Us igrači su uvijek dobrodošli, ima nas par koji smo još tamo. Sobodno nas dodaš :)
Kico, molim te, nemoj više double postat, molim te.
Printable View
Us igrači su uvijek dobrodošli, ima nas par koji smo još tamo. Sobodno nas dodaš :)
Kico, molim te, nemoj više double postat, molim te.
Igrao sam par dana s warwickom, i sad sam se vratio na Olafa, ipak mi je drazi, i odma prva partija je bila predobra
Mordekaiser je stvarao probleme u startu, poslije smo ga par puta dobro dovatili pa je malo olaksa, kasnije smo pantheona isto tukli bez problema, jer ga morde vise nije mogao stititi, ugl prvi pravi gg nakon dugo vremena, cak smo se i zajebavali s drugom ekipom iako smo igrali skroz ozbiljno :)
I da, garen je pretezak za ubit u pocetku, ali kasnije smo ga doslovno svi mogli ubit, al mrzim ga u pocetku kad se stalno sakriva u grmlju, pa izleti s onim svojim okretanjem :S
Kakav je WW za igrati?
Frend je kupio Ireliu i kaže da nije nešto, da prebrzo gine, a WW mi je uvijek izgledao kul
@Jopax: Ma gle, Irelia je novi heroj te će trebat neko vrijeme da ekipa shvati kakav je item build za nju te kako se igra (naravno da sada večina Irelia dosta loše igraju pošto ljudi tek uče igrat tog heroja). Kod mene sve ovisi o fun faktoru, ako je heroj zabavan za igrat naučit ću ga igrat s vremenom bez obzira na početni fail. Uglavnom, ako mu se sviđa način na koji baba funkcionira nek nastavi eksperimentirat dok ne nađe build koji mu odgovara. Što se tiče WW-a taj heroj je meni uvijek bio bezveze (dosadan za igrat i lako se ugasi), ako odeš u šumu netko će ti sigurno ward postavit da vidi kada da te ubije a ako netko i ne postavi ward računaj da se nećeš lijepo provest u šumici.
@m0dkayZ: Jesi ti u stanju napisati post koji ima veze sa topicom a da ne sadrži spam, flame ili beskoristan sadržaj?
Macolla ja cu te dodat na LeagueofLegends
a moj fejs ti je Kristijan Hegeduš Kićo
nisi igrao s nama, mislim da su bili Anatryx i Whiskey, dok smo gankali ww-a na njihovom blue p..buffu :D Odmah je livao...toliko ga je to izbediralo.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Naravno. Sinoc sam odgledao live stream od Liez r you. Samo mogu reci da lvl 30 normal i lvl 30 ranked nije nimalo jebeno slicno.
Bokte mi razvucemo po 1h i 15 min ako je dobar gejm. Oni to rijese na 7-8 lvl pushaju mid i te kerefeke najduze 20min. Decko je igro s Malphiteom i bio im carry jbt. U suprotnom timu bio je jedan lik igro s Tristanom a je ih ispatio lik. Puno se moze nauciti samo gledanjem tih "high elo" likova. Zanimljiva im je postava bila. Malph ,XinZhao, Tristana, Galio i Jana
svaki put kad dodjem novi report me ceka._.
ae smirite se malo..
Kako sam ubio s Garenom - 22/2/4! :pray:
Još malo pa imam za Shena. :D
ww ? iskreno, nezabavan i lako te sjebu u startu. al racunaj ovako, ako ti ekipa moze drzati dva lanea 1v1 i ako ce ti javit u slucaju da lutaju po sumi protivnici i traze te, onda ce bit super. jer neznam tko moze jungleat kao ti, prejak je za to, i kad dodes na lvl 6 lako je uletit u neki lane i ubit nekoga samo s ultijem i prvom :P. Al da, igranje postane monotono, odlican si 1v1, al u mass fajtovima te lako disableaju, itd...= Citat =:
Izvorno postao Jopax
ugl mislim da su bolji izbor heroji poput olafa, xin zhao i slicni ;)
Tko sve igra na US?
Meni je nick tamo Ass4ssiN, a na friend listi imam The Fury Cro(The fury s foruma pretpostavljam :) ), Colossus101(na forumu necronlord ili tako nesto). Sada sam poslao invite Jopaxu. Kico jel i ti igras na NA?
ma kome ww nije zabavan :)
ww je legendaran, svo ono suljanje iza protivnickih tenkova u pokusaju ubijanja njihovih DPSa ... :eyebrows:
to je istina, ali je iritantno sto imas osjecaj ko da uvijek isto radis, zadnja pa tuci po njemu, pa prva... al da, dobar je sto se tice toga, samo moras imat dobru ekipu da te stiti, jer npr ja mogu bilo koga ubit od protivnika, ali sto mi to vridi kad dode veci fajt i cila ekipa se razbizi i ja sam ostanem :S= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Dodajte me na US nick mi je Macolla pa da igramo...
Macolla jel imas na eu acc ?
Samo noobovi su na EU :P= Citat =:
Izvorno postao KICO123
ok nigga americano :D
(nemoj to shvatit kao uvredu)
Ma i ja se isto šalim :)
ti si iz Bjelovara ? ja sam iz Osijeka :D
vidis, lik ima nekad takvih postova da se covjek zapita jel' troll ili nije :d
btw unknown, koje si godiste? xd
troll je, ima dosta postova koji ga odaju.
89-o
ti si unknown ? :D= Citat =:
Izvorno postao KICO123
ahaaaa njega je pito sry
e os igrat LoL ? idem ja tamopa ako oces znas di ces me nac ...
94. :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
EDIT: kico, jel igras na NA, da te razvalim jednom u LoLu da vise ne spamas po topicu?
onda te probably nepoznam.. xd
dodi na eu -.-
Razvaljuje on sam sebe redovito. Baš smo igrali s "njim" kao. Lik je livao odma na pocetku gejma i na kraju smo dobili 4vs5.