Assassin's Creed, DoW II.
Printable View
Assassin's Creed, DoW II.
Audiosurf, Plants Vs Zombies, The Path, Aveyond te uskoro Age of Pirates 2. :)
More followers, excelent :)= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Da nebude offtopic, možda instaliram tradewinds serijal, baš mi se nešto trguje :)
AC, Stalker, Syberia, TMUF :D
battle forge, stalker, sims 3
Doom 3 . Za sve zainteresirane ovdjeSimate upute kako postaviti 16:10 i 1680x1050 rezoluciju.
Neku kopiju Guitar Heroa prek Jave.
broken sword 2
Nakon toga se bacam na broken sword 2.5 (Za one koji neznaju to je besplatni nesluzbeni nastavak igre)
Gish
Svasta. Mass Effect, Crysis, Empire TW, Age 2... :)
AC, DoD:Source, DoW2 ... ima još :)
The Witcher, The Sims 3, Warsow i Far Cry 2,
ovaj zadnji me najvise nazivcira :)
Assassin's Creed, Warhammer 40 000 Dawn of War 2, Plants vs Zombies ( :pray: ) i Fallen Earth.
WoW...
Lotr: return of the king, Lotr: bfme 1,2,the rise of the witch king. COD4...inace sve starije igre
far cry 2 i cod 4
Clear Sky isponova, i nakon 2 sata igranja crash jipieee :D
Instalirao GTA IV no nekako mu se ne sviđa činjenica da mu ostae svega 250MB radne memorije za rad. A meni se ne sviđa Rockstar nešto Club. GfWL barem svoje veselje obavi dok traje uvodni tekst sa logiranjem na account.
AvP 2 Primal Hunt - prvi put igram ovo govno, užasna igra.
Preskoćiti ću tu expanziju i krenuti sa AvP 2 koji je jedno 1200x bolji od tog govna :o
Sorry na DoublePostu, nego, snimio sam si ono čudo Plants vs. Zombies :pray: Isprva sam mislio kako je igra govno, da to nemre biti dobro, ali igra je toliko brutalno zarazna i zabavna, genijalno :D
Odustao sam od AvP 2, igra je bila fenomenalna prije 8-9 godina, ali za današnje standarde je jednostavno očajna. Tek kada ponovno zaigraš AvP2 skužiš koliko će vjerojatno AvP3 biti bolji :P Drugo da igra ima spektakularnu priču, onda bi se isplatila igrati i 2030. godine (DeusEx), ali ovako nema ništa za ponuditi i jednostavno ju je vrijeme pregazilo, sažvakalo, ispljunulo i posralo se na nju :|
Prototype i Just Cause.
Witchera , Silent Hill Homecoming i NFS Most Wanted.
Uskoro i Prototype :)
kako brutalno iskreno... mislim da ju nakon ovog posta neću nikad više zaigrati, bez obzira kolko straha u kosti mi je uspjela natjerati pred x godina...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Uff, meni je to bila ultimativna horror igra, čak i u doba Dooma 3 sam je obožavao. Ali u ovom trenutku ima toliko boljih igara da se ovo više ne isplati igrati iako sam full entuziastično instalirao igru i veselio se novom prelasku.
Nikad igro expanziju, igrao AJL mod, to više manje kao expanzija koja je bolja od običnog AvP2, a Primal Hunt nema veze s vezom...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prešao sam FEAR 2, sad igram Dead Space, pa onda Prototype koi čega da prvo prođem Dead Space...
BTW koi su dojmovi za Prototype ? Jel valjda išta priča, i igrivost ?
Slažem se, igra je ludilo.Kad sam je prvi put vidio pomislio sam "koje sranje" a kad sam je zaigrao ....svaka čast.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sad igram Hexen II, super je, igrao sam prije koih 6 godina jedinicu.
Prešao sam Plants vs. Zombies, sada igram MiniGames, Puzzle i Survival tako da skupim sve trofeje :pray:
A nakon toga ću si pokupovati neke stvari od ludog Davea pošto imam za sada 55k zlatnika i onda ispočetka sve razrokati :evil: Zarazno za nepovjerovati :D
Dirt i Doom 3.Prvu preko dana a drugu iz 22 sata u mrklom mraku sa slušalicama na ušima....brrrrr.Gušt .
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Znaš da aktivno razmišljam o tome već 3 dana :D Baš mi se igra Doom 3 sa ekspanzijom i Quake 4 :pray:
To moraš u mraku igrati, inače ti se i najmanji trag svjetlosti razlije po ekranu i ništa ne vidiš koliko je igra mračna :D Druga najstrašnija igra koju sam ikada odigrao :pray: