Ukochite ljudi!!! Gdje vi uopshte igrate? Da vas mozda nadjem i (nadrobim male djece)! hocu i ja malo sa "pr0ovima" igrat da mogu imat evasion 6% sa 6granchica LOLZ!!!
Printable View
Ukochite ljudi!!! Gdje vi uopshte igrate? Da vas mozda nadjem i (nadrobim male djece)! hocu i ja malo sa "pr0ovima" igrat da mogu imat evasion 6% sa 6granchica LOLZ!!!
GGC, ja neznam ovdje nikog da zna igrat dotu, bash da zna, nhf svima mozda ste se promjenili od kad sam zadnji put igrao.
Marc bi bio dobar da neigra na bnetu sa nubovima, ovako kad dodje na ggc svi ga pwnaju XD
neznam dal si ti preskako citajuci postove ali svejedno, ponovit cu. reko sam ja da su svi ovdje znali da grancica ne daje evasion... to je svakome jasno kao i voda tako da nemoj biti sarkastičan i cini čan itd vec se uljudno ponasaj= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
presta sam igrat na bnetu i sad igram sa onim likovima iz sky klana= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
http://www.dota-league.com/= Citat =:
probajte tu da igrate... hehe ima noobova(kao i svugdje) ali zato ima i ljudina kojima ne mozesh nishta! treba original wc3(ovo sam morao dodat zbog nekih ljudi(modova i admina :D ))
e tu ja igram i mogu vam reci da dotaliga je najbolja od svih partija koje ste do sada igrali! vjerujte mi!
eto sad znash mene koji stvarno al bash stvarno zna igrat dotu, al nismo igrali pa da ti dokazem!!! dodjem mozda na GGC nekad koji ti je nick... meni je CycleAllAround.. budem ja tamo samo mozda 2X mjesechno al cu se potruditi vishe ako dobro igrate poshto necu da mi decay radi na dotaligi accountu= Citat =:
ja isto igram bolje od velike večine i igram ju dosta na dan kojih 4-5 sati
tak da bumo igrali svako sa svakim ako se slažete
Ja pauziram vech nekih 5 mjeseci ^^
od kada si moderator, ha= Citat =:
ma razumim te to je težak posao nadzirati Warcraft III (...), ....... 1 i 2
ono jedan post u dva sata se tu posta
[quote=KI KI]od kada si moderator, ha= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":2x1ef5fp
ono jedan post u dva sata se tu posta[/quote:2x1ef5fp]
Ne diraj mi sysa da ne bi bio jedan post manje :P
eda što se tiče onog matcha što smo pokušali organizovati,premjestiti ćemo ga za raspust itd
igra sam i ja dota ligu i nije nista posebno, mozda kad upadnes sa likovima iz top 50
dodi mi lane kad god os i aj me nadrobi ko malu djecu plz= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
edit:sys pa sta za pro avgn00ba nikad cuo nisi :O :'(
edit:a onaj koji igra s sky klanom nek pozdravi pro ksera urgasha -_
hehe jucer je sa rikijem imao skoro 20 ks :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
a fu zaboravio sam na tebe :P= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
[quote=KI KI]od kada si moderator, ha= Citat =:
Izvorno postao "Systematic Rewerse":ojjecpli
ono jedan post u dva sata se tu posta[/quote:ojjecpli]
Ne, bio sam prejak, niko nije htio igrat samnom u laneu :( Dodjem ono sa merliniem u game, i on ff. Svi ga pitaju zashto, on ofc kazhe zato shto je morao biti protiv mene u laneu :roll:
ja bih volio protiv tebe u laneu= Citat =:
Znam svi bi :P XD
ja znam da ja nebi ^^ inace volio bi specati kiki vs sys bilo bi zanimljivo, i to jako. sad ako ocete igrati, ja cu vam hostati ako smijem specati :D
joj sys gamad stara jel još dotu igraš ?= Citat =:
jel ti jos igras ili si odusto od tog?
btw. sjecas se turnira? ja onaj wojin a ti oapdaren brewmaster, right? bilo je gusto, ali ti nikako nisam mogao prdnuti u late game-u
a joj ja se sječam još na đerijevom forumu onog turnira kad nisam znao 2 itema složit... sys je prvi lik koji me podučio nekim cakama i gledajući ga i igrakući protiv njega covjek stvarno puno naući...
sys ajmo nabacit jednu partiju za dobre stare dane, pa presudi koliko sam napredovao
mene sys pobjedia u finalu, on veno, ja slithice= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
uvik bi mi uteka sa lotharom :rotfl:
uff jbote ja nisam imao 2 ciste... nisam prije znao ni sta je deny niti last kill... Mislim da me je frky bio razguzio s vengom prvu partiju
ja sma Elvenpath na ggu.. malo sam nekad njub jer mi je komp u kurcu :D.. pa nemog nist normalno igrat
da da sad se izvlaci= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
moj prijatelj je ima problema i sa lagom i sa trzanjem pa je bia opet duplo bolji od mene
i mene isto zeza GGc
znam imati 2 sec denaya
to sa lanayom nemres igrati
Nezeza ggc nego host= Citat =:
Izvorno postao KI KI
[quote=Systematic Rewerse]Nezeza ggc nego host[/quote:2gts8vhu]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":2gts8vhu
nezeza host vec zajebaje :rotfl:
[quote=Marcellius09]nezeza host vec zajebaje :rotfl:[/quote:22jgce11]= Citat =:
:pray:
true
ev ja igram tjedan dana, prvi vikend se nisam maknuo od kompa, sad malo pomalo...
drow ranger i bone fletcher su mi najbolji i sa njima jedino znam kako tako igrat... i dalje sam newbie pa mi niko nemoze reci da sam noob :D
jel mi moze neko preorucit sta da kupujem, obicno uzimam heroje sa dobrim agilityem, ja obicno uzmem power trades i jashu prvo, onda sange, pa spojim sange i jashu u dual-wield, a dalje se sav zbunim pa uvjek bude drukcije.... jel moze neko preporucit sta je najbolje?
za svakog heroja moras kupovat druge iteme ako zelis bit dobar= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
a sta je najbolje za rangera i fletchera?
po meni su dosta slicni.. a opet razliciti
od non-ranged su mi najbolji rikimaru i jakiro...