Wtf mu je ovo na faci i hudafak igra igru na ovak maloj rezi i ima 20 fps, creepy= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Printable View
Wtf mu je ovo na faci i hudafak igra igru na ovak maloj rezi i ima 20 fps, creepy= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Ikad čuo za resize?
ne
Pun prozor odgovorenih pitanja, prevedeno sa Norveškog.
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... -interiew/
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... e-gamerno/
= Citat =:
What does "Dragonborn" really mean?
- Dragonborn means that someone is born with the soul of a dragon. We do not want to say too much about what this means in Skyrim, but there have been several such transferor born in previous Elder Scrolls games, and naming shows that they have been given special gifts of the gods.
Za sve one koji su plakali što nema više atributa. Uglavnom pojednostavili su stvari do srži, da li je to dobro ili loše vidjeti cemo kad igra izađe.= Citat =:
- Okay, so you have 21 different skills. Then there are three core attributes: magic, health and stamina. A fan can come to say "you removed my eight favorite capabilities," and I reply "what do you want?". "I must have intelligence, because it affects my magic." Well, now you have a simple statistic of magic. Want to increase your skills in magic as you put points in magic, you do not have to detour through intelligence.
Samo se nadam da me onda stražari neće čuti tri kilometra dalje, oni usred bučnog trga, a ja u nečijem podrumu kradem krumpire.= Citat =:
- Does crime work in the same way as in Oblivion, with burglary and theft and such?
- It's a little different, they share many similarities, which unfortunately I cannnot talk about yet.
Poštujem to što uvijek pokušavaju neke svoje šeme ubaciti u igru, ali bilo bi ljepo od njih da kopiraju neke stvari od drugih. (If it aint´ broke, don´t make a new one, just steal it) (Diablo 2)= Citat =:
- The inventory system looks very good, but you can compare objects?
- Right now there is support for it, but it is about halfway complete. You will see green and red arrows indicating whether items are up-or downgrades, but you have to compare objects individually. We want to organize it in a list where you see all the objects that are better than your current one.
Ajde da i to vidimo jednom...= Citat =:
- In the previous games many characters shared the same voice acting. Have you improved this?
- Definitely. We are continuously working on this since Morrowind and it was better in both Oblivion and Fallout 3 We have many more voice actors this time.
:D= Citat =:
- Are there children in the game?
- Yes, there are children in the game.
- Can they be knocked unconscious?
- No, they can not be unconscious. This system is like in Fallout 3
Kuka se s razlogom jer atributi utječu na više od samo direktno health, magicka i fatigue, tj. njihove brojčane iznose.
Sad će vjerojatno regeneracija magicke/fatigue, nosivost i slično biti uvjetovano perkovima, a ne direktnim atributnim doprinosom.
Nebi smjelo u potpunosti. Ako si povečamo magicku automatski bi se trebala i njena regeneracija povečati. (Mislim oni su sve srezali na tri atributa, tako da bi se sve trebalo povečavati sa njima.)
Dok bi sa perkovima na primjer mogao odabrati dodatnu, još efikasniju regeneraciju mane.
Naravno sve ovisi o Bethesdi kako ce oni to napraviti.
Pa valjda vežu neke bonuse uz ta 3 atributa, inače nitko neće povećavati staminu.
Kada će više novi materijali (video, screens)? Još samo 5 mjeseci do izlaska, a ima manje informacija nego prije par mjeseci, dok bi ih trebalo biti sve više. :(
Čuvaju se za E3. Mislim da ćemo tada dobiti i prvi pravi Gameplay trailer.
Tri nova screena:
Ovo kamenje, na prvoj slici, ispred kuće mi je ogavno. :(
Konzole much?
Nisam ni malo impresionisan.
witcher 2 je najbolja igra svemira
Prvi screen je ko iz Fallouta 3, kamenje i pozadina me na to podsjetila. Nego, glavno da animacije likova i glasovi budu ok, sve ostalo opraštam.
Kaj se mene tiče, može izgledat ko morrowind, samo da rpg elementi ispadnu kak se spada.
Bethesda je u pitanju. Mora postojati bar 1 element u igri koji će bit loše izveden. Sad koji će to bit ostaje za vidjeti. Znam da glazbu i grafiku neće zajebati.
http://img846.imageshack.us/img846/879/skyrim04.jpg
Mislim da ovaj nije bio. :D
Z A K O N. :pray: Hoću ja takav poster na zgradi pa makar prekrio sve prozore. Bar bi čitav dan imao hlad lijepo.
@Kid A
Awesome, gdje je to? :)
Reklam aza E3. Bertehsda želi pokazati sviejtu tko će biti gazda E3-a ove godine čini se :P
Predobro :pray:
Sad barem ljudi imaju pogled na Skyrim.
Nešto novih informacija:
= Citat =:
Potvrđeni Dragon Shoutovi (ono što zmajevi koriste za napade i što će naši Dovakhiini isto moći koristiti)
- Yol Toor - Fire breath
- Iiz Slen - Ice crystals
- Strun Bah Qo - Lightning Storm
- Slow Time
- Whirlwhind Spirit brzo kretanjeu jednom smjeru
Frakcije
- Dark Brotherhood otprije potvrđen da će biti u igri (stara vijest ali da imamo ljepšu listu :P)
- Thieves Guild prisutan u igri
- Companions - frakcija za Fightere (Fighter's Guild je prestao postojati uskoro nakon Oblivionske krize i propasti Septimskog Carstva)
- College of WinterholdS- frakcija za magove (Kao i FG, Mages Guild je prestao postojati nakon propasti Septimskog Carstva)
- priče više nisu nepovezane s glavnom pričom (ne kao u OB-u gdje Daedre napadaju provincije a Guildove boli K ^_^;)
Misc
- Hand-to-Hand skill uklonjen - vjerojatno uklonjen jer ga je malo ljudi koristilo a kako svaki skill zahtjeva Perk Tree, veliki trošak za Little Gain. Šakiranje će biti i dalje moguće pretpostavljam
- Konji - detaljnije razrađeni nego u OB-u
- ako se zmaj dovoljno ozljedi, neće više biti u stanju letjeti
- baklja se može koristiti kao oružje
- 13 vrsta OreaSkoej možemo koristiti za craftanje
- 60 000 linija dijaloga dosad snimljeno
- svaki grad ima ekonomski sustav... koji igrač može sabotirati
- čuvari više nisu supermani
- Fast Travel - prisutan i MW i OB stil
- promijenjeni Crime System: svaka od 9 regija ima vlastiti Bounty i biti kriminalac u jednoj regiji en znači da će vas proganjati i u drugim
Ček, šta je nakon Obliviona Carstvo propalo? Što se dešava u Tamrielu nakon toga? Ko je na vlasti?
Also, baš me zanima taj Fast travel, što točno znači da je prisutan i MW i OB stil?
Ona reklama na zgradi...win!
Da možeš fast-travelati s jednim klikom miša, na bilokoju lokaciju koju si već posjetio. I da kao u Morrowindu, možeš koristiti javni prijevoz (zasigurno ne siltstridere al vjerojatno neš će već smislit, kočiju, karavanu itd).
Mada me jako veseli ako konje budu napravili kako spada, animacije i to, onda mi ovo drugo ni ne treba. U oblivonu je bila muka gledati ih.
Ovo me jako veseli.= Citat =:
- priče više nisu nepovezane s glavnom pričom (ne kao u OB-u gdje Daedre napadaju provincije a Guildove boli K ^_^;)