http://www.meikathon.net/roflmao/facepalm.jpg= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
http://www.meikathon.net/roflmao/facepalm.jpg= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Igra jos u nijednom trenutku mi nije bila monotona, kao jedinica koja je bila (iako mi nije smetalo to u jedinici). Sad sam skuzio da mogu bacat novcice pa ljudi lete i kupe ih, i meni zametu trag kad radim svasta nesto :evil:
@Pingu: Pa xbox360 kontroler i je bolji :P
What, what.
Ubi CV says next Assassin’s Creed is due this year, SCC PS3 also seen
Po ovome zaključujem da je kraj igre cliffhanger, tako da je vjerojatno dobro da treći dio izlazi tako brzo.= Citat =:
According to a Ubi staffer’s CV, the next Assassin’s Creed is set for a release this year. As in 2010.
Michael Donnell, a 3D animator at Ubisoft Montreal who is also working on Splinter Cell: Conviction for PS3 according to said CV, has the release date down on his LinkedIn profile.
All that is known on the game so far – other than the date – is that it’ll star Ezio from Assassin’s Creed II, will be a continuation from said title and will have multiplayer.
Ali... multiplayer? Wait... what?
Valjda misle co-op tako da se jedan assassin šulja i sve rješava hidden bladeom , a drugi da sve sjebe ko u Splinter Cell.
Pa to je ajmo reć stara vijest.
Evo sa wikija:
= Citat =:
On January 13, 2010, Ubisoft revealed that a new game, tentatively titled Assassin's Creed II Episodes (working title), would be released sometime between April 2010 and March 2011.
Pretpostavlja se da će to biti za hendheld.
planirali su mp i za ac2...= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
inače baš zanimljivo kolko pohvala dobiva igra, al jbg naručio si WAR za uskrs pa sad nastavljam s tim, a AC2 ostavljam negdje za ljeto. obadvije igre sam jedva čeko da izađu onda kad su napokon izašle nije mi ih se dalo igrat, al kad sam zaigro ac1 prvi put... uh fapfap
i da jedna od najboljih stvari su te zavjere, jel ima tog i u ac2?
i kak je odrađen onaj dio s animusom, vidio sam na nekom traileru, da više nije tamo u onoj zgradi več, u nekoj kući, šta ga je lucy otela il wtf?:S
Haha, kako je poison dobar. Šibnem ga jednom stražaru, hodao je još s dvojicom. I nakon jedno 10sec počne se primat za glavu, izvadi mač i počena mahat s njime i ubijat sve okolo :pray: Ovi dvojica zbunjeni gledaju a ja za to vrijeme dođem svakom iza leđa i napiknem im jedan...blade jelte :) Igra je čisti phun.
Jedino imam malo problema sa onim assassination misijama, koje pokupite od goluba; kaže mi da odem u neko selo izvan grada i ubijem nekog lika, dođem tamo a tam samo par čuvara i nigdje mi ne veli di je taj lik; naravno ja ga prije moram prinać al baš ni eagle vision nije pomogao. Il nisam skužio ili neš krivo radim :eyebrows:
sad sam dosao do one vile,jel me igra dovede jos jednom natrag u firencu ili je to to od firence?
posion + strazar s kopljima = win
Prešao igru.
Kraj je tako... totalno... ne smiju... ali... kako... najbolje bi bilo da citiram Desmonda koji je imao isti feeling kao ja:
Ali zbilja... ne... argh!= Citat =:
Izvorno postao Desmond
Možeš se vratit u Firencu kad god hočeš.
Kako je predobro kad disarmaš čuvare s kopljima i onda im zabodeš to koplje u oko moram jednom uhvatit screenshot. Sad idem mlatit čuvare u Firencu pošto mi se nediže notoriety , al će bit uživancija.
GrimTheReaper koliko sati ti je trebalo da prodes igru??
Zadnji SS je pre odvratan, nadam se da igra ne pati od previše Blooma!? To me strašno smetalo u Mirrors Edge, a ovdje izgleda još izraženije. Ili je to samo do kill sekvence pa se depth of field razjebo!?
Nemam blage veze, nisam mjerio niti znam otprilike, izgubio sam pojam vremena dok sam igrao.= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Inače, ako ste mislili da prvi dio ima mindfuck kraj, da vidite tek kraj drugog dijela, brijem da ću sljedećih par dana razmišljat o njemu. :)
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
O jeba ga led xD Sad si me nahypo :D
Dio kill sekvence. Blade time.
Zanimljivo je i to da se može nastaviti igrati nakon kraja (u Animusu, jel), tako da ne trebate sve side questove odmah obaviti. :)
Ja ih većinu nisam obavio samo sam proletio kroz glavni quest pošto me užasno zanimalo što će se događati.
Tako da sada ne moram ponovo odigrati igru, nego ih ovako lijepo završim.
Fala bogu.
Mojim tempom igranja, negdje oko 4h u prosjeku svaki dan provedem u igri, igram je tek 2-3 dana, plus svi sidequestovi, al ama baš sve sve, glavna priča je usput da se sve prati...brijem da ću nagurat i preko 50h. Sad već igram preko 10h a nisam prešao ni 15% igre.
Jesu li svi gradovi modelirani u centimetar točno? Ako jesu, onda ovo ne smijem propustiti :pray:
Pa sad, svaki ima svoje znamenitosti. Čak su i stražari drugačije obučeni :) Predivan je osjećaj kad skačeš s krova na krov a ispod sebe čuješ zveket crijepova. Lijepa stvar, nema šta.
zakon mi je igra zasada,nije monoton kao prvi nastavak,prica je super,glavnog lika nisu mogli bolje dizajnirat.
najvise me smetaju kontrole i to sto mi se jako cesto dogodi da moram negdje trcat/skakat i najedanput zbog zajebanih kontrola skocim sa tornja i ubijem se iliskocim pa se moram ponovno penjat.
Ja se jedino zeznem kad mislim da lik može skočit dalje a u biti nemre, kao da sam fakin supermen :) Onda ga samo vidim kak pada sa 20m i polomi se po podu xD
igra li tko s gamepadom, kako su rješene kontrole ?
Ne pada mi na pamet :)= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
U prvom Assassinu je bilo dobro igrat sa mišem jer si mogao preziznije odredit smjer kojim ideš, pa pretpostavljam da je ista stvar i sada.
Odlično su rješene, iako preferiram igrati sa tipkovnicom.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.