mozes
samo nemoj da ziv ostanem :thumbs2:
Printable View
mozes
samo nemoj da ziv ostanem :thumbs2:
Sad baci ciglu na njega i probaj ga popraviti.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Kasnije kad profunkcionira objasni mu da je imal tešku saobraćajku i da si mu spasil život.
Ako povjeruje, nauči ga kineski jezik i zaposli se kao prevoditelj. Natjeraj ga da prevodi tekstove umjesto tebe.
A kako ne?= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
A iz vode proizlazi...ha?
A i ičku metara,izgleda da sam se prehladio,srećom piva riješava stvar.
Imam novu pjesmu ja napisao
jucer sam pio pivo
danas pijem pivo
sutra cu piti pivo
ja sam pivo pijanac
i tako se ponavlja 6:54sec bez muzike naravno
Gledam frenda koji je domaćin u Večeri za 5, luđak ludi :D Lik je sad u mesnici na placu u kvartu xD
Je to onaj koji "igra igrice" za slobodno vrijeme? Ne znam kako, ali prvo sam pomislio da si to ti, onda sam pogledao tvoju sliku u "Slike forumaša", kada sam shvatio da to nisi ti mislio sam da je on povezan s tobom ili nešto. Fakat ste nekako slični po ponašanju, best frendači ili nešto.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ili sam ja jednostavno lud. :D
Je, slični smo, znamo se gro godina već, u biti susjedi smo, on živi iznad mene :) Zakon je lik inače, možda sad ima tremu malo ^^
Već ga zajebavam dok ovo gledam :rotfl:
kad budu vecerali samo stavis muziku na najglasnije i uzivaj :D
Vratio se s treninga.
OMG
Lik na htz-u, emo kosa, piercing u donjoj usni, i lik je od glave do pete obućen u hello kitty obleku, ima čak i privjesak :rotfl: :rotfl: E, kad sam mislio da sam sve vidio, onda ovakvo neš dođe :pray: Hello Kitty jebeni čovjeće.
Došao s treninga, malo me boli sve i umoran sam, odoh igrati civ 4, moram se pripremiti za nastavak :D
Oke, znam tog lika, to je konobar u jednoj slastičarni na Korzu (Rijeka), sljedeći put kada ga vidim, al ću ga zajebavati. :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Još najbolje da će onoga nečega takovoga skakati okolo i veselit se :roll:= Citat =:
Završio sam sa Šerlokovanjem i kul sam si.
Jel bilo uspješno? ^^= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
[quote=Lord Antares]Još najbolje da će onoga nečega takovoga skakati okolo i veselit se :roll:[/quote:28bgzzi3]= Citat =:
Pa naravno da nebude skakala okolo i širila poruku mira ali ono, s tim 'bediranjem' sebi ne pomaže, a bogme niti okolini.
Neznam, nikad mi recimo nije bilo jasno kak netko ko je v tom 'bedu' ide npr. slušat nekve balade i tužne pjesme. Da se do kraja psihički ubije ili kaj?
Čim te lovi 'bed' pusti si neku smiješnu glupost na jutubu, pročitaj par viceva, spucaj se v nekoj igri...
Bar je tak moja filozofija, za vas neznam...
A dobro to za tužne pjesme, to se slažem.= Citat =:
Ali ono, kad bi ti umro netko iz obitelji, ti nebi bio u depresiji?
Dobro, nije to ista situacija, ali kažeš da nikad ne valja tugovat.
Stvar je izgleda u tome da je ljudima bolje jer: ili vide da je i drugima loše pa znaju da oni nisu nikakav specijalni slučaj te da će to proći ili su svi sadisti pa im je bolje kad vide da i drugi pate. Ili su žene u kom slučaju su mi nejasne po ovom pitanju.= Citat =:
Naravno da treba tugovat. Inače bi slušala one srcedrapajuće pjesme, jer uvjek slušaš ono što je u skladu sa trenutnim osjećajima.. ali sada slušam pjesmicu koju mi je poslao Death By Sexy "Hold on" i dobra je. Tužna. Obećavajuća. Ne tonem, to je najbitnije...= Citat =:
[quote=angel eye]Jel bilo uspješno? ^^[/quote:3ttgusqc]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":3ttgusqc
Čut će se za malo više od 2 mjeseca :)
Nije loša ta stvar ali ima nešto bolje :D
Hah, dobra je. Prevesela.
promjenih avatara.
nabolje, imo
Boli me glava, liječim se hladnim oblozima. Nađoh nešto na čemu piše RO, popijem i zabolio me trbuh, frenda nazovem i kaže da RO znači Ricinus Oil,
FFFFFUUUUUUUU--
Slušam glazbu i spremam se za školu, osjećam se nekako energetično :D
Došao doma, barem mi profa nije iskrižala pola završnoga, a onda sam skužio da su mi sve krivo plotali. Stoga od srca onima koji su mi plotali šaljem ovu pjesmu:
Inače se osjećam ludo i nezaboravno.
[quote=McPingvin_v2.0][quote="angel eye":rr75arnp]Jel bilo uspješno? ^^[/quote:rr75arnp]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":rr75arnp
Čut će se za malo više od 2 mjeseca :)[/quote:rr75arnp]
Jedan lik kojega poznajem (iz viđenja) je isto malo "Šerlokovao", doduše njemu se čulo za 9 mjeseci.^^
OK, ne takvo Šerlokovanje :)))))))))
Bwahahahaa! :pray:= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Legendarno.
ot: Osjećam se relativno ok... zasad.
Došao iz škole, radili kontrolni iz hrv, nadam se najboljem i osjećam se bolesno