Isse, koji ste vi gadovi... sad bi najradije instalirao D2 opet. :)
Printable View
Isse, koji ste vi gadovi... sad bi najradije instalirao D2 opet. :)
i ja sam ga instalirao ponovo :D
vec sam zaboravio kako je dobra igra
cuj, tak ti je to... vec znam da kad ovaj topic (ili starcraft) u kratkom vremenu naraste za par stranica, a ja ga procitam, da nebu dobro... :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Lol, koju god igru da bumpam, isto se dogodi xD
@Igor, probao sam se kockati ali baš nikada ne dobijem ništa :( Ne znam jel sam ja toliki peh ili su šanse stvarno tako niske za nekaj dobro. Platim item kao suho zlato da bi skužio da je drek i nemrem ga za niš prodati :D
PS: Koj vam je najbolji, a koj najgori act? - Meni je Act III katastrofalan, odvratna mi je ona prašuma i jedva čekam da ga prođem, samo da ga ne moram gledati. Najbolji mi je Act IV, odlična atmosfera, super neprijatelji, Tyreal i 3 Boss Monstera = pre jebeno :pray:
pa i nisu baš tako male šanse... mislim, većinom ako i dobiješ neki set ili unique item (a pogotovo rare) je to nekaj kaj ti nije baš od koristi, ali zna se dogoditi da bude, a čovjeka veseli... pogotovo ako ga platiš 50000 golda... :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
meni je također act 3 najgori, a posebno onaj prvi dio di su one "vijugave" šume i puteljci i di me one male seljačine s puhaljkama gađaju... :D ostali actovi su mi vgg, ne znam kojeg bi izdvojio...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
i meni je prasuma isto predosadna :yuck:
act 2 mi je super, svidja mi se pustinjska atmosfera
bas sam sada dobio wirts leg :D
Da, i meni se sviđa Act II više od Act I, makar dosta ljudi tvrdi da im je baš Act II najdosadniji (na stranim forumima). A Act III i je naporan zbog malih pljuca, brzi su, sitni su i dosadni su. A i onaj Sewers dio mi je odvratan, taj dio fakat uvijek samo pretrčim. Jedini dobar dio Act III mi je borba protiv Councila, to je do jaja.
Iako jedino iskrenu nesnošljivost imam prema Act 3, svi počnu ići na jetru. Ne jer su loše dizajnirani, nego jer me ponašanje neprijatelja izluđuje - Act1: prokleti Impovi se teleportiraju uokolo i moraš ih ganjati (osim toga je više-manje malo mračnija generic livada), Act 2: pustinja je ogromna i umoriš se od šetanja tamo-amo, da ne spominjem kako je pomrčina opasna po zdravlje castera, Act 3: trebam li objašnjavati uopće, Act 4: iskreno, nije toliko ni loš koliko je... odbojan, premda ga epski questovi izvlače.
Jedino mi je Act 5, koji je dodan ekspanzijom, općenito jako dobar: sa svojim opsadnim stanjem, snijegom i inače "zadnje uporište protiv zla" atmosferom.
Win. :)
Mene kod Act 5 jedino smetaju oni mali teleporteri. OK ako si Caster/Ranged, ali su likovi pakao za Melee lika pošto te vozaju na sve strane. Osim toga mi je super, pogotovo kada naiđem na drugove Barbare u ratu i sl. A i Ancienti su genijalni, super izgledaju, brutalni su i daju gro XP-a :D
U pustinji su mi dosadne samo grobnice, tako da recimo na kraju odem drito na Duriela, ne istražujem ih sve na mapi. Level rađe nafarmam ispred grobnica, odmah izvan zadnjeh checkpointa. Tamo leveli rastu nenormalno brzo :pray:
sad ste me sjetili scene iz Act5
ono odma na početku kad izlazite iz grada, ona velika vrata se dignu, i kad krenete obično vaš heroj neš promrmlja kao kak će ubit Baal
i sad ja onak ulaganini izađem van, muzika stane na čas,stanem sa likom baš mic od vrata,vrata se lagano zatvaraju i bar neš promrmlja tipa "Ill get you Ball"(npr nisam siguran kaj točno) i onak čim je završil sa spikom direkt ona snježna gruda kaj katapulti imaju seige na grad me zdere xD koda me Ball ćul i onak "STFU!" xD
:D
Kako kul.
Meni je nabolji 1. Act neznam zašto jednostavno mi je simpatičan 2. mi je bezvez jer se još sječam kad sam 1h tražio onu grobnicu od onih zmijurina što su zdrpile sunce nema nikakve ceste sve moraš sam nać , a još je mrak i zombiji svuda.
prasuma je prezakon i fetiši su prezakon
edit: pustinja saka, u pravu su ti stranci :P
I Mario nevoli Act III. Puno puta sam na Nightmare prestao igrati kad sam po dosao do Act III, fakat mi preodbojan.
Sto se tice Gemblanja, to obavezno radim. U vise navrata sam dobivao odlicne Iteme....
= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Nećeš vjerovati... Onaj Barbar što sam našao Backup, lik je tek ušao u Act III na Nightmare težini :D Sada mi je jasno zašto je BackUpan baš tamo, a igra prestana igrati :D
Hehe...znam kak ti je :D
A steta, jerbo IMO igra tek onda postane biti zanimljiva...ono dok si oko 45 lvl-a :(
Da, kada možeš pošteno iskoristiti level 30 skillove, a i težina je taman. Dok je Hell dosta težak ako nemaš dobre iteme i dobro razvijenog lika, ali mi je zato baš gušt igrati hell i preživljavati :pray:
Jep...faktor luck je vrlo bitan u Diablu 2...ja bi cak rekao bitniji od skilla...Sta ti vrijedi ak gutas brzo potionse i mjenjas skillove ak nemas hebene srece i nakon 100 puta sto ubijes Balla nedobijes nista pametno :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sjecam se da sam jednom sa Paladinom zaglavio kod ona hebena 3 barbara na Hellu jerbo jednostavno nisam imao dobre Iteme. Ono nisu bili losi, ali da bi prosao te idiote moras imat savrsenog lika...
Po meni najtezi dio u igri...
To su ona trojica heroja na onoj planini u zadnjem actu? Radi se prvo o skulpturama koje ožive? I ja sam imao problema sa njima na Hell težini.= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Teški jesu i nebi smio letiti prema njima ko munjeni. Meni nikada nisu predstavljali problema pošto sam ih odvajao i klao jednog po jednog. Puno bježanja da ih odvojim i da me ne okruže, ali se isplati na kraju :D
Tesko ih je odvojiti na onom malom terenu. Ako sam ih odvojio onda je to bilo na nekih pola minute i poslje toga su opet dolazila ona dvojca u pomoc.
Najgori boss je Duriel zbog uber malog terena, jos je lik fighter sa holy freeze aurom. Pa da vidis kad se sa amazonkom ili sorcericom nađes sam u maloj mracnoj sobici sa Durielom i kad pocne kresat sa double strike-om po tebi. Padnes ko klada za 5 sekundi.
stvar sa ancient-ima, tj. tim statuama koje ožive je da treba najprije okolo razbacat hrpu potiona, po mogucnosti full rejuv. jer cim se teleportaš u bijegu, kad se vratiš ožive... nikad nisam imal problema sa njima ali do sad sam uglavnom igrao melee likove, sad cemo vidjeti kako se SORKA :D nosi sa njima...
Ja sam imao Thunder Storm / Frozen Orb Sorcicu. Okinuo sam Thunder Storm i samo trčao okolo dok nisu pokrepavali :D Thunder Storm je spor ali nemre fulati i automatski se casta u pravilnim intervalima te je radio par somova damagea. Još sam imao puno Faster Cast Rate itema, tako da se relativno brzo okidao :D
fire golem, iron maiden
200% cast rate na bone spirit i trčim u krug dok ih duhovi traže po levelu :D
Javio se čovjek na koga sam ljubomoran pošto može sa ženom igrati Diablo 2 :cry: Danas sam te se baš sjetio zbog toga :D
Igranje SP-a sa Bone Nekrom je kao da imaš uključen cheat mode (god) :D Brijem da sam kroz čitav Hell umro samo jednom ako se ne varam, i to zato što me bone prison zarobio sa nekim uber melee jebačem xD
Jep...dovoljno govori cinjenica da je moj stari presao Hell sa Nekrom, a potionse koristi sa misem. Tocnije uopce nekoristi tipkovnicu :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
T_T= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Ja isto tak radim...al fakat tesko je sa Paladinom, ak nemas dobre Iteme kao sto sam vec spomeno...
Tesko je full sa Meleerima :(
Odlučio sam igrati sa madafaking Paladinom zbog sexy Shielda i svog shiny knight izgleda :pray: Okinuo sam i 3 SS-a u različitim rezama, tak da vidite razliku između 800x600 i 1280x1024 (za one koji ne igraju sam multi res patchom) :pray:
800x600
http://www.imagesforme.com/out.php/t..._D2800x600.jpg
1024x768
http://www.imagesforme.com/out.php/t...D21024x768.jpg
1280x1024
http://www.imagesforme.com/out.php/t...21280x1024.jpg
PS:
Upravo sam pokušao igrati na 1280x1024 :pray: Sa Amazonkom mi je bilo nekako sjebano, valjda pošto je Ranged char... ali sa paladinom je divota igrati na toj rezi. Uđem u spilju (prva misija) i vidim OGROMAN dio spilje sa svim monsterima, "slijepim ulicama" i sl. A oštrina slike/grafike je genijalna. Drito sam se preporodio.
1024x768 je jedno 3x bolje od 800x600, ali 1280x1024 je barem 20x bolje od 1024x768 :pray: :pray:
Fakat sam turbo zadovoljan :D
sad cu i ja probat na 1280x1024, nisam htio pretjerivati pa sam probao samo 1024x768...
Puno bolje ti je nego na 1024x768. Možda će ti trebati 5 minuta da se navikneš, ali isplati se :D Totalno drugačija igra, drito fenomenalno.
Samo si obavezno stavi igru u Direct3D mod (ma što god rekao autor patcha - njub :D) i isključi "perspective" iz video postavki pošto zbog toga možeš imati grafičkih gličova...
jel i vama onako zbugovan inv, ogroman i prek cijele polovice ekrana?