-
Re: Tribes, take two - rasprava
Ali:
Imas 2 grada.
Industrijalizujes svoju naciju.
Gradovi ti imaju kul imena.
Pravis rovo-kameno-kopac-prevrtac.
Sta imam ja?
Neku shitty kulu i filozofe.
Sta ima Hrco? - Selo punu nimfomanki...o cekaj,to i nije tako lose..bah.
Sta ima sickpete? - Medieval Rusiju,samo sto nema bas 10.000 stanovnika.
Sta ima Stips? - gustere?
Sta ima Outmind - verske fanatike.
-
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Ali:
Imas 2 grada.
Industrijalizujes svoju naciju.
Gradovi ti imaju kul imena.
Pravis rovo-kameno-kopac-prevrtac.
Sta imam ja?
Neku shitty kulu i filozofe.
Sta ima sickpete? - Medieval Rusiju,samo sto nema bas 10.000 stanovnika.
Sta ima Stips? - gustere?
Sta ima Outmind - verske fanatike.
to nije objektivono razmišljanje, to misliš samo zato sto ti se sviđa moj stil...
ovo je objektivno razmišljanje
Imam Industriju i dva grada
ti imaš kulu i filozofe. (Najviša zgrada na svijetu)
Sta ima sickpete? - Medieval Rusiju,samo sto nema bas 10.000 stanovnika. (Skoro)
Sta ima Stips? - DINOSAURE
Sta ima Outmind - verske fanatike. (Inquisition FTW!)
-
Zakaj na istraživanje nisam dobio +1? koliko ja znam, dvije akcije su još uvijek podložne +1 bonusu.
-
Ajde Foregner nije ni nama tako loše. Rekao si i sam: imaš kulu (namjerno nisam stavio "shitty" jer i sam znaš da nije, a filozofe necu stavit jer ih ne volim :P ).
Ja ajde imam te guštere s kojima ne mogu izaći na kraj, ali ajde, bar je zabavno :D
Hrco ima nimfomanke- GENIJALNO.
= Citat =:
Sta ima Outmind - verske fanatike. (Inquisition FTW!)
Sick je RUSIJA covjece!
Istina da nas je Delirium daleko prešišao, al čuj, nije mi baš blizu pa se ne bojim :P
-
meni sam nije jasno kako vi mislite da sam ja vas prešišao, imam dva grada, sa populacijom koja je minorna, 3 vojnika (s malo ikspiriensa doduse) i crteze za strojčeke...
vi imate kupališta, knjižnice et cetera, et cetera...
-
Pa pročulo se o tvojoj bitci.
Ljudi se boje opakog naroda koji je spalio nomade :D
-
Pokrenuo sam put prema civilizaciji, imam školu, knjižnicu, pismo, kupalište, mogao bih možda čak i biti civilizacijski uređen kao antička Grčka i Rim. :D
-
hehe, vidim da gravitiraš prema kulturi i umjetnosti...
ja sam ono... mechanized-industry kind of guy
-
Ma nisam ni mislio tako završit, mislio sam nešto u stilu mezopotamskih gradova-država ili eventualno neka nordijska srednjovjekovna zemlja. :D
-
-
-
@Outmind- trening mi nije nesto sto je kak da kazem znanstveno pa sam zato ostavio pa bi dobio +1 bonus na sljedecu akciju koju bi bilo scintific..za trening bi dobivao bonuse kad bi bilo neznam sta gyms ili osnove treninga ili teretana and shitz,ugl ako sljedeci turn ne stavis neko istrazivanje onda ce ti se scienfitic bonus dici na +2.
I btw zaboravio sam reci,vi mozete raditi special unite tipa Outmind (templari) koji ce onda moci napraviti trening da imaju bonus na neko oruzje,armor or whateva ali zato da baraka ce moci raditi samo taj odredjeni tip unita,te special unite ali zato za razliku od obicnih baraka kada dobijete roll 7,8,9,10 and so on te specijalne barake nece napraviti vise unita nego ce uvijek biti 5 ili 6.
Npr.
Delirium radi tehnicki obicne vojnike nis special,dok ce Outmind raditi the svoje fanatike samo sto ce on jos moci napraviti (ne istraziti) poseban trening za te vojnike koji ce im davati neki bonus...npr great weapons speciality,attack first,+1 na rollove u prvom turnu il sta god se sjetite a da zvuci okej.
I mozda ste primjetili da je Foregner pokusao raditi championa...to mi se svidja.Ako to pokusate onda cete morati dobiti roll 4 dva turna i kad je taj champion gotov on ce imati +1na att i def (i ostale statistike oviseci u kojoj se baraki napravio) i minor special ability.
Ti championi ce samo umirati u bitkama koje izgubite totalno dok ako pobijedite a champion je pao trebat cete cekati 2 turna da se oporavi (necete trebati bacati nikakve rollove).
