Lean back, lean back
:roll:
Printable View
Lean back, lean back
:roll:
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Mene bi isto zanimao odgovor za ovo pitanje. :wink:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
a koje su to prednosti molim te,pogodnija je za casual gamere,casual gameri i onako rijetko kupuju orginale.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I mmene zanima odgovor na riderovo pitanje,lako je tebi sad tu pametovat kad ces jednom-dvaput odigrat SP i par sati MP-a,ali kada nesto planiraš igrat mjesecima pa i godinama ocekujes da je igra savrsena,razvijena i prepuna raznih opcija,sto cod4 je a mw2 definitivnno nece bit.
Igrati ću MP dok ne dođe iduća dobra pucačina, u intervalima kad ne budem prezaposlen. Sve skupa neće prelaziti 50 sati nikako, a nije mi se namjera klanski obavezati za igru.
U prvom MW-u, u dvije godine igranja sam došao do 52 lvla. Čisti kežual.
Casual gameri najviše kupuju orginale, i o njima će ovisiti prodaja MW2.
onda zbilja nemas pravo komentirat odluke IW-a zato što tebe ne pogađaju,eod.
Pogađaju.
Ja sam jednako vrijedan kupac kao i onaj "koji će igru iskoristiti".
Obavili smo jednaku obavezu prema IW-u, kupili smo igru.
Uostalom, isti princip igranja koristi L4D, pa se nitko ne žali Valveu.
l4d i cod su dvije sasvim razlicite igre,u l4d-u cak ni ne igras jedan protiv drugog nego protiv zajedničkog neprijatelja.
IW bi trebali napisati knjigu o tome kako izmusti sto vise para iz idiota.
EDIT:i jos nesto,l4d je nova igra a cod je tu vec godinama,da je cod od pocetka imao matchmaking sistem i ostale gluposti nitko se nebi žalio,kad se samo sjetim kad je izasao cod4 hrpa cod2 fanova su odbijali prijeci na njega zbog par killstreakova i perkova,bas me zanima koliko ce sad prijeci na mw2 kad je cijeli MP sjeban i sistem igre promijenjen.
Dedicated servers and Rage - news you probably don't want to hear
Tolko o tome kaj to neće bit popularno. Za par godina će svaka igra bit takva :thumbs2:
a ti se tome veseliš :thumbs2:
znaci svaka ce iduca igra patit od konzolitisa... how nice. kupit cu si tipkovnica i misa za ps3, kupit igru tamo, igrat sa pingom 15 i ownat
Sad rat PC vs. konzole vise nema smmisla zato sto su sve prednosti PC-a jednostavno ukinute.
Istina. Al evo, takvi vjetrovi pušu, nemre se tu niš...
PC nam vise ne treba, idemo si kupiti konzole. yay!
F*** off konzolitis. :-x (trebaju nam smajlici sa srednjim prstom za ovo :D ).
:fof: :fof: :fof:
Evo još da se nesmiju :(
Oke,prilično sam siguran da sam u traileru vidio ISS kako odlazi u eksploziji.
i jesi,vidjela se također rukavica astronauta,znaci bude vjerovatno i kratka misija u svemiru.
Da, to isto. Čini se da će i nešto u svemiru bit, fora.
Igra će imati fantastićan SP. Puno vas će odigrat i kupit igru zbog toga. MP će biti manje popularan, ali dobar. Baš me zanima recenzija u PCP-u. Svi pljujete po igri na osnovi par videa i informacija, a niste ni 5 minuta igrali. Naručio sam je prvenstveno zbog SP-a, ali mislim da ni multiplayer neće biti loš. BTW zašto su svi zaboravili Spec Ops?
A ko je jos sa 50 sati igre našao klan? :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To je ustvari ništa. Otkljucas skoro sva oružja, ali pravi užitak dolazi kada igraš 200tinjak sati samo sa jednnom puškom da bi dobio boju koju želiš :pray:= Citat =:
U prvom MW-u, u dvije godine igranja sam došao do 52 lvla. Čisti kežual.
Osobno nažalost neznam nijednu osobu koja kupuje originale, ali znam gro osoba koji ma sa i sam narucivao originalne CoDove zato što igraju tu igru po 700-800 sati pa žele otici na ClanBase.= Citat =:
Casual gameri najviše kupuju orginale, i o njima će ovisiti prodaja MW2.
