Hehe, ponekad! ;)= Citat =:
Izvorno postao LL21
Printable View
Hehe, ponekad! ;)= Citat =:
Izvorno postao LL21
Lol tresu se i sa mojim pojačalom od 10W XD, ali što više pojačam to se više gubi kvaliteta (makar ni nije neka svijetska, barem što se tiče distorzije).= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ali volim jače pojačati i onda skidate neke teške rifove...uff...bacit ću se ja još u death metal XD
Naučio sam svirati "Tiha noć" hehe i sad cu pokušavat napravit rock verziju iste :D
7\5 - odsviras ton na 7. polju i samo odklizis (slide) do petog. Dakle, dobro sviras.
ak neko slucajno od vas misli da je predobar (sa gitarom), dakle nije :D
http://www.metacafe.com/watch/1495641/w ... peed_2008/
To nije glazba.
Pitanje za Drunkya...ti si svojednobno napisao neke vjezbice za sviranje,ako se dobro sjecam?
jel znas mozda na kojoj su strani otprilike u ovoj temi?
inace,ako ne postoje...moze li netko napisati neke vjezbice (na tabulaturi) za sviranje sa trzalicom?
e vako raja, treba mi par pjesama da skinem sa bendom, al da su lagane za citav bend (kolko tolko), da su sporije (balade, ili bilo sta slicno, osminke n stuff). mi smo u bendu pocetnici i zato trazim ovakve specifikacije, sto se tice zanra muzike, moze bilo sta od rocka pa nadalje... hvala...
a neznam...moja prva stvar sa bendom je knocking on a heavens door :D
laganini...
e da drunky,tnx :D
i mi smo odlucili dont cry, pa najvjerovatnije knocking on heavens door
ovak zanima me dali kada se kupuje gitara, recimo akustična dali sa sa njom dobije kovčeg ili bar neka fotrola ili to ovisi od shopa do shopa ili pak od kvalitete do kvalitete gitare, jel ako dam recimo za akustičnu cca 1200 kuna bilo bi uredu dobit neku futrolu sa njom, a ne da mi je da u nekoj ultra vrećici, ili moram ipak kupit zasebno ?
Ako nije neka posebna ponuda, bez guitar casea.
bez...trebas kupit...kakva god kvaliteta...frend kupio preskupu gitaru i nije dobio case
Ovako:= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
- Krivo je more - Divlje Jagode
- Jedina moja - Divlje Jagode
- A šta da radim - Azra
- Aisha - Outlandish
- Sviđa mi se ova stvar - Crvena Jabuka
- No women, no cry - Bob Marley
- Three little birds - Bob Marley
- American idiot - Green Day
- Wake me up when September ends - Green Day
- Californication - RHCP
- Otherside - RHCP
- Dosed - RHCP
- Josephine - Reamonn
- Yesterday - The Beattles
Ovo sad su ti većinom instrumentali, al su super. Skladao ih je onaj japanac Akira Yamaoka za Silent Hill (također je i producent serijala). Ove su dobre i lake za svladati: ;)
- Promise - instrumental
- Theme of Laura - instrumental
- Tender sugar
- Waiting for you
E, kad sve to naučite bacite se na:
- Cliffs of dover - Eric Johnson
Za ovu pjesmu bubnjevi i bass moraju bit intermediate, zato morate ipak malo više vježbati. A za gitaristu će ovo bit: :o :shock: :hangin: Znači, još mnooooooooooooooooooooogo vježbe za solo gitaru. Kad ovo nauči, može se nazvati profesionalcem. ;) Hell yeah baby! :gitara:
Uživajte! :P
= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
po kolko je case-ovi ?
@frozen: hvala velika, uzecu u obzir tvoj post ;)
kaj znaći hammer ? ono kad na tabovima piše neznam 8h10 na recimo E žici
Nema na čem. :D= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
I da flander. To ti znači da s 8. polja klizneš do 10. na prvoj/šestoj žici. :wink:= Citat =:
Izvorno postao flander
[quote=Frozen Raven]Nema na čem. :D= Citat =:
Izvorno postao "_ZlayA_":1rkoy395
I da flander. To ti znači da s 8. polja klizneš do 10. na prvoj/šestoj žici. :wink:[/quote:1rkoy395]= Citat =:
Izvorno postao flander
onda bi se zvalo slide,hammer je dok lupis bez trzanja ondnosno legato
inace hammer je cekic xD
ja sam isto poceo malo ucit sa susjedom gitaru i ide mi dobro
= Citat =:
Izvorno postao flander
ovisi dal oces da ti je case samo prevlaka ili hoces kao kutiju tj. tvrdi case.Prevlaka je jeftinija,mislim da je nesto iznad 100 kuna il tu negdje vise se ne sjecam. Kutija je skuplja,al kazem,nisam ziher za cijene.
[quote=beba nema zvečku][quote="Frozen Raven":3qhwjq1l]Nema na čem. :D= Citat =:
Izvorno postao "_ZlayA_":3qhwjq1l
I da flander. To ti znači da s 8. polja klizneš do 10. na prvoj/šestoj žici. :wink:[/quote:3qhwjq1l]= Citat =:
Izvorno postao flander
onda bi se zvalo slide,hammer je dok lupis bez trzanja ondnosno legato[/quote:3qhwjq1l]
Ah da. Moja greška. :)
case je 550 kuna
kaj velite na ovu đitru, ova mi je zapela za oko,
http://www.audiopro-croatia.com/mex/artikal.php?art=67#
dobar omjer cijene i kvalitete ? ili ima boljih kombinacija
kazem,davno sam ga kupovao :D= Citat =:
case je 550 kuna
Hm... Pa nije loše, al možeš sigurno naći još bolje za dosta povoljnu cijenu možda i zajedno s caseom u kompletu. Traži dalje. ;)= Citat =:
Izvorno postao flander
ma nije mi bitan case, to sam onak pital čist informativno, uzel bi ja onu torbu, one su po 200 kuna, jel bitno mi je samo da slučajno ako negdije idem ili recimo ako pauziram sviranje na neko određeno vrijeme da nije "gola"
evo čital sam malo po forumima, i našal sam ovu
http://www.novaglazbala.hr/IBANEZ_SGT.htm
i torbu ovu za 200 kuna
http://www.novaglazbala.hr/ISBB5_ISBG_BK_2E_01.jpg
mislim da je to dobra kombinacija za 1500 kuna
da li mi moze netko pomoci i dati mi par pjesama onako jednostavnih i poznatih koje se mogu pjevati uz akustičnu... onak, cisto za drustvo i lokanje
E to ti nije loše. Ibanez su dobre gitare, a ona futrola mi se čini super za akustaru. Navali! :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao flander
Sorry za double post. Zaboravio za edit. xD
Pogledaj drugi post ovdje Kron. 8)
viewtopic.php?f=1&t=3088&start=1065