Što su ti otkazali? Narudžbu za PS4?
Printable View
Što su ti otkazali? Narudžbu za PS4?
Ne neg tvoju mamu LOL
Da, PS4.
A lol. To vide da previše ljudi nahrli na tu akciju pa brže bolje odjebu pola narudžbi.
Opet mi otkazali lol.
Poslao sam im mail i to je to. Frendu nisu na dva maila odgovorili.
Dosta neprofesionalno.
Zašto ne naručiš iz Slovenije Destiny Bundle za 3000 kuna. City Express ti dostavi za 40 kuna.
Ak ti se ne igra Destiny, lako ga utopiš prek Njuške za 400 kuna
http://www.gameworld.si/playstation-...b-destiny.html
Iskreno nabrijalo me to kaj je bila tak niska cijena, nisam uopće imao u planu tak skoro uzet. Sad sa tim otkazivanjem sam se dosta ohladio + ionako još imam hrpu toga na ps3.
Vidjet ću još.
Pa ovak te na isto dođe.
Prestani ga nagovarat.
Mislim da ti bilo koji Sony centar u Hrvatskoj prizna garanciju, ali to će ti Vedran znati bolje.
Posto smo u europskoj uniji u svakom ovlastenom sony servisu ti vrijedi garancija. Naravno uredjaj mora bit kupljen u zemlji koja je clan.
Onda čekam prvu vrijednu igru u paketu i naručujem od njih. 3000 kn zajedno sa nekom dobrom igrom nije puno. Samo ne znam koja je to igra kad ima toga ko dreka i na piceku.
Npr. Destiny
Ne trebaš čekati. Kupi onda to i zamjeni se s nekim za The Last of Us Remastered. Ili nađi TLoU bundle.
Da zaboravio sam na tu igru, to bi možda bilo vrijedno kupovine.
Jučer sam u Big Bangu u Novom Mestu vidio Last of Us Bundle za 439€, to je cijena solo konzole kod nas.
ako mislis na standarde, onda da
Haha xD
Spectrum, Amiga, PS1, PS2. Da, bit će da nisam nikada ni popeo. Inače PS2 sam nabavio dok još nije ni došao službeno u Hrvatsku. Dolazilo kompletno susjedstvo gledati plastičnu kutiju i ovu igru iako sam prvih mjesec dana vrtio samo prvi SSX i to demo...lol.
https://www.youtube.com/watch?v=YeWtC5yKf54
Ali ako misliš da mi konzola može zamijeniti PC varaš se. Bila i ostala kao sekundarna zabava. Jednostavno želim se maknuti od prokletog WOT-a. Čim sjednem za PC palim to govno od igre. Već sam ga 4-5 puta brisao sa kompa i opet instalirao nakon par tjedana.
Kako to onda da si PS3 preskočio?
Razočarao me PS2, nakon što su mi je riknula izgubio sam volju a imao sam i priliku posuđivati trojku. Odigrao sam neke od ekskluziva koje su me zanimale.
Jel Destiny always online ili se može peglat i offline?
http://www.tomsguide.com/us/destiny-...ews-19221.html
Can you play alone or offline?
While you won't always be playing with other people, Destiny requires an internet connection to play. Bungie designed destiny to be a living, breathing open world, which means you'll often bump into strangers when you're tacking story missions or exploring a new planet. While this adds to Destiny's dynamic, it's certainly not for the type of FPS fan who wants to play a contained, offline solo campaign.
Znači igra je Single-player koliko i Counter Strike.
Ček, to znači da ak imaš PS4, automatski moraš plaćat i PSN pretplatu da bi uopće igrao?
Ofc.
Koji užas!
Mislim, nije da me igra zanima (jer je smeće), ali kaj ak jednom dođe neka dobra igra s velikom online komponentom?
Čekaj malo, pa ne bu valjda i Bloodborne tako?