THPS2
Printable View
THPS2
Colin McRae: DIRT i Call Of Duty: WaW
Mass Effect, Serious Sam II, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. :D
World of Warcraft , Jericho , Zynga Texas No Limit Holdem Poker .
Ništa jer imam kramu od pc-a.Ali evo upravo skidam Urban Terror pa ću s snjom malo zabavljati ovih par dana.
Stalker CS , Gta 4 i Prototype.
Mass Effect
Osim vec prije navedenih, prasim Crysis. Konacno sada na sedmici igra ide u vrlo prihvatljivom broju slicina u sekundi tak da gustam. I ono, jedna od rijetkih pucacina gdje me AI moze iznenaditi ponekad... :)
Zero Hour
Pokrenuo sam preko emulatora Resident Evil remake cisto da vidim koliko je emulator uznapredovao, no na kraju je to zavrsilo bjesomucnim visednevnim igranjem. Steta sto Capcom remake nije izdao i za PC. :(
Meni se Crysis nakon svih patcheva vrti i do 20 fps vise.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Počeo Half Life 2 pošto ga još do sad nisam odigrao :oops:
LOTR: BFME 2: ROTWC (Lord of the rings: battle for the middle earth 2: rise of the witch-king)
Iako nakon dugog igranja mi zna dosadit, vratio sam se ponovo u nju i guštam u skirmishu.
Rasturan brutal težinu :p
Na koji resident evil točno misliš?= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Remake originalnog Residenta koji je izasao za Game Cube, zovu ga i Resident Evil Rebirth. Nova grafika, nove zagonetke, dodane nove lokacije, Crimson Head zombiji. Znam da je original s PS1 izasao za PC, ali remake nije. Za razliku od cetvorke, ovo je survival horror, ali usudio bih se reci da je ipak nesto laksi no originalna jedinica.
na kojem to emulatoru igraš ?
Dolphin emulator, build 3661 za 32-bitni Windows XP. Emulator je daleko od savrsenstva, ima problema s zvukom, ponekad izbacuje random error-e, ali se igra moze se pokrenuti i igrati. Naravno, sto jaci komp time vise fps-a, ja ih obicno imam izmedu 15 i 40 na nekakvom low end ili medium kompu. Na Youtube-u postoje filmici iz RE pokrenutog preko Dolphin-a. Kad se sjetim isprobavanja PSX2 emulatora i pokretanja PS2 igara s 2-3 framea u sekundi... Ovo je jos i prilicno dobro.
Instalirao pun prozor igara sa PCP demoa... žestoka mi je namjera naučiti igrati mahjong, hell yeah!
nemoram ni pokušavat na win7 s tim emulatorom a :D ?
Iskreno, ne znam. Na njihovom site-u za download ima nekoliko build-ova raspodijeljenih u 2 kategorije: 32-bit Windows i 64-bit Windows. Sad koje to Winse obuhvaca ne znam, ali evo sto Wikipedia veli:
Minimum Requirements
- Operating System: Microsoft Windows (2000/XP/Vista or higher) / Linux / Apple Mac OS X (Intel version)
- Processor: Any Fast CPU with SSE2 supported (recommended at least 2Ghz)
- Graphics: Any graphics card that supports OpenGL 2.1
THPS 4, jos jaca od duje :pray:
heroes of might and magic 3 -l-
DoW II, igra je odlična, meni kao wh40k fanu je epska, no i dalje ostajem pri tome da je Dark Crusade najbolji DoW, zasad. Očekivao sam da će mi DoW II biti bolji od DC-a, no nije. Neznam zašto.
Rekao si da je repetativna i dosadna (sp kampanja), heretiku! :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Ha jbga, imam pravo na promejnu mišljenja, no isto sam rekao da je i epska :D
= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
:D= Citat =:
Dawn of War 2, ( igra je napravljena jako loše u odnosu na predhodnike, je istina je da je u početku dobra, ali jako brzo dosadi i nema nikakav replay value tj. što se mene tiče, i nekako ... nije isti Warhammer osjećaj
Ajd' sve kopiraj :P
Or not... :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Uglavnom, igram Mass Effect, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky i sada cu instalirat DoW2 ponovo, u nadi da igram malo online. :D
Ako ćeš igrati DoW II Online, znaš koga ćeš zvati za kampanju :wink:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Baš prešao The Secret of monkey island SE, a dok čekam Batman: Arkham Asylum, malo se zabavljam sa Watchmenima.
Završio sam Dungeon Siege. 30-ak sati ugodnog haklanja. Dobra igra. Čak sam se usudio napraviti multiclass lika - 40 lvl combat magic, 40 level melee. FAKJEA.
Počinjem ekspanziju.
WHOA...you...are...so...epic!!!112= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
btw:DS II=fail
Dvojka mi je kul zbog Diablo-like gameplaya. Bar nema duge dosadne dungeone.
Anno 1404 se igra...a Call of Juarez:Bound in Blood će uskoro doći na red...
Clutch i Sims 3 (nemrem se skinut s toga) :(
frets on fire... skidam bfme2 pa ću i rotwk... tu i tamo nabacim malo HoNa il malo M&B... možd opet witcher počnem
Gothic 3 da vidim baš kolko je bugovit.
OBAVEZNO igraj s novim 1.7 patchem.
Evo počeo igrat Gothic 3 Forsaken Gods neznam šta da mislim mei je igra dobra jedino je zvuk katastrofa , nemsilim na voice acting nego na to da meni zvučnici počnu krčit usred dijaloga i ljudi zvuče kao Darth Vader. Inače bugovit , ali ne previše.
Company of Heroes, sad sam se navukao na skirmiše...jao jao :)