I uz fast travel je prvi prohod duži od kampanje jedinice sa silnim backtrackanjem.
Printable View
I uz fast travel je prvi prohod duži od kampanje jedinice sa silnim backtrackanjem.
I dodali su plin koji u roku odmah razjebe svu opremu.
E i durability se resetira na bonfireu, ali je i puno niži.
Zvuči zanimljivo u globalu. Već vidim da ću glavninu vremena sa 2-3 hpa okolo hopsati.
Dodali su i otrov u neograničenim količinama.
Samo ti se ne znaš nositi s otrovom.
A tako lako se izbjegava i/ili liječi.
dobio steam key za PC
zbogom zivote
Jesi ljut kaj su ti spojlali pošto nisi pogledao 10 walkthrougha i već složio build?
Tek sam danas složio build. Bartuc već prešao.
A ti još nisi?
Sramota.
http://cloud-3.steampowered.com/ugc/...BD126C5E9A562/
Lol.
Baš mi ovaj screenshot izgleda koa android verzija. U igri izgleda puno bolje.
i ja sam primijetio da ovi screenshotovi od ekipe na Steamu izgledaju dosta loše
Prvo su me jedno 5 puta ubili nekakvi sa poisoned clubovima. Onda su me silovala tri praščića...
Sad sam pak jedno 10. puut krepao u onoj šumi kad mi se 3 ona kretena naseru odmah na lojtrama.
I nisam još uspio ni 900 soulsa skupit za prvi lvlup, tj imam ih sada AKO uspijem retrieval napraiti.
Good times.
Ajoj, nećeš ti daleko.
Ništa strašno Outmind. Windwalkera su uspjele ubiti one babe koje rade lika.
uuuuuuu
nemože niže od toga
*crnci*
Znači stigao naslov za tih par mazohista i na android. PS2 publika ga se već do sada valjda zasitila.
Razgovarao sam sa nekakvim vitezom kraj spomenika koji mi nudi da se učlanim u nekakve plave. Nisam se još odlučio za to.
ako imaš piratsku verziju igre onda ti conventi niš ni ne znače
ako imaš original onda uzmeš taj Way of the blue i miran si
Company of Champions ti uvijek puno znači :)
Došao sam do foresta, atmosfera igre je na mjestu, a gameplay sa dual wieldanjem je totalno novo i iznimno zabavno iskustvo. Nisam hmrel još nijednom a vjerujem da ni nebudem tak brzo, samo treba biti oprezan i ne srljati. Vrti se jebeno, čak mi se malo teško naviknut na ovih fluidnih 60 fpsa :D
Way of the Blue je za njabove. Igra ti se otvoreno ruga, ako im se joinaš.
Dragon convenant je najbolji.
E da online sad savršeno radi. U 5 sekundi te summonaju.
I da, igra je prekrasna, stvarno izgleda neusporedivo bolje u pokretu nego na screenovima. I opet to nije toliko tehnička strana (iako su i nju poboljšali), koliko sam dizajn i osjećaj opipljivosti svijeta, nešto neviđeno u svemu osim u ovom serijalu.
Xero, si uspio ubiti Last Gianta?
Trebaš kakvu pomoć ili savjete?
Treba doći do njega. Nije to samo tako.