Dobra :D= Citat =:
Izvorno postao GDra
A bio moj jedan glupi frend na tom sistematskom... Kaže doktorica njemu kao: Ajde sad skini gaće
A njoj odbrusi: Ma da nebi, ajde skini ti pa ću onda i ja!
Ja sam pao niz stepenice kad sam to čuo
Printable View
Dobra :D= Citat =:
Izvorno postao GDra
A bio moj jedan glupi frend na tom sistematskom... Kaže doktorica njemu kao: Ajde sad skini gaće
A njoj odbrusi: Ma da nebi, ajde skini ti pa ću onda i ja!
Ja sam pao niz stepenice kad sam to čuo
Evo još jedna:
Ja n00bu: Znaš ti što znači n00b?
On: Da, igrač COD-a 2
:D
friend:jesi cito kronikove ridike
zalosno je to sto je u pravu :(= Citat =:
Izvorno postao GDra
E a pazi ovo= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
Ja:E jel ti znas za ceg se F12 koristi(screen shoot osim ak nije bindo nest drugo po defaultu)
On:Pa da to ti je lag tipka!
:rotfl:
dobro se dosjetio :o
Na inf. igramo quake,kad noob pokraj mene:
Jooooj,neko me pingo!
AAAF pingao me čovjek!
*Ja i prof. WTF? izraz*
Daj kickaj čovjeka,stalno me pinga sa onim railgunom!
*ROFLamo se*
Haha!
A danas neš profesor iz Engleskog priča o svršenom vremenu i kaže primjer "Peter comes from England" (Za one koji ne kontaju: "Peter cums from England") i kaže to je svršeno :rotfl:
Danas isto na engleskom profesorice kaže da rpevedemo rečenice. A rečenica glasi kao "This car is mine" a frend prijevodi "Ovaj auto je miniran!"
Hahahaha a de jbte komiranje... :rotfl:
A ima isto jedan šizofreničar iz moje osnovne kad je reko kao, pitala njega profa šta znači "Thank you very much" a kaže on "Tenk juri veliku mačku"
Haha ja se pokido xD
Ili isto kad ga je pitala šta znači "On the Top" a on kaže "Na topu"... Ma idiot xD
Ili kako prevesti ime Dado Topić na engleski?
YesTo Little-Cannon
:rotfl:
Novi Sad - New Now :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Mirjana - Peace I On
Razgovaram sam sa sobom - Talking alone with my room :rotfl:
A kako bi se Will Smith zvao na hrvatski?
Željko Kovač
Will = želja
Smith (blacksmith) = kovač
LOL= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
uglavnon, vidite šta san ja pisa u radnu bilježnicu iz hrvatskog u 8. razredu.i nisan brisa nikako.
trebali smo napisat molbu za upis u neko sportsko društvo ili udrugu a ja defekt napisa:
''molio bih vas da me upišete u Jugoslavensko svečenićko sportsko društvo sportaša koji se bave sportom.Nitko drugi me neće primiti jer sam verbalno vrijeđao kaktus u lokalnoj cvjećarnici.Također sam seksualno zlostavljao kesu od konzuma.Jedini još zločin mi je pljačka biskupove koze.Za prvo sam odslužiodoživotnu kaznu, za drugo pretrpio novčanu kaznu od 37 kuna i 89 lipa, za zadnje sam dobio novčanu nagradu od 3 kune i poluispravni volan kombajna.Ponudio sam se još za sportsku udrugu antisemitističkih protunacista, koji su me odbili jer su zaboravili tko im je šef, i mesarsku udrugu ratnih grobara koji su me također odbili, ali se ne sjećaju zbog kojeg razloga.Neznam zašto su me izbacili iz prošle udruge.Bio sam dobar igrač.zamjenski zamjenik zamjenikovog zamjenika pomagača pomoćnom golmanu.Zabio sam 63 gola, ali u svoju branku''
u drugoj smo trebali zapisat događaje na nekakvom roditeljskom sastanku:
''sastanak je trebao započeti prije 2 dana.Naime, zbog zdravstvenih poteškoća razrednice(upala je u WC školjku tijekom guljenja povrća u kuhinji) sastanak se odgodio za 68 godina.Tada sam otišao na sastanak, iako nisu došli razrednica i 834567/834568 učenika jer im se nije dalo.Došao je samo jedan ipo učenik, nastavnik iz sata razrednika Nurko Winterfreš i nastavnica iz malog odmora Đezva Kanjon.Ova zadnja je bila u stanju trajne paralize i nesvjesti.Prvi e bio ratni invalid.U ratu mu je otkinuta glava.Đezvu je ugušio naslonjač od stolice koji je dobio doživotnu kaznu i 300 sati društveno korisnog rada.Nurko je crka eto tako, reda radi, a preostali su učenici umrli od težeg oblika proljeva.''
