= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Na godišnjem sam i imam tonu vremena za glupe rasprave .
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Na godišnjem sam i imam tonu vremena za glupe rasprave .
Crvenkapica ima unutarnju dosljednost; moguće je da baka izađe živa iz vuka nakon što je ovaj pojede, i lovac može otvoriti i zašiti vuku trbuh bez problema jer se radi o bajci. U bajkama su takve stvari moguće, i u priči je to postavljeno kao sukladno sa zakonima prirode i priča se toga drži.
U Klešu titana postoje isto takve nekakve začudne pojave, ali one ne proizlaze iz bajkovitih fizikalnih zakona svoga svijeta, već su proizvod loše napisane priče. Priča ne poštuje svoje zakonitosti (npr. ono nešto o Hadu).
Ali, opet, ja nisam gledao film, nego zaključujem prema onome što je Haki rekao, pa ako je on u krivu, i ja sam u krivu te povlačim što sam rekao, uz ispriku.
Ali shvaćaš poantu.
Isto takvu "unutrašnju dosljednost" imaju i Titani jednom desetogodišnjaku kakvima je film i namjenjen ...eventualno malo starijoj djeci jer je PG-13 .Nije problem filma tih nekoliko nedosljednosti i rupa u prići.Starijoj publici će se puno manje svidjeti jer se te ne uspijeva vezati za glavnog lika...ravnodušnost prema likovima je najgora stvar u filmu .
Film je loš .
Pa da. :D
Upravo uhvatio kraj filma Oh brother where art thou, morao bih ga nabaviti i pogledati čitavog opet
Kick ass
Masu zabavan film, neocekivano brutalan i "ozbiljan" pri kraju. Svidja mi se nacin na koji je prikazan glavi junak.
8/10
Repo Men
Već sam mislio dati filmu 7/10 i onda me sami kraj film ugodno iznenadi jer ga nisam očekivao :thumbs2:
8/10
Splice
Tak ...za pogledati ako nemate pametnijeg posla .Dosta razočaravajući film koji nasmijava tamo gdje bi trebao začuditi ili zastrašiti ...nekakav moderni Frankenstein.6/10 i to nategnuto .
Gledao prince of persia prije nekih tjedan dana, zaboravih postat.
Čak je i meni bio dobar.
8/10
Također. Ovaj tjedan će biti zanimljiv. :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
When Harry Met Sally...S8/10
http://november.co.kr/asapro/board/data/1189307233.jpg
Gotovo savršen perolaki film koji ima dušu osamdesetih i devedesetih. Fantastičan soundtrack. Totalno diže raspoloženje.
Police Story
nakon dugooo vremena ponovno odgledano
REMEK DJELO !!!
jackie chan je nevjerojatan stuntmen, glumac i redatelj
10/10 :pray:
The Departed
Odlična glumačka postava, odličan film. A još kad sam vidio tko je redatelj... (Scorsese) :pray:
Fokin' Irish! 8)
Blood Diamond
Fenomenalan film, nemam nikakvih zamjerki - 10/10
Kick Ass
Stvarno dobar film.
Napokon pogledao šestog Harry Pottera. Film mi je čisti prosjek osim zadnjeg dijela.
Veliki zaključak: knjiga > film.
Reno 911
:rotfl: :rotfl:
Baš bio na RTL-u.Toliko je glup da je urnebesan .Smijao se ko budala.Koji likovi :D .
Film je ispodprosječni amaterski film u usporedbi s orginalom po kojem je sniman.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Možda najgori i najnepotrebniji Scorseseov film koji mu definitivno nije trebao u karijeri.
Obećao si...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Film je prljavi remake bez trunke duše i izmjenjenom pričom taman toliko da je izgubio svu težinu koju je imao.
Pravo zbori ovaj, za divno čudo.
@Boz, ma pusti ga :)
@W3DR4N, nisam znao da je remake. Mogao bih i original pogledat kad već tvrdiš da je puno bolji.
I meni je original bolji.
Nakon svakog njegovog posta netko kaže "čudno, ali vedran je u pravu." Ne govori li vam to nešto? Da to možda i nije tako čudno?
The Clockwork Orange
Dajem mu 7/10
Super je film i nemam nikakvih zamjerki sve dok nije izašao iz zatvora. Onda postane bijedna pi*ka, a ja sam očekivao da će se svima osvetit i da će kraj bit kul. Al' sve u svemu dobar je film
Saturday Night Fever
Isto 7/10
Inače ne volim baš ovakve filmove, ali ovaj mi se svidio zbog vremena u kojem se nalazi i zbog stvarno dobrog plesanja i večinom dobrog glumljenja. Volim tu vrstu glazbe. The Bee Gees :thumbs2: i to mu je veliki plus. Ne sviđa mi se to što bi trebalo po meni biti dosta više plesanja i to što nema neki središnji događaj u filmu. Puno toga se dogodi, ali jednostavno nigdje nema vrhunca, a kraj mi se baš nije svidio.
Pulp Fiction
10/10 naravno
Kao što sam i očekivao, predobar film. Jedan od najboljih koje sam pogledao. Način snimanja, praćenje priče iz različitih perspektiva da bi se sve na kraju spojilo i zanimljiva radnja jamče zanimljiv i dinamičan film bez ijednog dosadnog dijela. Gluma i dijalozi su savršeni. Obožavam one "svakodnevne" dijaloge kada glumci bezbrižno i potpuno prirodno pričaju kao i svaki drugi ljudi i kada mogu sebe zamislit da to govorim. Još jedan veliki plus je kraj. JEBENO JE KUL. Već dugo nisam pogleda film koji ima kraj bolji od onog što sam očekivao. Zadnjih 20ak filmova koje sam pogledao imaju razočaravajuć kraj, tako da mi je ovo super sjelo. Samuel L. Jackson i Bad Motherfucker novčanik :rambo:
i još jedan, definitivno pogledaj. sva tri= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
+1= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Fight Club
prvi put gledam i vrlo zanimljiv film
9/10
upravo pogledao Sherlock Holmes, intrigantni potezi, karakter lika na neki način sličan dr. house-u, postupak svladavanja protivnika je hebacki i sve je objašnjivo, nema magije 8-9/10
Holmes je bio glavni uzor House-u, netolerancija prema ženama, uporaba droga, neredovita higijena, house/holmes (kuća/kuće)= Citat =:
Izvorno postao accursed
Da, ali je Laurie svoj lik bazirao na Brettovoj interpretaciji Holmesa. Brett je tako dobar Holmes da je inače odličan Downey Jr. glupavo-jadan u svojoj nabrijanoj verziji.
I također i House i Holmes imaju istu adresu. Obojici je adresa 221b.
Four Rooms
Ocjena: 5/10
Prosječna, ne-pretjerano-smiješna komedija. Sviđa mi se kako je osmišljeno, ali jednostavno se nisam smijao. Jedino zadnjih pola sata (kada bude u zadnjoj sobi) su smiješni, ali to nije dovoljno za neku višu ocjenu. Moram priznati da sam razočaran filmom.