Nema ni za TES
Printable View
Nema ni za TES
Ovaj Raymond je Isus :)))))))))))))))))
trne mi lijeva ruka nesto i odem guglat i procitam da obicno trne lijeva ruka prije infarkta. ako mi srce u taj tren nije iskocilo onda ne znam:D
Šta da odslušam pre nego što zaspim? Najrade bi Lotusov Cvijet, ali sam gase vec preslusao. U nedoumici sam. Vi napišite ideje dok se ja istuširam.
hoho, hansi, ti asu ;)
ma zajebavo sam se
VIDIO SAM REIKA NA OMEGLEU :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Log/pic or it didn't happen.
nisam stigao, prvo sam se zabuljio u ekran da vidim jel to stvarno on, pa kad sam onako iskočio iz mraka u kameru valjda se čovjek prepao i stisnuo diskonekt pre nego što sam stisnuo printsync
Bez učenja dobijem 4 iz stručnih predmeta na maturi, većina razreda također, moj stari pizdi kao da sam upravo pao -.-
Brijanje pod utjecajem nije dobra ideja.
Ponovo sam na netu. :)
Od 24. Februara do 15. Juna. Sve u svemu zivot mi se popravio drasticno bez neta.
Malo sam se posvetio vise ostalim hobijima i socjalnom zivotu. Nemam sad bas najvise vremena da opisem kako mi je bilo... Neki drugi put mozda. :)
Welcome to the dark side... Again.
OT: Spoznao da je škola gotova, prošao sa peticom. :)
System, ti si kralj drastičnih promjena.
Ne kužim baš ekipu koja mora totalno otkantati komp/net da bi napravila nešto u drugim/bitnijim područjima života.
Ali dobro, nije svatko imao ekipu koja bi mu kurila šljive u prozor sve dok se ne bi maknuo sa kompa i otišao igrat nogomet sa njima. Blaženi Grobnik =')
This. Jedan dan sam cijeli dan za kompom, idući dan sam pijan. Ponekad i učim.
Biti pijan je dokaz socijalizacije ?
Nažalost da, bio i ostao defaultni primjer :P
Danas sam socijalan 8)
Apsolutno. Pa ne treba mi alkohol za po doma, zato imam internet, lol.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Spoznaja: unknown bi mogo bit Adimirov pajdaš.
Kupio Death majicu, napokon.
Možda stigne prije maturalnog pa da se frajerišem 8)
E daj skuži ovako nešto imati na zidu:
http://www.stress.hr/slika.php?pid=1301&w=240S :rotfl:
Spoznao sam da Google sada owna. :)
Da sam pojel 3 paradajza :|
Danas bio sa starim po novi LED tv :)
"Stari" LG LCD nam je imao crtu mrtvih piksela, a ljudi na servisu su rekli da se ne može popravit, tako da smo u istoj trgovini mogli uzet drugi tv za iste pare za koje smo pred godinu i po kupili taj sad pokojni televizor, a otad su cijene drastično pale, a mogućnosti porasle, tako da smo se fino nadogradili na LED tv sa divx reprodukcijom, ethernet konektorom i tako dalje :D
Garancija ti je već otišla? Pa za moj telkać je 3 godine.
Da sam se ubio na Jarunu.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Igram coop edit u Sauerbratenu i kikaju me ISTE SEKUNDE KAD IDEM UZET SKRINŠOT :pray:
A kak sam lijepu kuću napravio :cry:
Upravo skužih koliko zajebancija ima na uncyclopediji :D
Pa nije mi otišla, bila je 2 godine, zato sam i mogao izabrat novi :)= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Ah,my bad,mislio sam da su te sjebali pa si moro pljunit par tisuća za novi.
Also,primjer za uncyclopediju: http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/H...ub_a_baby_seal
:D
Da sam tek sad vidio ovaj video
v0WmFS0S ... re=related
: ))))))))))))))))))))))))))))
Frend je tak imao šrotni quadro (tad su i takvi LCD-i došli 5-6k kn) i nakon 5 godina mu krepa valjda tjedan dana prije isteka garancije i isto ko ti je mogao birati pa je uzeo valjda duplo veću dijagonalu. O kvaliteti slike i konektorima da ne pričam.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Upravo mi je golub pokušao ući u sobu. Prozor mi je otvoren 24/7, samo je pitanje vremena kad će mi zasrat pisaći stol.
Prošao i hrvatski, dobio četri, dala mi je tri iz pismenog jer navodno neke rečenice u sastavu nisu moje, a baš sam se potrudio da izaserem što više mogu, al dobro, ne žalim se, bez imalo učenja sam prošao četvorkom :D
Upravo sam skužio da se nisam brijao još od rođendana,dakle 2 mjeseca. Nije ni čudo da me stari zove Abraham :P
Ovo zvuči jako, jako krivo.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Forumska cenzura claima još jednu žrtvu. :)