pop ili bilo šta drugo...[/quote]
Haha.
Lol.
Smjeh.
Plač.[/quote]
Potpis.[/quote]
Niggers, please.
Za početak: kretanje u ritmu =/= plesanje.
Nadalje: [url="PfzjGSRaBE4"]PfzjGSRaBE4[/url]
Na barem 25 od 30 pjesama se može plesati, što disco fox, što rock 'n' roll, što cha cha cha, što bečki valcer (da, House of the rising sun je školski primjer brzog bečkog valcera), što jive, što foxtrot. Vjerojatno bi se i još koji našao, ali nisam primjetio iz prve koji, a ni ne znam još puno plesova plesati :)
Pa di ćeš nać tu glazbu? Ovdje je sigurno nema...
Plesnjaci, Tvornica, Route 66, lokalni bircevi, Boogaloo. Ima, samo trebaš potražiti :)
Lokalni bircevi...
U ZAGORI NA IZVORU RIJEKE CIKOLE.......
A, pa to je sve u Zagrebu. Ima još 3 godine do toga :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Nisam ti ja kriv što živiš na selu. Cajke, rofl. Bar ne puštam rock u sobi kad sam na selu.
Živim u Osijeku... ovaj drugi dio posta nisam baš shvatio :?
Ne paše ti muzika vani? Slušaj svoju. To što frendači idu na cajke ne znači da i ti moraš. Da me frendovi pozovu van i umjesto tipičnog birca u Tkalči di se pušta kolko- tolko OK muzika kažu: "E, idemo u Lampaše/ Lake City/ Srbiju.", ostao bi doma visjet na forumu i IRC-u bez imalo razmišljanja.
Birc/klub/štajeveć se zove Srbija?? :shock:
A nije meni tolko stalo do glazbe. Šta se pušta se pušta. Glavno mi je da se zajebavamo i bude dobro... A kod kuće slušam šta mi odgovara (najviše mrtvi rep i rok ^^)
I zaboravih napisat da nisam mjesec dana izašo na cajke. Uvijek bude neki rođendan pa tamo idem. Samo me živcira kad neko pljuje po ljudima koji slušaju cajke. Ko da to ima nekakve veze s tim kakva je osoba :thumbs1:
Aha. Unutra su ti četnička obilježja i puštaju se cajke. Dosta popularno mjesto tu u Zagrebu.= Citat =:
Izvorno postao loo
Ovo po pitanju ljudi - kad im je ukus nikakav, zapitaš se ^^
Ma samo 3-4 moja prijatelja i kod kuće slušaju cajke. Ostali uglavnom sve normalno. Jedino tamo idemo van jer, eto, nemamo di dalje...
De gustibus non disputandum est :D
Aj pogodi :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jea rajt :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ajoj, mogao sam i mislit. Ali dobro dok sluša rock iz 60ih i 70ih, bar ju ovaj nije navukao na Thompsona. :D= Citat =:
Jer zamisli samo sistericu koja smatra da ništa osim Thompsona i Škore nije muzika... :hangin: