A da mu kažeš ime te igre, a?= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
BTW jel imaš ti Cthulhu ijedan post a da ima više od jedne rečenice?
Printable View
A da mu kažeš ime te igre, a?= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
BTW jel imaš ti Cthulhu ijedan post a da ima više od jedne rečenice?
ovo nije ni vrijeme ni mjesto...
inače,nisam siguran,tu sam igru igrao na emulatoru prije par godina,mislim da se zove ballistic ili sadrži to u nazivu...
trazim neku igru ko world in conflict a da nije ground control
zna li iko neku dobru pucacinu na temi ww2 a da nije bia,cod i moh serial... ? i da! naravno da nije stara 1000 godina xD thx
Battlefield 1942, RTCW
Iskreno, imam osjećaj da Return to Castle Wolfenstein nije baš ono na što je mislio kad je tražio WW2 igru (vremenski period je tu, ali nije to baš klasična WW2 igra). :)
= Citat =:
Izvorno postao RuSh666
to mislim da nebuš našo, ima dosta dobrih al su stare i prek 1000 godina, a ima brdo novijih koje jednostavno nisu dobre ak si stvarno očajan probaj RTCW, je SF WWII, al meni jedan od najdražih SP-a ikad.
moze neko preporuciti neki rts, realistican kako tako, bilo koje razdoblje osim ww2 za slabiju konfu ( amd 64 3500 6600 gt) ?
realistican seting.
evo da suzim.
moze nesto s japanom ?
( ne mora bas biti, mogu i drugi prijedlozi, nesto od srednjeg vijeka do 19 stoljeca )
Shogun: Total War, dosta ljudi ga nije zaigralo...
= Citat =:
Izvorno postao LL21
igro , ima neka druga?
SW Empire at War ako volis SW...mislim da je netko vec tražio takav tip igre, pogledaj par stranica prije na ovoj temi...= Citat =:
Izvorno postao Dropper
E, ja trazim Stratagus.... to je futuristicni rts napravljken pocetkom ovog- krajem zadnjeg stoljeca... grafika je nula, ali mi je super igrati igru!!
a šta te zanima u vezi te igre?mislim,znaš kako izgleda,znaš kad je izašla,znaš kako se zove...
Znaima me di bi ju mogao nabaviti....= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
treba mi igra u kojoj se moze upravljat rimskom ili grckom vojskom,nesto slicno age of empiresu III. prijatelju za rodendan obecao sam neku takvu nabavit pa ako ima ko ideje?
rome:total war,ako voliš realnost.
age of mythology ako voliš mješanje povijesnih činjinica s mitologijom.
Ak je frend star kao i ti, sumnjam da će se naigrati Rome Total War-a :-) Dosta je to kompleksno... ali nek proba.
Probaj i Age of Empires 1, to ti je antički setting, znači ima i Grka i Rimljana.
Ima i Rise & Fall: Civilizations at War.
pogledat cu na youtube sta bi mu se svidilo od toga hvala!!
Stainless Steel... Sve na isti kalup :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
trazi se spejs sim.... kao ogromni fan freelancera odlucio sam ne instalirati istog po n-ti put nego potraziti nesto novo... grafika i tehnikalije nisu bitne... igra moze biti stara 10 godina sto se mene tice... bitno mi je samo da ima kvalitetnu pricu i puno akcije... i da bude sto dostojnija zamjena freelanceru...
Starlancer, to je prethodnik Freelancera i odlična simulacija. Dobra priča, adrenalinski gameplay, a i ne izgleda tak loše za svoje godine. Za razliku od Freelancera trebat će ti joystick jer su kontrole kompliciranije. Ili ako tražiš malo opušteniju igru, probaj X serijal...= Citat =:
Izvorno postao raven5
jel zna neko neš o ovoj igri?
o5pUDgPnITY
Izgleda dobro al nemam pojma kad izlazi ili je već izašla ili kak doć do te igre
to je slicno kao i nas Urban Jungle= Citat =:
Izvorno postao ahhh...
samo izgleda malo bolje
Zanimaju me igre koje imaju sistem pucanja kao u call of dutyu, znači preko nišana onog. Ne smije biti prezahtjevna, i ne smije biti-cod, vietcong, crysis.
Battlefield 2 prvo i osnovno
F.E.A.R?= Citat =:
Izvorno postao Joe_Strummer
Fear nema ironsight, samo zoom...
Operation Flashpoint, Armed Assault, Medal of Honor Airborne, RS Vegas... ima ih dosta.
Nećem te predložene. Dete još neke. :P
Tražim nešto što sličnije Mount and Bladeu.
Nećeš tako nešto nać. :)
Ima igra koja je dosta slična M&B-u, zove se Darklands. Smještena je u Njemačku 15. stoljeća i također je totalno open ended, i nema priču. Borba je riješena slično npr. Balduru, pauziraš, daješ naredbe, nastavljaš i tak dok neprijatelj ne krepa. Mogla bi te odbiti činjenica da je igra stara ko ja :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Trazim neki dobar rimski city-building...igrao sam do sada zadnja 2 koja su izasla, Imperium Romanum(prejednostavan mi je) te CivCity Rome(dobar, ali ima i dosta bugova) Može neka preporuka?
Caesar serijal tu rula, prepoučam treći dio.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ak nemora biti bas rim, probaj egipcane, al da me hebes, nemogu se sjetit imena... mislim da ima nest s egiptom, ili mozda cak s nilom...
evo ovako
trazim nekakvu igru u kojoj se moze upravljat vlastitim brodom nadogradivat brod i hodati po palubi i da je igra koja ima samo srednjvjekovne brodove i da se moze ratovati s ostalim brodovima
age of pirates
evo ovo je što se sjećam iz igre igra je bila bolesno teška:
tokom cijele igre imaš samo jedan život i nemožeš se niti lječiti niti ništa,jedan te isti healt cijele igre pa si morao paziti svake sekunde kada te netko derne ili slično.Bio si u ulozi jedne ženske onako cura sisata pica na kvadrat.Igra je bila nacrtana dakle kao crtić a onako horor avantura iz trećeg lica je bila igra.
Imala je i nastavak ali se nemogu sjetiti te igre iako sam je prešao dosta puta :(
parasite eve,jel?