Kod nas u Zadru se izraz bolestan koristi da se nekome kaže da je glup ili retardiran.= Citat =:
Izvorno postao sabbath32
Printable View
Kod nas u Zadru se izraz bolestan koristi da se nekome kaže da je glup ili retardiran.= Citat =:
Izvorno postao sabbath32
Nije samo u Zadru^^= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
:rotfl: sad kužim :D
nhf dečki ali provale su vam retajne (mislim na sve "provale" u posljednjih par stranica)
Eto morao sam ovo podjeliti s vama
glazbeni...
profesorica:kristijane,zašto opet brbljaš?
kristijan:pa tak malo,to mi je zabavno
profesorica:ti si stvarno bedast,po tebi se vidi da je čovjek nastao od majmuna
povijest....
profesorica:kako se zove pripajanje austrije njemačkoj u drugom svjetskom ratu?
učenik(nezna,samo je tiho)
profesorica:vidim da ne znaš,sad ću ja tvojoj stranici u imeniku pripojiti jednu jedinicu....
*clap*clap*= Citat =:
Izvorno postao sabbath32
Enivej, prošle godine na engleskom:
Profesorica: You know, when I was young...
Lik iz razreda: What was that, like hundred years ago?
:rotfl:
profesor:"ima ona jedna emisija SUBOTOM popodne neznam tocno kak se zove"
ucenik:"znam...jel mozda nedjeljom u 2"
:pray: :pray: :pray:
provala jos jedna od istog tog lika...
profesor(iz zajebancije):"jel znas ti da ove godine nova godina pada na petak 13???"
ucenik:"a daaaa joj onda budem moro dobro pazit da mi se ne desi nest"
:rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
Danas mi na satu se sprdamo, sve normalno etc i odjednom uleti lik, vikne "EEEEEEEEEEEEEEE JEL OVO OŠTRILO" i izađe vani. To mi je danas bio THE wtf trenutak :rotfl:
Kod nas na Hrvatskom je usred nastave neki lik upao u razred, točnije samo otvorio vrata i ubacio govno brižljivo zamotano u listu papira, i dao petama vjetra. Skoro je profesoricu pogodio. :(
Da, ozbiljno, najozbiljnije.
MA DAJ... ovo nije moguće ni u Makarskoj, ali ako je to uradio, svaka mu ga dala :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Što je najčudnije, išao sam u jednu, pa, dosta uglednu gimnaziju, pa si možete mislit kako se pričalo o tome poslije.
Lol, čudno, slušaj ovo, u nas ispred srednje došli neka 2 mala tukca iz strukovne škole... on nešto stoje dolje ispred prozora ja nisam mogao vidjet što se događa zato što sam na drugom katu a oni se zabili tamo u kutak... kad odjednom, oni počnu trčat sa prstima zabivenim u uši... i onda, BOOOOOOM!!!!!!, prozori svi zalupili, profesori se usrali, 3 neke dinamitne petarde spojili... kretenčina!
HEH...bilo to jednog hladnog dana...jedan lik iz razreda... htio kroz prozor baciti petardu...i on baci i okrene e.....a ona ostala na podu.. i jbt...zadnju sekundu...doleti moj frend i baci ju van...bilo je kao na filmu!!! a ono on baca ,magnumicu.......xD
josip: profesorice vi ste pederčina
profesorica iz vjeronauka: da josipe , ja sam peder
= Citat =:
Izvorno postao pimp
:D, imao sam ja sličnu situaciju u razredu
Profesorica iz Engleskog: Petre are you a boy or a giaall (iskrenula je to girl nekako čudno)
Petar: Da da, nastvnice, ja sam gay, da da, pederčina sam ja!
Cijeli razred: LOLOLOLOOL
Kad sam bio u osnovnoj isto su dva lika iz razreda bacali petarde kroz prozor i jedan od njih slučajno upaljačem zapali bilježnicu :rotfl: :pray: i gleda šta će i baci goruću bilježnicu u zrak i onako preleti ona zrakom onako goruća, i drugi lik ugasi to nogom. Profesor je pisao na ploču i nije skužio ništa. Na kraju je od bilježnice ostao samo crni prah xD= Citat =:
Izvorno postao sabomen
Imaš čudan razred, ovi iz mog se obično smiju kad je neka provala :?= Citat =:
Izvorno postao Bara
kako mu spusti >.<= Citat =:
Izvorno postao mronki
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao mronki
Moji se svi izLMAOiraju :D
A jeste i vi bokte, pa neću pisat da mi cijeli razred HAHAHAHAHHHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA (valjajući po podu), nego jednostavno napišeš lololol! kužiš? I vi ste glupostima opterećeni, a što i da mi je razred neka napredna civilizacija gamera, neka govore LOL, baš vas briga :)
Nema veze, ipak je krš :D :pray:
:pray:
da LOL
koji ste vi carevi
lolololololol :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Bara
Da, napredni gameri (ma što god ti to značilo) sigurno viču lol kad im je nešto smiješno... dečko mješaš gamere s retardima :nonono:
Evo, sad na radiju:
-Tata, tata, dinosauri me napadaju!
-Ma to ti je od previše kompjuterskih igrica. :rotfl: :rotfl:
Tko se tu zeza? Ne može se napisati igr.ca.
Šutnja je vjerojatno najbliže točnom odgovoru na to pitanje.= Citat =:
Izvorno postao keko
Ili "Anschluss"...
Pričali nešt o Ambalaži i učili o njoj na satu i sad pita profa kad bi trebali izmislit neku novu ambalažu i dat primjer, što bi to bilo?
Javi se frend i kaže da bi on proizvodio mlijeko u željeznim vrećicama...
:rotfl:
I svi se grohotom nasmijaše... :(
Ne, ali baš nije smiješno. Ova tema ima smisla jedino djeci < 4. osnovne.
reci da nije dobro stavljati ovakve provale
:pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bara
bog, nikad nije cuo za prirodno kretanje stanovnistva
Previše igra multiplayer FPSove pa misli da se stanovništvo respawna kad crkne.
Pa dobro ovako možda i nije al kad to kažeš strogom profesoru iz Trgovinskog Poslovanja u tom trenutku umireš od smijeha...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jebga :?
E nije.Austrija nije pripojena Njemačkoj u WW2.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
ane. tocno moj humor. :D= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
hah, ma sjetio sam se toga cim si spomenuo zene:D
[quote=The Great Duck]E nije.Austrija nije pripojena Njemačkoj u WW2.[/quote:2sm2792l]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":2sm2792l
ne kurči se svojim "superiornim " znanjem.
Svi znaju na šta se misli iako je netačno postavljeno.
pa nebi li se broj stanovnika još više prominija da se ljudi respawnaju kad crknu...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
mislin, stanovništvo bi stalno raslo
meni se čini da ova tema pomalo propada :(
[quote=The Great Duck]E nije.Austrija nije pripojena Njemačkoj u WW2.[/quote:1uw0c35q]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":1uw0c35q
Istina, pripojena je ranije. Goldstein, smiri se.
Danas na povijesti,obrađujemo WW2 i jedna ženska je radila referat o Hitleru,i u jednom trenutku rekla o tome kako se ubio.
Ja:Ubio se dan nakon što se oženio...
Prijatelj do mene:Čekaj,šta je oženio onu Anu Frank (mislio je Evu Braun). :rotfl:
TeraBajt, vidim gledaš Awesome filmiće :rotfl: :rotfl:
Joj kako sam se pišo kad sam gledo onaj Metal Gear Awesome i moram stavit ovaj novi avatar sad kad se sjetim :D