Neznan jeli ovo provala,ali da san to pisa u radnu....
E, ako si stvarno to napisao, ti si car. :rotfl:
Još negdje imam bilježnicu od prošle godine iz Engleskog u srednjoj, kad sam kroz 2 zadnje godine pisao otraga sve isprike profesorice koja je bila lijena ispravljat kontrolne, pa je nudila presmiješne isprike.
Jedna od najjačih je bila:
"Taman sam htjela počet ispravljat vaše kontrolne kad mi je došla susjeda na kavu."
Pa zatim:
"Ja sam vam sve to ispravila, ali sam zaboravila doma, sigurno mi se pomiješalo sa kontrolnima drugih razreda."
Mi smo inače kontrolne čekali cca 2-3 tjedna, isto je bilo i na kraju godine kad su oni koji su ispravljali jedinice morali čekat zadnji dan da vide hoće li na popravni. Jednom smo pisali nekakve školske zadaće na kraju 3. razreda, jamislim. Ugl, nije ih valjda stigla ispravit do kraja godine, pa je trebala donijet na početku četvrte. U međuvremenu smo maturirali, naše zadaćnice vidjeli nismo.
Will je želja? na kojem to engleskom?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
hmm da
will = želja
tako bar riječnik kaže
:o
A ja sam to onda valjda krivo naučio... :(
will=volja
wish=želja...
will = htjeti
sad, us engleski i uk engleski se razlikuju, mozda je do toga
btw. ako je will htjeti
htjetko kovac :D
može i tako
to je engleski, svaku riječ možeš na 100 naćina prevest
"What is your will?" i "What is your wish?" se mogu prevesti isto (volja i želja u ovom kontekstu znače isto), samo što imamo različite "nijanse" značenja (wish je nekako neutralan, a will se može tumačiti blago ili zapovjedno, opet ovisno o situaciji).
Ali, OT. :)
opet morate sve provale upropastit,koga briga za gramatiku.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Dobro, majku mu, onda nek se zove Oporuko Kovač ili Htjetko Kovač sunce vam pedantno.
Niko Kovač - Nobody Blacksmith :rotfl:
Borovo Naselje - Pinethis Onpeasents (Bor-Pine, Ovo-This, Na-On, Selje (kao seljaci xD)- peasents
Uglavnom... :rotfl: :rotfl:
loši ste.... ovo nije za provale stoljeća
Šta pričaš ti? Nije bilo smiješne provale u ovom topicu otkako je Sv. Petar zemljom hodao. Po tim mjerilima ovo je carski humor.
Ali nenadmašan je slobodan milošević - Freeday gentlefuck
I evo jedan glupi vic za onu dvojicu što su im takvi smješni:
Pita Isus snjegovića:
-Snješko, jel znaš ti šta je to gusjenica?
Snješko kaže:
-Ne znam Isusa ti, šta je to?
Kaže Isus:
-Eeeee tebi ni Bog ne može pomoć...
:boohoo: :boohoo: :boohoo:
Za viceve ima jedna druga tema, ali stvarno je loš, tako da radije nagrdi ovu temu s tim vicem. Ona druga je još i dobra. :D
Obe provale su carske, ali ih ne kužite. :(= Citat =:
Izvorno postao chiEEEF