Uzeo sam onaj zhunter, ali dok sam ga nabavio su vec hot-fixali auto shot.= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
Printable View
Uzeo sam onaj zhunter, ali dok sam ga nabavio su vec hot-fixali auto shot.= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
Littletrouble je samo za auto shot
BigTrouble je za sve hunter castove
LittleTrouble
BigTrouble
Izvor
= Citat =:
Izvorno postao Pharun
joj kak je to bilo zabavno ;(((
napraviti švedski sir od warlock u sekundi
a jbg bilo je premocno ^^
Da moguce je , bar ja mislim...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
100% sam siguran za patcheve ali kako ti to sve ide preko BLizzard Downloadera trebalo bi se moc i klijent prekinit pa onda nastavit dl...
np :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Izgleda da se isti problem javlja kod svih koji su patch 2.3 sa PCPlay DVD-a "skinili".Probaj ako imaš flat skiniti sve patcheve "ručno",odnosno da se potrebni patchevi skinu automatski...ili ako imaš dobrog frenda pitaj ga da ti stavi patcheve na CD.
Potpuno uninstaliraj cijeli WoW,obriši sve zaostale foldere,(dotad patcheve sa DVD-a),restart da ti se digne memorija,instaliraj WoW,i nek' ti se ovaj put skida preko Blizzard Downloadera.Najsporiji,ali najsigurniji način i jedino tako možeš biti 100% siguran da je sve OK .
Ako misliš probati službeni trial onda nemoj uopće instalirati tBC jer on ima zaseban trial za koji trebaš imati aktivan običan račun.
Okai, idemo redom (neka me redoviti igrači isprave ako uoče grešku):
1. Trial situacija:
Imaju 2 triala;
- za običan WoW (koji zahtjeva da imaš up to date patchiran WoW klient, bez ekspanzije) i
- za tBC (koji zahtjeva da imaš aktivan WoW account (tj, da je već mjesec dana aktivan) i tBC klient patchiran na 2.3.3 ili koji je već zadnji patch)
2. Čista situacija:
Ako account kupuješ od nekog drugog onda ga dobiješ u onom stanju u kojem je tada (ako je lik već upgrajdao na tBC onda je to tBC account), ali kad kupuješ original moraš kupiti prvo WoW, registrirati ga, a onda tBC i napraviti upgrade računa (ima tamo na WoW stranici kad se logiraš u svoj račun).
el mi moze neko rec koje talente da koristim za rouga... trenutacno lv 16 i raste :D
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
viewtopic.php?t=4159
a ovo je za neznam koga
ups :oops: sry
Ovako ja i frend sad prelazimo na original i slažemo grupu na pve serveru Emeral Dream na strani horde!Tražimo par igrača da u čim bržem roku dođemo na lvl 70!Svi zainteresirani nek se jave na moj msn!
jonnybravo1310@gmail.com
Nisam znao di da dam ovaj oglas pa sam ga dao tu!
Svi su dobro došli!!!
OMG, NEMOJ SLUCAJNO, POZALIT CES!!!!
Ako mislis dizat lika ni slucajno nemoj na pve serveru, uvjek na pvp!
Znam ali tam mi je prijatelj i htio bi igrat s njim a i ne vidim kaj je loše tak na pve iako sam do sad bio na pvp.Omjer na tom relmu je 4:1 za alijansu ali ja sam rouge i boli me imam vanish!!!A tak i onak mi niš nemre osim na battlegroundu i areni!Horda je zakon a alijansa su pičk... Bez uvrede na mom serveru(bivšem) su samo n00bovi u alijansi pa ak misli neko da nisam u pravu nek mi se javi idemo da se uvjerimo u tu tvrdnju!
Reci ovo na official serverima i da vidiš kolko ljubavi dobiješ.= Citat =:
Izvorno postao johnnybravo90
RO-GU-E
DRA-E-NEI.
90 % horde misli da su alijaneri nabavoi u pvp =)a kad im blizz da free epix lijepo izadu iz pve i pocnu harati :P istina ima bisera jao i previse ^^
Kako postiči ovo, ako je sa nekakvim modom, jel mi možete detaljno objasniti kako to napraviti. Hvala.
http://www.max-save.org/images/715938pitanje.jpg
:)
Escape---> interface options----> advanced ----> show.... [kvačica na action barove koji ti trebaju].
To nije nikakav addOn,već default UI...malo pogledaj...
Hvala, sad je puno lakše igrati. :)
Np :P
Upomoc.. Sta cu sad??? Kupio sam Wow original naravno(enGb verzija) dosao kuci i ubacio cd1 sve je glatko islo dok nism stavio cd 2.. i nece da kopira....corupted(ostecen cd) kaze... Nasao sam brdo ljudi na offical forumu koji imaju slican problem.. Pokusao sam da kopiram cd na HD ali nista opet nece.. tio je bila blizzardova preporuka.Zna li neko odakle mogu skinuti taj installer tome 2. mpq??
Upomoc.. Sta cu sad??? Kupio sam Wow original naravno(enGb verzija) dosao kuci i ubacio cd1 sve je glatko islo dok nism stavio cd 2.. i nece da kopira....corupted(ostecen cd) kaze... Nasao sam brdo ljudi na offical forumu koji imaju slican problem.. Pokusao sam da kopiram cd na HD ali nista opet nece.. tio je bila blizzardova preporuka.Zna li neko odakle mogu skinuti taj installer tome 2. mpq??
zamjeni igru-najlakse rijesenje..
danas ti praktički ni netrebaju wow , tbc cd-ovi, napraviš acc i moš skinit igru sa korisničkog panela, to sa dsl-om nije problem, pogotovo ako imaš flat...= Citat =:
Izvorno postao Lepro
meni je tbc cd 2 oštećen, a nema nikakvih vidiljivih oštećenja na njemu pa sam morao skidat 2-3gb sa neta
sjebo sam se :D sorry
jel mi tko može reći na kojem serveru ima najviše hrvatske škvadre
od horde brijem kor'gall imas dosta hrv a i hrv guildi (suza u oku [okuplja= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
neke membere ]S, bandazlihbureka i huravat ehilaku su poceli zajedno
raidati , a imas i ovih low lvl guilda isto i dosta hrv u stranim guildama , a od alija imas guild Uskoci i Pimpeki koliko znam )
Ovak ko je na korgalu dajte mi pozdravite ekipu marsha,picoskopa,medisu