Ne, nego skombiniraju neku od bitlsa i neku od metallice, i malo promijene tekst i melodiju, nije totalna parodija...
Printable View
Ne, nego skombiniraju neku od bitlsa i neku od metallice, i malo promijene tekst i melodiju, nije totalna parodija...
ali polu-parodija je, KEWL! morat cu jednom poslusat kad mi se bude dalo
ma znam ali dok vec napisem jedan post i postam onda vidim da je vec nektko nesto drugo napisao pa jos to malo skomentiram ako osjetim potrebu :D= Citat =:
Izvorno postao -Silventu2-
[quote=AA d00d]ma znam ali dok vec napisem jedan post i postam onda vidim da je vec nektko nesto drugo napisao pa jos to malo skomentiram ako osjetim potrebu :D[/quote:23fb1ont]= Citat =:
Izvorno postao "-Silventu2-":23fb1ont
a da edit koristis?
[quote=Hanzaplast]a da edit koristis?[/quote:29pipds8]= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
ma prst na misu mi odma poleti, ali i kad editam ta poruka ce svjedno ostati iznad one koju sam htio komentirati
Jel neko možda poslušo i ima novi Manowarov album, Gods of War, neznam dal da nabavim, jel dobar?
U svakom slučaju mi se sviđa cover...
Bez uvrede, ali meni su manowar nekako gey. Sve na njima vrišti GAAAAAAAAY!!!. Ne mogu si pomoći...= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
P.S. na jednom wc-u na mom faxu je netko napisao gay warriors of manowar...
da,imaju mi neke dobre stvari,al image im je stvarno gay gay= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Onda poslušaj Nanowar, parodija Manowara... Ima dobar album "Other bands play, Nanowar gay" :)
May 25 2007 8:00P Mochvara Zagreb :)= Citat =:
Izvorno postao Cassious Vexx
e da ja malo promoviram hrvatsku metal scenu, dakle, je li tko od vas cuo za Stribog?????
a ne= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
u, onda se moram zaletit tamo i poslušat ih live, Spaljeni su likovi :) Triumphant march of the nano-warrior, going to his grandma living on the hill :pray:
vec smo raspravljali o stribogu negde na ovom topicu.uglavnom,najbolji BM/folk cro bend 8)= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
trebal sam prošlu subotu ih ići čuti live,al nisam nažalost
a sry, nisam znao, a nije mi se bas dalo listati 60 stranica da sve procitam Stribog FTW \m/ (-_-) \m/= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
da, to samo svjedoči kako je hrvatska metal scena jadna, kad je najbolji pagan/folk bend onaj koji niti nema 1 pravi album izdan (nemam ništa protiv striboga, dapače)
a bolje Stribog nego Niurgun Bootur :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
baš sam neki dan upoznal njihovog vokala :D= Citat =:
Izvorno postao AA d00d
Od rvackih alternativnih bendova najbolji su Father,Kud idijoti,We Come One,Damir Urban,Loš Primjer,Defiant,... Ima tu dobrih stvari!!!
We Come One i Defiant su dobri.= Citat =:
Izvorno postao Booby
Baš sam gledo onaj film Rockstar ili kako se već zove od izmišljenim hevi metalcima Steel Dragon, i nekom liku koji slučajno postane njihov novi vokal, i imaju par zakon pjesama...
Taj bend inače postoji..= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Ili ne. Band je izmišljen, samo svirači su inače iz pravih bandova.
= Citat =:
Steel Dragon is the name of a fictitious heavy metal band featuring real musicians, created to appear in the Warner Bros movie Rock Star (2001), inclusively being responsible for the movie's original soundtrack. The members, especially the lead singers, had an over the top look and attitude similar to those seen in some famous hair bands of the 80s.
Ja njih zovem Gayowar.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Kako ja imam pjesme od Steel Dragona na kompu? :roll:= Citat =:
Izvorno postao Helena
Soundtrack iz filma...= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ko će znat šta ti imaš, odnosno nemaš...= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ali Stand Up and Shout je Konza...
od metala slusam jedino korn i soad
system of a down nije metal, a korn je nu-metal ali sto se mene tice nu-metal ne spada u podvrste metala......o kornu bi se moglo malo duze pricati ali soad definitvno nije metal
Manje više se čak i slažem, d00d, a Anril može slobodno otić s ove teme, ima tema: Kvazimetal za pičke, pa tamo postajte...