-
Re: Android - mobiteli i rasprave o OS-u
Galaxy S II je daleko od lanjskog snjega. To je mobitel koji još godinama nece pasti. Nemoeš vrjeđati tako dobar mobitel. Istina da samsung nema puno pravih uređaja ali ono što ima u vrhu nije nimalo loše.
GSII ima Super AMOLED Plus, 2x 1GHz procesor, FullHD video recording itd itd...
i tebi za inat ima LED bljeskalicu :P
-
Mislio sam da smo prošli Samsung(ftw) :P vs HTC spike.
-
Meni se čini da je Niko postao fanboy :(
-
Wait, kak je do toga došlo? :)
-
Mislim da ga je neko nagovorio da uzme HTC :D
-
Nisam. Samo sam realan. Sve ovo sto Galaxy S II nudi tek su obicna hardverska nabrijavanja koja 99% korisnika nikad nece iskoristiti, pa su samim tim nepotreban trosak i glupost. Mobitel nije konzola i tek ce mali broj korisnika Galaxy S II koristiti za igre. Da je to potrebno HTC bi vec napravio takav mobitel, ali HTC slusa zelje svojih korisnika i Desire S donosi upravo ono sto su korisnici trazili, vise interne memorije i nezaobilazni unibody. Sto se mene tice Desire S ionako ima prejake specifikacije za ono sto 99% korisnika radi. Za onih 1% zaboli me uvo.
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Da je to potrebno HTC bi vec napravio takav mobitel, ali HTC slusa zelje svojih korisnika...
HTC Desire HD2? :roll:
Ali da, ako nešto priznam HTC-u, to je fenomenalan dizajn i redoviti update sustava. Tu su bez sumnje na tronu.
-
Ja bi volio da se Samsung i LG malo vise ugledaju na HTC ili da bar kupe od njih Sense UI. Nakon njega su mi svi non-HTC mobiteli bezveze. Koristio bi ja i Galaxy S II i uzivao u njemu, ali ipak nije mi to to. Cemu u mobitelu dvojezgreni proc. Treba nam baterija od 5000 miliampera i dobro optimiziran UI, pa da opet bude kao u vrijeme 3310. Baterija je kod mobitela broj 1. Bez dobre baterije sve gubi smisao.
-
Kao što je weki trčeča reklama za apple tako se i niko izgleda pretvara u reklamu za HTC :D
da... malo te prckam :oops: što je je, HTC je vodeći ali eto kako tebi znaci unibody tako meni puno znaci super amoled ekran i comunity ovdje na forumu.
Ja sam sebi našo idealan mobitel, a on je slucajno ili namjerno iz firme cije mobitele nikada u životu nisam volio.
-
Ja isto nisam nikad volio Samsunga, pre loš mi je bio kroz povijest :D Ali da ga jebeš GalaxyS je fenomenalan sa jedinom manom što nema bljeskalicu.
@Niko, pokraj dostupnih Launchera, niti SenseUI niti TouchWiz nemaju što raditi...
-
Jučer došao update za GO Launcher, ispravlja neke greškice koje su me mučile. Ipak, nema do ADW-a.
Dobra vam je rasprava, ali moj Desire HD vas gleda s visoka i grohotom se smije :)
-
Aral ti da čutiš :yuck: ^^
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja isto nisam nikad volio Samsunga, pre loš mi je bio kroz povijest :D Ali da ga jebeš GalaxyS je fenomenalan sa jedinom manom što nema bljeskalicu.
tru... jedino što im je valjalo je dizajn i oprema a sve to skupa je potpuno upropastio OS.... međutim hvala Googleu i Androidu :)
LG nikad nije imao ni dizajn ni opremu ni OS.. sve skupa katastrofa xD
-
da. konačno sam dobio pinchzoom na xperii. i radi besprijekorno.. kaj je to tak teško bilo implementirat odmah??
i gledam zadnjih dana wildfire kod cure i taj htc sense.. da, dobar je, ali ni blizu Go launchera
-
LOL. Da su ti custom launcher-i uistinu toliko bolji, HTC bi vec modificirao svoj Sense UI da bude bar duplo bolji od njih. Ljepota Sense UI-ja je upravo u tome da je to turbo jednostavno, logicno i oku ugodno sucelje. Nije im slogan bez vraga simply brilliant...
-
Launcher od HTC-a je čisto govno, moje mišljenje. A i kod drugih androida. Radio sam par sati na njemu i boga nemreš napravit, dok GO Launcher i ADW ownaju u svakom pogledu. Opčenito su mi stock launceri živa koma, iako laik korisnicima kojima treba osnovno korištenje bez neke customizacije sasvim dobro dođe.
