Nije da sam stručnjak no ima li taj bus rukohvate?
Printable View
Nije da sam stručnjak no ima li taj bus rukohvate?
Ima, ali sam se žurio da dođem do jedne osobe i nisam se obazirao na rukohvate nego na stražnji dio te osobe. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Pokušaj se koji puta uhvatit za jedan. Bit ćeš stabilniji. =)
Podebljaj si šanse, sutra se obuci ko' Frodo.
Nauci me barenju, oh ti bussilovatelju
:D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Šoferi autotroleja ne štede kočnice. Jednom sam se vozio busom i lik je mislio da na stanici nema nikoga, i nije nimalo usporio. Onda, kad je došo na možda deset metara od stanice spazio dvije tipice i nagazio kočnicu, žestoko. Da sam stajao, sigurno bi me zalijepilo u šoferšajbu.
Wait, ti si u Rijeci? :?
Yep. :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zašto su te izbacili iz busa?
Što ti okolo vičeš i tučeš ljude u busu? Dobro, sad znam koga izbjegavat kad idem u Rijeku :D
Guzi i gura glavu u sise djevojkama= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Opet se ponavlja scenario kao i Riderom.
@tehzoh
Sonic says: I want a hentai doujin of that.http://www.imagesforme.com/out.php/i706340_HIHA.png
Reportacu i Sonika :-x
Žao mi je zoha benat, bio je zabavan trol.
Lekcija prva za preživljavanje u Rijeci: ne zajebavaj se s Autotrolejevim šoferima.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Lesson learned, methinks.
Bicam po suvisnim hrvatskim blagdanima. Samo imam suvisle nadoknade subotama... :yuck:
Budi ti suvisla osoba pa se nemoj pojaviti. :)
Hrvatski blagdani se ne nadoknađuju -.-
To je neradni dan i plan nastave je napravljen tako da se taj dan nejde u školu -.-
Ko da božićne blagdane nadoknađuješ... neznam kad :D
Samo se ne planski dani bez nastave nadoknađuju kao što je štrajk, neki izlet ili šta ti ja znam i to samo ako nemate dovoljno sati iz nekog predmeta da završite nastavni plan...
Ne nadoknađuje se blagdan, nego petak poslije njega koji se spaja s vikendom :)
Uh li slučajnost,baš sam u subotu u Srbiji.
Bičam po glupim navijačima (odnosno, huliganima koji se nazivaju navijači).
Isuse, sada u Širokom izbili neredi u sred grada. Jedan navijač ubijen.
Nevjerovatno. Zbog usrane utakmice.
bi, al onda bi i profesor na kraju semestra bio suvisla osoba kada bi mi trebao upisati potpis u index... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
u srednjoj da, na faksu ne. Prema pravilniku Sveucilista u Zagrebu svaki izgubljeni sat predavanja se mora nadoknati, pa makar i za drzavne i vjerske blagdane. Nazalost :(= Citat =:
Izvorno postao loo
Bičam po debilnim vozačima. Ima ih svih vrsta, ali ovo je konkretno na one genijalce koji dok voze u koloni (odnosno, ne baš koloni, ali kako bi Neven Novak rekao "vlakiću" xD) i onda idu preticat jedan auto da bi se na svu silu pomaknuli za jednu duljinu auta. Ne znam jesu li ti ljudi živčani, ili šta?
Poznato...ja im se samo smijem uvijek. Debili :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I na raznorazne komentare na facebooku i na raznoraznim portalima.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Jedan ubijen, 30-tak ranjeno, što kamenjem, što hladnim i toplim oružjem. Difno. Evo ovaj nazovi naš, glavni grad je cijeli dan blokiran zbog protesta, hvaljeni da budu naši drotovi koji ubiše lika iz čistog mira.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
[quote=Sgt. Bull][/quote:22wiik6m]= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":22wiik6m
Ma uzas, neka su blokirali ulice zbog protesta. I treba tako. Zelio bih, da ukinu ovu ligu, ako se moze nazvati ligom.
Čemu množina kada ovaj jad od grada ima jednu ulicu i oni su baš nju našli blokirat. Žao mi je momka što je poginuo, no pravda se ne smije tjerati na ovaj način, počeli su sada protestovat na sve, ali baš sve. Pretjeruju.= Citat =:
Izvorno postao Gamer from Sarajevo
Evo sad cujem. Zboden momak '93 god. u tramvaju. Jadnog li nam glavnog grada...
[quote=Sgt. Bull]Jedan ubijen, 30-tak ranjeno, što kamenjem, što hladnim i toplim oružjem. Difno. Evo ovaj nazovi naš, glavni grad je cijeli dan blokiran zbog protesta, hvaljeni da budu naši drotovi koji ubiše lika iz čistog mira.[/quote:204lunn1]= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":204lunn1
Zapravo, lik je zgrabio policajcu pištolj i zbog toga su ga drugi ubili. Odnosno, tako sam čuo.
Sad, je li to istina, ne znam.
Ne znam zbog cega bi vam bilo zao tog covjeka.
Sta je kojeg vraga radio s tim huliganima? Sta je mislio da je rambo i da ce biti car ako sa svojom debilnom ekipicom potuce saku policajaca???
Ajde molim vas...
Takvi niti ne zasluzuju nista drugo nego da trunu u zatvoru, pa neka tuku glavama po zidu kolko ih volja.