zar filozofija nije duboka sama po sebi?= Citat =:
Izvorno postao unknown
Printable View
zar filozofija nije duboka sama po sebi?= Citat =:
Izvorno postao unknown
joe black je definitivno podcjenjen film. Uživao sam u svakoj minuti tog filma, pogotovo tijekom njegovog susreta sa maslacem od kikirikija i staricom od jamajke. A glazba, posebice na kraju je predivna. Pogotovo kad Hopkins kaže Pittu nešto u stilu: "Well this is life"= Citat =:
Izvorno postao Raz
Što se tiče Sweeneya, meni ta mračnost paše i koliko god da mi je film bio čudan toliko mi je bio i odličan. Dan danas se ne mogu odlučit koji je najbolji burtonov film, sleepy hollow, big fish, edward škaroruki ili sweeney todd. Svaki je poseban i odličan na svoj način
They Live
Jedan od kultnih filmova John Carpentera ( a koji nije :D ) ...konačno ga ponovno pogledao još tamo od premjere .Odlično :thumbs2: .
ed wood :P ili prvi batman hehe= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Iako sam rekao da neću nikada više ovdje postati (zbog neukusa nekih članova, konkretno vezano s filmom Grown Ups..), ipak moram priznati da je ovaj film odličan, a vjerujem da je knjiga još bolja.= Citat =:
Izvorno postao unknown
Ane, bar film totalno ne rula.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Autor teksta je Carnage s gamer.hr foruma.
Jedino što valja u filmu je Oldman . Film pokušava biti ozbiljan ali ispada glup .Washington ima neke specijalne moći koje nemaju nikavog smisla .Da nema razigranog Oldmana film bi bio totalno negledljiv. Stvar malo spašavaju krupni kadrovi koji u nekim trenucima ispadaju vrlo dobri ali to je to .Mene je prilično razočarao .
Hahaha, jesi to ti pisao? :pray:
:rotfl:
Hahaha genijalno! :rotfl:
:pray: Baš me dobro nasmijala ova analiza :)= Citat =:
ZOLJU JEBENO ALI NE CEKAJTE IMAJU I JEBENU STROJNICU U TRI PICKE MATERINE IZ KAMIONA
i ja mislim da je film glup, to jest da je glupa poenta koju prezentuje, međutim film je objektivno sasvim ok - ima glavu i rep, lepo prezentovanu poentu, izgleda odlično i akcione scene su baš zabavne. te specijalne moći vošingtonove su objašnjene time što njega usmerava ruka božja, i kad to tako posmatraš - prilično je kul (dobro, ne kao da ga usmerava ruka sotonina, ali ok).= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
takve nelogičnosti možeš da nađeš u svakom filmu, da se po tome ocenjuju filmovi svaki bi bio okarakterisan kao golo govno.
Pa po cemu ih ocjenjujes onda, isusa ti! :pray:
"U svakom filmu" ?!!!
pa zavisi od žanra. takve nelogičnosti mogu značajno da pogoršaju utisak samo ako je u pitanju neki murder mystery. ako je u pitanju akciono-avanturistički film kao što je the book of eli - koga briga, većinu ljubitelja sigurno ne (ok je da je nekom bitno, ali to je onda puki subjektivni utisak)
Trpaš taj žanr u glupave filmove što sigurno nije. U dobrom akcionom filmu mora biti neke zdrave logike .Čovjek kojeg misteriozno zaobilaze meci samo zato jer hoda uspravno po cesti ...meni to i nije nešto logično dotaknula ga ruka Božija ili ne .
Kuzim da u toku stvaranja filma ekipa nekad zajebe detalje pa im se to i provuce u zavrsnicu, ne smeta mi cak je i simpaticno tad.
Ali ovo je poseban slucaj, cijela prica je uvreda za inteligenciju, ako bar imalo drzis do sebe.......mislim samo ovo sa Brailleovom biblijom je preretardirano. Svaka cast onima koji mogu tako gledati film pa da iskljuce 99% mozdane aktivnosti, volio bih da i ja jednom budem u tom stadiju.
Isse, ne znam kada sam se zadnji put ovoliko smijao. :pray:= Citat =:
ZOLJU JEBENO ALI NE CEKAJTE IMAJU I JEBENU STROJNICU U TRI PICKE MATERINE IZ KAMIONA
http://images.wikia.com/southpark/im...oweliehigh.gif= Citat =:
Izvorno postao Kid A
@Bartuc jel ti to impliciraš da trava zatupljuje ili smanjuje moždanu aktivnost? not cool...
