Mislim da cu jos Inquisitora probati i to je to.
Printable View
Mislim da cu jos Inquisitora probati i to je to.
Ne znam za vas ali mene se najviše dojmila priča i moj lik kao takav .... Baš je zajebant, sarkastičan i udvarač. Bounty hunter jel de.
To je više uloga za scoundrela. Bounty hunter je više hladan, odmjeren, ne preže pred nicim kad je u pitanju profit i voli naudit ljudima :)
Da, to je jedan bounty hunter. Ali nisu svi isti. Evo ti braću Moomo za primjer. Totalni retardi kratkoga fitilja xD
Isprobao sam ogroman broj MMO-a, i mogu reći da je TOR, samo jos jedna prosječna igra tog tipa (naravno, first impression). Trebali bi te više "usrkat" u lore igre, al' codexima se to baš i ne postiže. LoTRo i AoC su u tom pogledu, puno bolje iskoristili franšizu...
Napravija sam novi account u nadi da ce mi poslat invite. Security question me sjeba na više razina.
Bilo bi puno bolje da su stavili veći fokus na Flashpointe jer su oni vjerojatno najbolji dio igre, kad imaš precizno skriptirane događaje i dijalog sa više igrača.= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Došao do 9. levela, Sith Inquisitor.
Kupujem igru, definitivno. Questovi su zanimljivi (neki čak i odlični), Star Wars pejzaž je fenomenalno dočaran (mislim da bolju Star Wars igru po tom pitanju nisam vidio) te sam se totalno uživio u svoju ulogu Sitha koji je živio jednom davno, u veoma dalekoj galaksiji...Gameplay mehanika? Well, čisti WoW, ali mi ne smeta. Isprobao sam neke Heroic questove, odlični su. Nekada je znalo potrajati traženje partya, ali ništa strašno. Sada kad mi dođe plaća, prednaručit ću ToR da dobijem early access. Što se mene tiče, preprezadovoljan. Objektivno igra vjerojatno zaslužuje 80 ocjenu, no za mene čisti 90+ :D
Flashpointse tek moram isprobati, kao i PvP
Bounty hunter je onakav kakvog ga ti napravis. Nisu svi Boba Fett.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Tek sada vidio. Retardluk do bola. Pazite s tim security pitanjima= Citat =:
Izvorno postao whiskey
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Kad bi pratili neku imperijalnu logiku i dark side onda je lik zlo. Sad nema previše smisla da sith lord bude light side, isto tako bounty hunter da bude ka Han Solo? Ali da, izbor je na igracima nek rade šta ih volja :)
E da šta se tice security pitanja, nakon šta mi blokiraju account imam i dalje izbor da prominim password samo problem je u tome šta svaki put kad utipkam novi password traži staro security pitanje tako da je nemoguce ulogirat se i prominit to sigurnosno pitanje. Sla sam im mailove ali ništa konkretno mi nisu vratili, samo kažu da prominim password i upišem nova sigurnosna pitanja. Mislim jel tamo rade samo kreteni ili šta?!
Pitanje: koliko košta mjesečno nadoknada za igranje? Kako to ide uopće?
Da, probao sam napraviti neke light side izbore i ono, nije to to. Dok si na strani imperije, zao si :D
Pa šta nemaš barem 3 security pitanja? Ni na jedno ne znaš odgovor?
@Fury
Oko 15€ je mjesečna pretplata.
Stvar je u tome šta znam odgovore na 4 sigurnosna pitanja i ne znam odgovor na peto. Uvik postavi to peto :P
Fora je da se u to vrijeme regrutiralo na sve strane (što se Jedija/Sitha tiče), pa se da zaključiti da ih je bilo svakakvih. Što se bounty huntera tiče, problem je što ljudi većinom znaju samo Bobota, pa misle da su svi takvi.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Kak si to uspio izvest a da nisi vidio ni PvP ni end game ni nista?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
I ja se pitam. Nemožeš mi MMOu davat ocjenu ako još nisi ni max level dostigao, wtf.
pogledal par filmeka i zainteresiralo me je, pa rekoh da probam beta inv ufatit
e sad dal treba skidat onaj beta client od 20 gige ? ili cekat prvo da dobijem inv pa onda tek skidat ?
Joj, nisam recenzirao igru, baš sve ozbiljno shvaćate :(= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Čisto dojmovi za sada (ili početno oduševljenje) pošto igračima koje ne pate za Star Wars loreom igra će vjeroatno biti prosječan MMO, zato sam naveo ocjenu 80. Ja sam za sada oduševljen.
