-
Re: Anime & Manga - everything related
= Citat =:
Izvorno postao
Electromaster
Lel, Manami i Kyousuke nisu nikad bili u vezi, samo su počeli više družit pa je Kirino fippala jer Manami ima loše utjecaj na njega, nakon čega ju je ova izmaltretirala. Manami je valja čekala da Kyousuke "sazre" u dosadno i plain muško kakvo njoj odgovara da ga može ženit. Sa Kuroneko je jedinom dejtao, ali to više zato što mu se ukazala prilika nego zašto što je imao ikakve ozbiljne osjećaje prema njoj. Na kraju je zbario sestru jer je feget. End of story.
Iako da, i ja sam rejđala kad je na kraju bilo "ok lol samo smo fejkali vjenčanje i požvalili se, kthxbai"; onak uspjeli su napravit ending koji je čak gori od retardiranih open endinga koji obično budu.
Mada, koliko čujem po netu, Kirinofegovi su to shvatili kao da, javno se Kirino i Kyousuke prave da nisu u vezi, a zapravo se potajno karaju. Nez.
TL;DR, Dylane, dosadno tebi, a?
Najgori post ikad napisan igdje.
-
@Predo Sad mi vise nista nije jasno. Motivacija likova posve je kaoticna i nepredvidljiva.
I to vjencanje, o njemu dosad nije bilo govora?
-
Moraš pročitati light novel za kompleksan character development.
-
Manami je htjela Kyousukea za muža pa je sve zakuhala.
Kirino i Kyousuke imaju fejk vjenčanje na kraju i onda se kao "raziđu".
Odi gledat ak već nemaš kaj pametnije, neću ti ja tu cijeli sinopsis napisat.
-
Valjda su Kuroneko i Kyosuke imali fejk vjencanje? Kirino mu je sestra koliko sam skontao?
Ne zelim te vise smarati, idem procitati citav synopsis.
-
-
Ma procitao sam skraceno, i nista time nisam dobio. Stovise, sazetak se ne dotice niceg o cemu se ovdje raspravlja. Znaci li to sad da moram odgledati anime ili sta?
Btw zasto postoje dvije epizode 12, jedna gdje Kirino ode u Ameriku, druga gdje ostaje?
-
Kaj si čitao, synopsis? Pa u animeu se još puuuuno toga dešava, ali realno u konačnici je sve to filler incestuoznom plotu.
Zato jer je jedna "good end" a druga "true end", to jest probali su napravit foru da imaš više završetaka kao u igrama. Između dvije sezone također postoji par OVA koje prikazuju što se događalo dok je ova bila u Americi.
-
Ma nije to filler nikakvom incestuoznom plotu, vec su ostvarenja ovakvog tipa sugestivna i slojevita po svojoj strukturiranosti, tako da su moguce razlicite interpretacije, ali da, postoje neke aluzije na incest, makar je to vise do subjektivnog dozivljaja.
Citao sam i to između, kao Kuroneko nije zapravo Kuroneko, i prave onu onlajn igru, i svasta nesto.
-
https://www.youtube.com/watch?v=BNVDcV7ldM8
Ovo. Ovo sam tražio.
Klasični pijanist sretne delikventa koji svira jazz. Friendship ensues.
Odmah sam našao par preporuka.
Inače je u igri Watanabe/Kanno dvojac koji su radili na Bebopu.
-
Iskreno čudi me što to nisi već pogledao, dapače bila sam uvjerena da jesi.
Anime je okej, muzika je super, ali priča vrlo brzo postane love triangle sapunica. Meh.
-
Kolko vidim vrtilo se prije dvije godine, nisam onda gledao anime općenito.
Šta vrijedi gledat od tih muzičkih još? Samo da nisu moemoe.
-
Nodame Cantabile prvo pada na pamet, Beck si valjda gledao.
-
Nisam Beck, il neznam, moguće da sam probao ali mi se nije dopalo. Ili to je bilo manga...
-
Beck je zabavan anime o rok bendu s hrpom Engrisha. Nije moemoe.
Ima još i La Corda d'Oro ako ti se gledaju violinisti umjesto pijanista iz Kantabila.
-
Kad smo već kod anime tematika, ima nešto novije sa okultnim/religioznim stvarima? Ne tipa "ja sam ženski katolički svećenik i istrebitelj vampira" neg neš više povijesno utemeljeno.
-
Japanske ili europske tematike?
-
Oboje, nije da ih ima toliko da budem izbirljiv, iako preferiram europske iz očitih razloga.
-
-
>Anne Frank
>not fake
Meh, pitat ću MAL.
-
izišao Harlock: Space Pirate !!! Ima ga skinut na piratebay 1080p, ali nema prijevoda, iako ima na nekim stranicama eng prijevod, večina je google translate -.- Audio: Kineski ili japanski nemam pojma.
-
Aw yissss. Doduše, strpit ću se par dana dok ne izađe prijevod.
-
-
-
-
-
Sakamichi je bio grejt voč, drama dobro odrađena i izvuko mi je feelse.
Sad opet gledam Baka to Test, to sam bio prekino negdje nakon par epizoda. Nije loša komedija al ono, iznenadne ozbiljne scene se žestoko krše sa glupostima.
-
Princeza Mononoke na htv3, ako koga zanima.
-
Po koji put?
Iako s tim rečenim, još ju nisam pogledala. :'D
Mada ju imam jedno 2 godine na DVD-u.
Ide mi na jetra Miyazaki hype.
-