Svi znaju da su Toweliju oči crvene zbog alergija, a ne droga.
Nek netko da Kidu da recenzira filmove. :D
lika štiti bog tako da meci ne mogu da ga pogode. šta je tu nelogično?= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
smatram da navedene nelogičnosti nisu tog intenziteta da tipičnom čoveku koji se razume u filmove znatno pokvare utisak.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
što se tiče moždane aktivnosti, ja sam nju usmerio prema nekim bitnim stvarima (poenta filma, recimo). prosto, detalji radnje i nisu bili toliko bitni u ovom filmu - bitna je lepa akcija i poenta. detalji radnje su toliko bitni samo u murder mystery. za tipičan (starovremenski barem, nove retko gledam, pa baš i nisam siguran) akcioni film su mnogo bitniji zajebani glavni lik i pametno napisani dijalozi. dal radnja ima sitnih nelogičnosti (ponavljam, sitnih, to je važno), to nije toliko bitno, i sigurno nije vredno razmišljanja
Što da pogledam večeras Zemlju živih mrtvaca od Romera ili neki Timeline na RTL-u ?
Nisma nijedan gledao.
Koji, rimejk ili original?
Pise Romero pa valjder original
Hm, blah
http://www.imdb.com/title/tt0300556/
nije mi ovo nesto.
Preporucio bih ipak malo istinskog Romerovog trasha
Posumnjao sam i ja da je smeće čim je na RTL-u i nije u udarnom terminu 20h i nisu ga ireklamirali jedno tri tisuće puta :(
A trash mi se i ne gleda baš, al eto pogledaću prvih pola sata pa ak mi se svidi.
EDIT: A lol, nije original nego neki falši iz 2005 :/
@Admir: So true za Book of Eli! :')
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
ADMIRE, AKO SI TI OVO PISO :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
KO GOD DA JE :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Nekako sam očekivao ovo :D
EDIT: hajd napiši i jednu za Vulverina kad si ga već spomenuo :D
Dobio sam grčeve dok sam ovo čitao ! ahaahahahahah Umirem od smijeha !
= Citat =:
Izvorno postao _baldrick
malo ga štiti malo ne ...kako mu se sprdne :rotfl:
Pa znas da je bog i u RL komedijas :D
Nesjećam se šta sam zadnje gledo, ali ADMIRE ISUSE JEBENI BOŽE :pray: :pray:
Nisam gledo film, ali koji review majko mila :pray:
tak se moze svaki film recenzirat kada se izvlaci iz konteksta,npr.sigurno rat nije poceo zbob biblije vec logicnim razmisljanjem zbog religije...badguysi su dobili i spalili sve biblije,ak to ne kuzite onda no comment...ne kazem da je film dobar ali nije ni toliko los koliko ga je kolega popljuvao...pa jbt nemos takav film gledat kao dokumentarac...
(500) Days of Summer
http://www.fak-tvojfilm.net/wp-conte...film.net-1.jpg
Solidan s odličnom glazbenom podlogom :gitara:
7.5/10
The Enforcer
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
najbolji Dirty Harry
7/10
ma book of eli je još ok za pogledat, možda zato jer sam ja jedan od onih koji mogu probaviti 99% toga prilikom gledanja filma :D (naravno, u tih jedan posto spadaju Epic i ostali šit movie), ali wolverine... e to je nešto šta ide u tih 1%...
Nije tacno.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Ili nisi nista pratio film ili ne pricamo o istom.
Nakon hrpe ratova ekipa skuzi da je religija kriva za sve i krenu spaljivat Biblije po svijetu jer je to izlaz.
Jebena logika.
I zasto se spominje samo Biblija, jedina "bozja knjiga" na planeti? Ali dobro ajd, necu toliko cjepidlaciti.
Bar ovo jebeno nema smisla: 30 godina je proslo od zadnjeg rata/apokalipse/stavec.
Zar je moguce da se nitko, ali bas nitko ne sjeca nijednog citata iz biblijeSi na samu spomen iste se prave mutavi. Jbt pa nije proslo 500 godina ili nesto pa da se sve zaboravi. 30 jebenih godina, covjece! Koji je razlog za tu kolektivnu amneziju?!
------------------
Obrnuti orgazam.
Kakogod, retardiran film za bilo kog tko drzi imalo do sebe, ne znam vise zasto uopce vrijedi trositi rijeci na ovo.
Meni se Admirov osvrt na Book of Eli ne sviđa jer je Admir previše prost i nije profinjen.