-
Pa ne zele svi ciganluk od mobitela radit. Kakve crne kastomizacije? HTC 90% stvari ima out of the box. Ne kuzim te fakat. Promjenis si wallpaper, instaliras si custom mjuzik playa i za video takodjer, stavis neki rimajnder, dodatni web browser i kaj ti jos treba? Fakat ste posandrcali s tim svrsavanjem na beskorisne aplikacije i ostalo. Kao mala dijeca se jigrate brezveze i trosite si vrijeme i zifce na nonsense.
-
Istina, oni jesu jednostavni, ali ta jednostavnost ih ograničava na polju funkcionalnosti.
-
Mos mislit. Meni sve fluidno radi i ne steka mi apsolutno nista. Ne znam, mozda je tvoj mobitel s greskom, ali generalizirati radi vlastitog nezadovoljstva je glupo i nepotrebno. Bezveze siris dezinformacije.
-
Lol, tko je spomenuo štekanje, rekao sam funkcionalnost, ne fluidnost :D Kao npr. 5 shortcuta u docku, resize widgeta, tranzicijski efekti, swype funkcije itd.
-
Ovdje sad više nije riječ o htc-u, nego opčenito. Ti si svoj htc diži u nebesa, meni je bitniji android kao operativni sustav. I uopće nije stvar u tome da moramo imat brdo aplikacija, customizacija i sl, pokazat ću ti svoj mob i sve kaj imam na njemu pa češ vidjet da je bolje sređen i podešen od 80% kompova na ovom forumu. Sve kaj stavljamo gore stavljamo radi korisnosti ili zabave, a ne radi zajebancije.
Neznam kak je sad tvojim mobom, al ja i bartuc se imamo s čim igrat pošto smo u jednoj sasvim drugoj ligi od tvojeg. Pogotovo ja.
Umjesto da pljujemo po drugim non android mobovima, mi se raspravljamo međusobno xD
-
LOL decki. Totalno ste zabrijali u krive sfere. Ja nisam ni kupovao mobitel zbog igranja. Aral, slobodno se igraj koliko te volja ako te veseli. Meni igranje na mobitelu bas i nema smisla i net mi je puno bitniji od igranja. Svoj HTC koristim iskljucivo jednom rukom, pa mi ni te geste ne znace puno, jer jedino palac moje desne ruke dira ekran.
-
Swype ti i prosiruje funkcionalnost kod poteza jednim palcem. Lijevo i desno je rezervirano za kretanje po panelima, ali dolje i gore si mozes programirati.
@Aral, ne gledas nas s visoka valjda zbog 0.3" veceg zaslona xD Nemoj zaboraviti da imam nesto vise od 2x jacu grafu, samo cekaj prve prave UT naslove, pa kad ti pocnu trzati :D
Bas sam jucer zavrsio zavrsni rad na temu Smartphone i proucavanjem sam vidio da ovi novi dual core procevi trose 1,9W :o Pun qurac naspram 0,5-1W kod trenutnih 1GHz proceva. Tak da me zanima nasto ce liciti kad stave onu trojezgrenu Armadu u mobitele :shock:
-
Ja vec sad i bez toga mogu sve s palcem. Ne kontam sta ce mi to. Da lakse kliknem na ikonu?! Mislim, ja jedino to i radim. Klikam na ikone i tipkam po virtualnoj qwerty tiokovnici. E da, i punim bateriju kad se isprazni.
-
Sad sam si pogledao stanje za prošli mjesec, potrošio sam 99,3MB, a limit mi je 100MB :O Pre strašno :(
-
Ja sam potrosio 1.5 GB od 2 GB. Sta se nisi javio da ti posudim onih 400 koji su ostali neiskoristeni. Aral, kako ti i tvojih 5 GB? Jel ti dovoljno?
-
Da bar snize cijene paketa, uzeo bi si barem 1GB. Opet sam bio na faxu i dao kolegi na minutu da isproba Androida i internet, otišao je na svoju stranicu, otvorio par slika i eto 12MB prometa :cry: Blago vama s tolikim paketima.
-
Meni ostalo 113MB od 125 i to sve moram platiti 25kn i što je najgore nemogu ništa prenjeti u iduci mjesec pa da potrošim kada radim kad su mi megabajti stvarno potrebni.
Preskupi su i neflexibilni sa tim megabajtima xP
-
Ja sam potrošio oko 120mb...od 5gb :( Stalno sam po wirelesima, di god mogu. U biti nit neznam, automatski mi se spaja di god da sam podesio, večinom kod frendova.
@Bartuc: A dobar ti argument, igre onak, nisam kupio mob zbog toga :P
-
Koja komedija, pustio sam da mi se baterija skroz isprazni, i naravno kad sam trebao upisat pin nisam ga se mogao sjetit, onda sam tražio puk i jedva ga našao :(
-
Ja na VIP broju već jedno 7 godina ne znam PIN broj, još u srednjoj školi sam ga maknuo :D A na t-mobile... nije me nikad niti tražio PIN :o