JA sam za avione u igri
Printable View
JA sam za avione u igri
Pa ako je mapa manja nego u SA onda ne vidim potrebu za avionima.
Avioni bi donijeli više raznolikosti u igru, a mapa baš i nije premala
tebi... nekome drugome nisu...= Citat =:
Izvorno postao LL21
Još jedna tema za raspravu u GTA podforumu!
Avioni u GTA serijalu. You love them or hate them? :pray:
Stavljam copyright na tu temu. I trade mark. Ty.
U SA su imali smisla, koliko toliko, uzimajući u obzir koliko je tamo bilo praznog prostora koji ničemu nije služio van nekoliko misija. Ovdje? Mislim da nema svrhe trpati avione u grad sa neboderima na svakih nekoliko metara.
ma nemate pojma :) , bas je gust prelijetati avionom izmedju nebodera...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Helići su mi bili problem vozit kad sam prelazio na PS3. A kamoli tek avioni. :(
Ili su mi kontrole bile sjebane. Nemam pojma više. :(
u SA tesko voziti avione? c'mon, kaj vam je doslo? pa ja sam uspjevao to u vice cityu, e tamo je to bilo problem... doduse neznam kako je na konzolama, jer igram samo na PCu...
Ja sam govorio za GTA IV da je teško i heliće vozit a kamoli avione.
aha... nebih znao, nisam igrao... yet!= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Vjeruj mi. Helić u GTA IV ti je ko ona misija sa RC helićem u VC kad moraš izbombardirat zgradu. Premalo mjesta osim kad si iznad one rijeke
uuuu, ta misija u VC je bila gadna...= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Sad znaš kaj je kontroliranje Helića u GTA IV :(
Ma meni nije bio neki problem proći tu misiju u VC, ali me zanima što se dogodi u GTA4 kad propelerom zapneš za zid?
Ovisi o brzini. Ako polijećeš i ako se propeleri pale i mlate po zidu onda neće biti ništa. Samo nečeš moć poletjet. A ako letiš i zapneš za zgradu ili tako nešto, onda isto kao i u ostalim GTA-ima. BOOOM
GTA IV na pc izlazi 18.11.08 u sj.americi,a u evropi 21.11.08 :pray: :pray:
ko će čekati još dva meseca... :(
ali taman da kupim novu grafičku... :D
oujea.niko belić is coming home!!!= Citat =:
Izvorno postao napster107
Joj, nemogu vjerovat da na dolazi. Sutra ću instalirat SA i mod Niko Bellic tako da se malo ufuram prije neg što dođe.
joj,kad gta4 i far cry2 dođu...joooooooj.....
Meni se u 4 sviđa onaj radijus u kojem te policija lovi, a kad izađeš iz njega potjera prestaje
= Citat =:
Izvorno postao All MiGHty RaBBit
Ima jednostavnije riješenje. Zoveš onu žensku. :D
= Citat =:
Izvorno postao Flippy
meni je jos bolje kad nije samo radijus, nego cijeli grad, pa onda potjera i izbjegavanje murije do 2. il 3. otoka...
:-x :-x Kad ce ta igra na pc
Svaki dan igram kod frenda na PS3
Toliko sam mu vec dosadan :rotfl:
a tu si jos dosadniji, vec je valjda 10 ljudi napisalo kad izlazi... 15./21. 11.= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
evo što bismo trebali imat za bezbrižno uživanje u igri http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2312&select=17
Klizit će mi :D
isla bu mi igra kak spada, tu nema brige...al 18GB diska, bože, sto su danasnje igre postale velike...
Meni je prostor na disku najmanji problem.
Uvijek se može nešto izbrisati. :D