chrinosu netreba runed axe.= Citat =:
Izvorno postao hansi
nikada. pa ni onda.
ep je op item an njemu.
to sto si ti retardiran i imas iq ko mrtva krava te te sa chronosom ubiju u 3 sec je tvoj jebeni problem. ima ljudi koji znaju igrati, dobro iskoristiti skillove i PREZIVJETI, doci do 1700+ (i to je daleko za tebe, [a ovih 1600 sta imas je jebena sala,trebalo bi te svrstati u ~1300-1400max]) psr-a.
svaki jebeni put kada vidim chronosa sa runed axeom mi se pocne zeludac okretati. raditi takav item njemu je ko raditi frostburn pestiju. chronos treba single-target iteme (ch hammer je iznimka, no taj item radi ogroman i single i multi-target dmg).
ep je najbolji orb koji chronos moze dobiti. omjer ulozeno/dobiveno je daleko najbolji sta je moguce izvuci sa chronosom.
sad ako ti sa 1600psr nemres isfarmati 3400golda u 15ak minuta da bi ti ep+steamboots bilo korisno/efikasno, znaci da nesto krivo radis.
sad, ako si shvatio da si u krivu, mos slobodno odg. ako e, cjenio ib da odjebes sa debilnim izjavama kao "ragnarok, ti imas 1716 psr-a i ne kupujes chronosu runed axe. i jos imas srama igrat 1500+ sa tim psr-om" iz cjelog topica. mos i cjeli podforum izbjegavati. smuci mi se kad vise vidim tvoje "takve postove". vec mi ides nakurac s time
eh i da se obazrem na "i jos imas srama igrat 1500+"->postoje trenutci, vrijeme i volja kada igram 1600+/1700+. postoje zato drugi trenutci kada se odmaram i zajebavam pa igram ili "ap all welcome" ili "ap 1500+" to sta sam usao u "3v3 ap noab" nit sam pickao heroja (random) nit sam birao protivnike. i jos je ktome bilo 3v2 (ja+1 dude, ~1340psr koji je iskreno bolje odigrao od tebe. ikada)