uprav opregledavam drugu sezonu ovog serijala,= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
definitivno najzanimljiviji dijelovi serije su oni u kojima testiraju oruzja na ljudskim maketama ( oni balisticki gelovi sa rebrima i organima :)).
Printable View
uprav opregledavam drugu sezonu ovog serijala,= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
definitivno najzanimljiviji dijelovi serije su oni u kojima testiraju oruzja na ljudskim maketama ( oni balisticki gelovi sa rebrima i organima :)).
Meni predobro, ipak Scorsese ima prste u tome.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
[quote=osvetnik_sch3l3]uprav opregledavam drugu sezonu ovog serijala,= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":1q9fdj5d
definitivno najzanimljiviji dijelovi serije su oni u kojima testiraju oruzja na ljudskim maketama ( oni balisticki gelovi sa rebrima i organima :)).[/quote:1q9fdj5d]
koje to sranje od serije... eksperti moje dupe.
Zabavno je.
Slažem se, DW je mehfulness do kraja.
Gleda tko Sons Of Anarchy, dramska serija o bandi motorista koju predvodi ni manje ni vise nego Ron Perlman ilitga Hellboy ilitiga narator iz Fallouta, planiram gledat, pa ono da mi netko nabroji kvalitete i mane...
pogledao prvo epizodu The Boardwalk Empire,vgg.
Pogledao prvu epizodu 3. sezone Castle-a!! Megaawesome! Epizoda može slobodno među top 5 cijelog serijala!
Gledajte si...
Bored to Death
Baš sam mislio čeknuti ovo... Možda.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Bored to Death sam gledao.. I prekinu jer mi dosadilo, ne do smrti :eyebrows: ,ali dovoljno.
Veceras pocinju nove sezone Fringe i Bing Bang Theory
Pogledaj pilot epizodu! Ako te ne oduševi, nemoraš dalje gledati! Meni je pilot epizoda čista desetka, a kasnije je tipična krimi serija u stilu .. pa neznam.. CSI-a ali bez gadgeta i hi-tech opreme! Moram napomenuti da me serija uspjela nasmijati (odnos između dva gl. lika i njihova konverzacija) više puta nego neke humuristične serije!= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Dobra je serija..pogotovo ako voliš motoriste i obračune bandi...ima i ljubavnih zavrzlama i humora..jedini nedostatak su da poneka epizoda zna biti stvarno dosadna, tek toliko da je tu, ali to je prilično rijetko (inače odgledao sam prve dvije sezone)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
sutra aira supernatural s06e01... :cry:
true blood se jos snima ili je zadnja epizoda s03e11?
S03E12 - September 12, 2010
Dobar pocetak nove sezone Fringea, samo da ga opet ne sjebu s fillerima :X
Gledam ja, odlična serija s time da mi je čak 2. sezona bolja od 1., a i 3. sezona je za sada obećavajuća.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
pogledao sam prve epizode novih sezona the od BBT i HIMYM,obadvije su izvrsne.
trebam preporuku za neku careless seriju tipa two and a half men, friends, that 70s sa gro epizoda...
(imam upalu pluca i moram mirovat)
The Office
community.... valjam se od smijeha
Pratim novu se zonu The Big Bang Theory, te se bacam na ponovno gledanje House M.D. Od početka do kraja.
Nakon toga slijedi The Wire, pošto se serija hvali na sve strane.
Pregledao 3 sezone True Blooda skoro pa u komadu...serija i nije toliko dobra ali dzaba je, navuk'o se.
Zatim, nove epizode Big Banga i How I met your mother pregledane, chuck je na stand by-u, ne mogu se jos nakaniti da ga odgledam al' uskoro cu. P.S: Padam ispit prekosutra, ne znam sto li :)
poceo sam gledati dextera , predobra mi je serija ali imam osjecaj da ce sto dalje gledam bit gore i gore :/
pogledao novu epizodu big bang theory...urnebes :D
I ja sam pogledao novu epizodu big bang theorya i losa mi je, kako je treca sezona lose zavrsila, tako se ova nadovezala i lose pocela, ali valjda ce uvidjeti da je ovo bezveze s Sheldonovom curom i vratit se dobrim starim putevima. A mozda je problem sto sam prije toga pogledao novu epizodu HIMYM koja je vrhunska, pa mi je mozda ovo poslje izgledalo losije nego sto je bilo, al ni vazno, HIMYM je odlicno poceo, jedva cekam novu epizodu, nadam se da je ovo napokon zadnja sezona jer dosta je vise razvlacenja.
I jos sam pogledao NCIS novu epizodu, tu mi najveci problem kad pogledam jednu epizodu pa bi uvijek jos a nema, steta, odlicno otvaranje sezone, jedva cekam nove epizode.
Ja isto, al fakat su ga zasrali u trećoj sezoni.= Citat =:
Izvorno postao Toxic
= Citat =:
Izvorno postao hacker
:rotfl: :rotfl:
Pogledao! Zanimljivo, volim glavnog glumca još od Fireflya.= Citat =:
Izvorno postao Frky
čista kopija mentalista sa malim izmjenama
Jedva čekam.
old spice guy u zadnjoj epizodi chucka :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
kiiadao sam se kad sam shvatio da je on XD
Joj, koji lik! "Twenty five feet. I can do better."
Počeo sam ovaj tjedan gledati Everybody Hates Chris. Stari mu je urnebes, lik fantastično glumi!
Running Wilde. Smiješan je pilot. Rade seriju oni koji su Arrested Development napravili. I glumi Will Arnet. :thumbs2:
Pogledao novog Dextera, bedirajuće.
Pogledao Outsourced. Slabo.
Sad se spremam Boardwalk Empire i Rubicon.
I dalje se gleda BSG, 2. sezona, 10. epizoda, kako je ta serija epic, nemogu vjerovat.
Dr. House svakako ;)