Foregner malo si naivan jer..Del ima samo 3 vojnika...put do itijednog plemena je pun zamki i divljaci a i sam Delirium je okruzen nomadskim plemenima. A kad napadnes nekoga pola odraslog stanovnistva (imat ce slabasne statsove but still...numbers)..ce se boriti pa zauzimanje gradova nije zajebancija :P.
EDIT: Karta dolazi uskoro nakon sta stavim photoshop...i mene je vise iritiralo to sto nema karte a svoje updatove cu napraviti sam sa time sto ce Stips222 raditi rollove a nakon toga cu ponovo postati tu svoje rollove jer ovo je vise grozno.
-
Evo, malo sam se raspisao, nadam se da nisam nešto zeznuo i da ne stvaram prevelik posao Peteyu.
-
Ne stvaras tvoj dug tekst samo produbljuje pricu and stuff nece to meni smetati u radu sa updatom.Pokusavam ponekad napraviti duzi update za one koji su vise teksta napisali ali sve to ovisi o moljoj volji rly :D
-
I da, jel ću ove kuće morat gradit 2 turna ili samo 1? Ili više?
-
Nemas ti toliko drva druze pa bi ti trebalo 2 turna sa time da skupljas drvo odma sljedeci turn al neznam koji bi bonus za to stavio...+2 bebe or what ili imas ti nesto bolje na umu..ono nebojte se reci misljenje.
I btw ovi bonusi koje imate svake druge/trece godine and such...kada prodje vrijeme i kad ih mozete iskoristiti recite ocete li ih iskoristiti jer te bonuse mozete stedjeti..npr znanstvenici rade 4 godine na nekom projektu i pripremili su se bolje nego sto su u 2...al..TALK..nemrem svakog pratiti jbg.
-
Ma krivo si ti mene shvatio. Trebao sam dobit +1 na trening (što sam i dobio) i +1 na istraživanje juga je sam samo 2 akcije napravio.
-
Erm ti si dobio +1 na trening jer prva akcija dobiva +1 kad su samo dvije akcije a bonus na barake ti samo daje +1 covjeka...hm ah now I see..oces da prebacim taj +1 na dvije akcije na istrazivanje da ne bude da su obje akcije failale?
-
Basic pravilo kaže:
1 akcija - +2
2 akcije +1 svaka
3 akcije nema bonusa itd
Nisam ja nikakav bonus tražio, a koji nije u tom osnovnom pravilu. Dakle, trebam dobit 3 (2+1) za istraživanje treninga, i 4 (3+1) za istraživanje (exploration jel) južno od sela. dao si mi bonus za 1. akciju, a za 2. nisi, premda po pravilu moram i za nju dobit +1 Kužiš sad?
-
O__o basic pravilo kaze
2 akcije +1 na akciju koji vi odaberete ili prva ako nista ne kazete
viewtopic.php?f=108&t=42959&start=0
= Citat =:
Limit zadataka je i dalje 4, uz uobičajene bonuse, ako su 4, onda jedan dobiva -1 na roll (vi birate), ako su tri, sve je kul, ako su dva, +1 na onaj koji vi odaberete i ako je jedan onda on dobiva +2.
Anyway stavit cu ti +1 na istrazivanje a ne trening pa je od ove godine izvidjavanje bilo uspjesno ali zbog bolesti ljudi nisu nista znacajno otkrili.
Kada sredim kartu vise taj dio terena ce ti biti otkriven.
-
A jbt, a ja cijelo vrijeme mislim da oba dobe +1... ćorav sem, kaj ćeš.
Nevermind.
-
Sve oke nema problema.
Nego da godina ne bude fail izvidjavanje je bilo uspjesno samo cu pomjeriti bonus.
A za kartu..jbg moram photoshop nastelati kako bi je uopce vidio i onda sam na konju.Najbolje je da mi svi posaljete pp sa mjestima koje ste istrazivali kako bi to mogao bez problema sve napraviti sto prije ^^.
-
Ne moraš ti meni sad mijenjat bonuse, nek ostane tak kak je radi transparentnosti.
BTW, mislim da nisam dugo već iskoristio svoje pametne seljane, a bome niti vijećnicu... Dakle ak sad iskoristim vijećnicu napravim 3 akcije, 2 od njih dobe +1 ili?
-
Ak iskoristis vijecnicu 3 akcije ce biti ko da si napravio dvije znaci imat ces +1 na jednu od akcija,a ako ktome iskoristis bonus od znanstvenika za istrazivanje necega onda dobijes jos jedan +1 bonus pa mozes staviti +2 bonus na istrazivanje neke naprave or whateva
-
E da me ubiješ ne mogu se sad neke pričice sjetit. Iznimno ću ovaj put napisat samo akcije da ne zadržavam igru više.
-
Ugh...dont worry ionako ce sutra update..danas se osjecam like shit i nista mi se neda >.< a i glava me ubija.
-
a bump as shameless as a babylonian whore
-
Bumpo bumpito dela bumpe.
Radi sickpete.Plis.
-
Nisam znao da je danasnji dan zavrsio.
-