The 40 Year Old Virgin. Odlican film, nisam ocekivao ovo. Cinio se kao loš film. Ugodno iznenađenje. Ima dosta scena za nasmijat se.
8/10.
Printable View
The 40 Year Old Virgin. Odlican film, nisam ocekivao ovo. Cinio se kao loš film. Ugodno iznenađenje. Ima dosta scena za nasmijat se.
8/10.
Nađi mi neki film i knjigu gdje nije tako.= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
one flight over the coocoo's nest, film mi je oduvjek bio draži iako je knjiga genijalana.
The Departed
Pogledao po treći puta .Nisam gledao original niti me pretjerano zanima.Odlično ispričana priča sa vrhunski odglumljenim ulogama .Napet od prve do zadnje minute .
9/10
Fight Club= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Brokeback Mountain!!!!
Life of Brian
http://www.web-nine.com/collections/...overs/514f.jpg
Ponavljam gradivo. Kraljevi.
Romanus est domus :)
Traitor sam gledao neki dan, film je zakon. Kraj je lol :)
http://minfilmblog.files.wordpress.c...ats-poster.jpg
Razočarao me film... 6/10
For a Few Dollars More
Napokon ga nabavio u HD-u .Totalni hedonizam .Definitivno među top 5 vesterna svih vremena .Spoj Leonea i Morriconea diže te filmove do epskih proporcija. Nitko prije i nitko poslije nije snimio tako uzbudljive dvoboje gdje se napetost i ushićenje može rezati nožem . Villaini su fenomenalni a tipično dobrih , po običaju ni nema .Tek onih sivih što bi i moglo odgovarati nekoj istini .Remek djelo .
9/10
baš sam danas pogledao Iron Man 2 neka lošija snimka, ali bolja od ovih što ima na netu, ugl. dao bih neki 7/10 - par novih efekata, nova ženska ;) i tipično ironmanovo nadvladavanje i samouvjerenost, ništa posebno, mislim da je ocjena ovakva zbog ženske xD
Ja sam se zaljubio u Scarlett Johansson iz Iron Man 2 :pray: Sexy + Brutalno :D
Ja joj neću zaboraviti ovu scenu iako sam zaboravi o kojem se filmu radi :D .
^^ He's Just Not That Into You, i onda je jedino dobro u tom filmu, a dobro i Jennifer Aniston je dobra
http://www.comicbook.com/blog/wp-conten ... -man-2.jpg
baš je zgodnička :D
The Girl with the Dragon Tattoo (8/10)S- Odavno nisam pogleda neki "ozbiljan" film pa sam slucajno na ovaj naletia danas i pogledah ga i uf, mnogo je dobar. Odlican prica, odavno nisam pogledao film koji uspijeva tako odrzati atmosferu gotovo citav film, ne uskace odma u srz radnje, sporo se razvija, komplicira i drzi te taman kako treba, nedopusta da se izgubi nit price ali ni da padne u dosadu jer je sve prerano otkriveno. Malo je podug, pred kraj filma se malo izgubi atmosfera al je zato sam kraj izvrstan i neocekivan. Jos dodati dobru glumu, odlicni likovi, nema holivudskih perfektnih likova vec stvarnih ljudi, glavna glumica odlicno pogodila ulogu, svaka joj cast. Da nebi bilo sve savrseno pobrinuo se soundtrack koji se u par scena nepotrebno istice i unistava atmosferu, ma jedan od boljih trilera sto sam pogledao.
This is England
http://dom1wom.files.wordpress.com/2...s_england1.jpg
O klincu koji zaluta među skinheade, malo manje opasne i opasne. Savršen prikaz političke situacije srednjih 80-ih u malim gradićima u Engleskoj.
Pogledao Mamurluk.
Mnogo gg film. :)
neki dan baš htjedoh pogledat, sad si me podsjetio :D mislim da ne može biti loš= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Film je odličan, samo se spremi na dramu... Ja sam osobno ocekivao više smješnih situacija, onako životno smiješnih, ali nema baš toga, film je tužan. :(= Citat =:
Izvorno postao Dania
Pa, očekivala sam tužan, tako da sam pripremljena :|
Izvinjavam se ako ovo nepripada ovdje ali zanima me imali jos koji breakdance(ili nesta slicno) movie osim navedenih:
Stomp the Yard
B-Girl
Step up
Step up 2
You got served
Breakin , Breakin 2
Mogu i onda natjecanja od Redbulla ili slicno. Hvala
Honey :D Jessica Alba :pray:
Jebt kako sam to zaboravio. THX= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Sada ti dolazi neki 3D film u kina, evo link.= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Da, cura me već sada prči da to moramo ići gledati... Kaže da u filmu "glumi" par skupina i pobjednik iz američkog ili britanskog super talenta (nisam ziher koji). To mi je drago za čuti, da je bar nešto korisno proizašlo iz tih showova.
Koji si ti papučar čovječe, skoro ko ja. LUZERU
Jebiga, nemre uvijek biti po mome, mora nekada biti i po njenoj :D
Pa no, papucar ^^
Btw. Zadnje sam gledao Hot Tub Time Machine i film je los :(