Za sve Sith likove:
http://i1138.photobucket.com/albums/...verForget1.jpg
NEVER FORGET
:D
Strašno dobro je prikazano Sith okruženje - svakoga svakoga hoće zajebat i sve jedva čekaju priliku da si međusobno zabe nož u leđa. Dalje, svi vole šefovati jedni na drugima, no kada dođe neki nadređeni, samo se čuje "Yes, Master" :D
Fora mi je kako imperijalna vojska respektira Force usere pa prvo nego što počnu pričati s vama, traže dopuštenje za razgovor. Mislim, ima brdo sitnica na koje je BioWare pazio, atmosfera mi je stvarno vrhunska. Početna zona (Koribban) je minijaturna prema Sithovom matičnom planetu na kojemu ti treba samo 20 minuta od dolaska u svemirsku stanicu pa do ureda nadređenog mastera. Sve u igri je ogromno, neusporedivo s bilo kojom dosadašnjom Star Wars igrom. Jedino mi se ne sviđa što igrač ne može upravljati vozilima, nego te ono samo vozi do određene lokacije.
Postoje mountovi, tj. speederi.
Onda ih nisam imao priliku još koristiti :)
Želim jos par questova napraviti u igri i svi su se sada nasadili u servere :/. Uso u igru i odma crashala, sad moram opet u fucking queu cekati.
Meni se do sada igra nije uopće rušila, a igrao sam jučer primjerice 9 sati u komadu. Praktički nisam iskusio nikakve tehničke probleme.
Bas mi je drago za tebe :/
Meni je drago da svi i dalje uživate.
Meni je baš problem to što je svijet mrtav zbog nedostatka atmosfere, ne vrhunski. Jedva da čuješ koje NPC blebetanje tu i tamo, mobovi i NPC-evi samo stoje na mjestu, kasnije zone su malo prevelike za moj ukus jer većina otpada na prazan hod od questa do questa. itd. Iako mi je vjerojatno najveći propust u dizajnu to što ti promjena instance ždere Quick Travel tako da je stvaranje partya sa frendovima u drugim instancima nezgodno.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Do kad traje beta?
Svemirski dog fightovi> sve
Mislimda u ponedjeljak u 19 zavrsava.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Dosao sam lv10 sa Jedi Knightom i Imperial Agentom. Sada igram Inquisitora. Imperij mi za sada ima bolje price/setting. Pogotovo agent. Probao sam i malo pvpa s njim, rogue build sa stealthom i backstabom. Cini me se nespretnimd a nema autoattacka daggerom nego samo blasterom, ali osim toga mi je super.
Sutra cu vjerojatno jos jednog lika dignut do 10.
Ja sad igram sa inquisitorom i nimalo mi se ne svidja. Bounty Hunter mi je na 16 i sa njim definitivno igram jer mi je najzabavniji. Sad ce mi jedino biti muka cekati igru :(
Ja uopće nemam ovakav dojam, svijet je sve samo ne mrtav...Ovo što si naveo jest nezgodno, ali mene nije toliko smetalo.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kod mene ima puno likova. To sto ja trenutno nisam u volji da stvaram grupe jer je ipak BETA od 3 dana je druga stvar :P. Jedino me brine sto izgleda na pocetku ce moci igrati samo sith warrior sa sith inquisitorom i bounty hunterom sa agentom a tamo je pola questova class story involved.
Isprobo pvp. Brzo, zabavno i empire uvijek pobjeđuje.
To je dokaz da je tamna strana sile mocnija :)
Tako to mora biti :eyebrows:
Ipak, kada dođe cijela igra, počinjem na strani Republike, Jedi Consular, kao što sam naveo u Helvetici. Ipak, questovi na strani Imperije rulaju. Očekivao sam tipičan BioWare, no ima dosta questova gdje se bira manje zlo. Lajk
Počelo mi moje jadno malo napajanje raditi probleme :( A baš je lijepo išlo jučer i prekjučer. OT: ja ću Republiku skroz, zasad su mi questovi prekul :)
U biti, najjača karika ToR-a, a do 50. levela igraču navodno treba oko 230 sati igranja. A igra ima 8 klasa. Naravno, dosta questova će se isprepletati, ali mislim da će svaka klasa biti jedinstveno iskustvo.
Kriste malo su pretjerali sa pretilim ljudima. Jednostavno mi se smraci kad vidim bounty huntera il imperial agenta koji su debeli ko balon.