Da samo problem je u tome što IW nije izvršio svoje obaveze prema nama, a to je ispunjavanje naših želja. Zašto bi ja onda ispunio svoju obavezu premanjima?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
signed!
Zato jer ste jebene cicije sto zelite da sve bude po vasem.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Reci mi jednu, jednu JEDINU igru gdje su se ispunile sve tvoje zelje.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Dovoljno govori kako si pr0.
Boje su bas zbog casual igraca stavljene, da ih zadrze, a ti tvrdis da je to pravi uzitak, ti, koji su pr0 i pljujes po tome sto je CoD postao casual igra.
:pray: :pray: :pray:
Moram jos malo.
Nadovezujem se na kroatija.
CoD4. Otprilike savršena igra... Pa ocekivao sam da i nastavak bude takav/još bolji. I sada dođu oni sa nekim fix idejama i kompliciraju cjelu stvar.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://img692.imageshack.us/img692/4069/mw2b.jpg
Eto to su moje želje.Barem vecinu (jer je previše lošega) nek ispune i biti cu sretan.
Gdje sam se ja hvalio da sam pr0?= Citat =:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Dovoljno govori kako si pr0.
Boje su bas zbog casual igraca stavljene, da ih zadrze, a ti tvrdis da je to pravi uzitak, ti, koji su pr0 i pljujes po tome sto je CoD postao casual igra.
U promodu se boje ne otključavaju, nema perkova, nema lvla, ono što nije valjalo popravljeno je, ali u MW2 to se neće moći. :(
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
CoD4(moddani).
Igru je bilo otpočetka zabavno igrat, pogotovo na waru i još uvijek je.
Vi uživajte u igri sa 100 pingom, ja znam da ja neću.
Ono, citam kako sada bitchate po MW2, na kraju cete ga svi do jednoga kupiti i hvaliti kao da je Bog i batina.
Takodjer:
Kick/ban hackers immediately je feature?
Da. Nadam se. Ako rješe barem dio sranja koje su sami zakuhali.= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
nemožeš kickat igrača.= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Uživaj sa whinerima.
Također, ovo da ću ga kupiti je smiješno, jer neću da mi neki kreteni podvale konzolašku igru za 500 kuna.
Eventualno ako isprave nekako sva sranja koja su napravili, možda.
Ionako se kick/ban koristi kad god je netko na serveru malo bolji od svih ostalih igraca, prvenstveno zato jer si neki mulac umisli da je pr0 i da nitko nije bolji od njega, pa ako se takva osoba pojavi klinjo povuce vote i ljudi samo deru F1 i ne gledaju o cem se radi.
I da, uzivajte sa whinerima.
Sada nece biti whinera kako je netko jako dobar igrac te da heka nego ce biti sve puno whinera koji ce se tuziti na mw2. :)
= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
A igraj na org dobrim serverima pa ti neće whineat.
Uostalom ak ti smeta cg_chattime 0 i gotova stvar.
Kladim se da ni to više ne postoji.
hmm ping 100+
hmm 18 players
hmm no consile
hmm no costume map
hmm NOT COD
I onda ljudi govore kako su igraci CS-a nepismeni. :(= Citat =:
Izvorno postao xtali
Vi koji se žalite ste pravi harkor igraci, sta ce vama neka konzolaska igra, jebeš konzole, pc tru harkor :ekipa: .
Dobro, izgubio je neke featurse, ali je svejedno fenomenalna igra. Čitao sam negdje da je dobio na nekom poznatijem siteu ocjenu 97/100. Ja znam da ću ga igrati. Ako mi stvarno svidi, kupiti ću i original.
lol,naravnno da je dobio na neko poznatijem sajtu 97/100 kad su vjerovatno potplatili recenzente,bila je nedavo slican afera ako se ne varam.
@roršak i kroati :rotfl:
Au' contraire konstantine.
http://www.eurogamer.net/articles/d2d-i ... oycott-mw2
interesantno.
Isto sranje kao i za L4D2, IW ce ih pozvati da odigraju par levela koje su ispolirali i na kraju ce promijeniti misljenje.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
btw cod mw2 za pc je out
to od mene niste culi :nonono:
Proof or it didnt happen!