Da.... to ti je za plakati :cry: Meni osobno nije neki problem, igra ce doci oko 350 kuna(60$) i ostaje mi jos oko 100 kn za RAM, za koji cu dobiti pare oko bozica!!
Printable View
Da.... to ti je za plakati :cry: Meni osobno nije neki problem, igra ce doci oko 350 kuna(60$) i ostaje mi jos oko 100 kn za RAM, za koji cu dobiti pare oko bozica!!
Jesi ti opsjednut svojim ramima? :D
GTA4 ce biti prebrutalna :twisted: :twisted:
Potvrđeno je da GTA4 koristi Securom, ali dobra vijest je da se igra moze instalirati bez ogranicenja. To je za retail verziju, a ona koja se skida s neta( tipa direct2drive) imat ce ogranicen broj instalacija. Od ostalih stvari potreban je Games for Windows Live i Social club account.
Ne, ali mi treba jos pola gige da bi vrtjelo GTA 4!!! :P= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
E da i kak mi super ovo sa taxi vozacima, polijes ih vodom i oni te prate.... JEY
Pa vidim. To si reko najmanje 10 puta u 2 teme :D
LOL i ponosim se time XD
o cemu ti to?= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
na san andreasu moprdas se zabiti u taxi, pa te prati i zabija se u tebe, a kada izadjes iz vozila onda te tuce, a ovdje ga polijes vodom iz vatrogasnog vozila i odma je ljut, realnost!!
neznam, nisam probal... vise sam se vozil u taxiju nego kaj bi ih gnjavil...
To je sigurno onaj clip na Youtubeu kad se lik zaebava u GTA IV, pa polije sve vozače na jednom raskrižju iz fire trucka i onda svi počnu vozit za njim, i kad se zaustavi i izađe svi vozači izađu sa palicama i ko zna čime pa trče za njim.
Securom? Damn. :D
Veći problem su ti nenadjebivi hardverski zahtjevi. Kolko sam vidio, nije to ipak TAKO dobra grafika, a što se fizike tiče, i druge igre su imale zahtjevnu fiziku i ragdoll, pa su išle glatko na slabim konfama tako da stvarno ne znam čemu takva glad za hardverom. Mislim da će to utjecati na prodaju GTA IV za PC više nego piratija.
Da, znam, sad će mi se neko javit: pa hej, ima Euphoria engine, itd.
Istina, ali gledao sam puno clipova s GTA IV gameplayem, pa ipak nisam primjetio nešto tako revolucionarno u fizici igre što nisam već vidio prije. Usuđujem se reći da već legendarni Flatout 2 ima fiziku na istoj razini, a i grafika nije bila loša, pa je na kraju bez ijednog trzaja radila na relativno slabim mašinama.
da, ali mislim da ce GTA 4 zahtijevati podosta vecu konfu
GTA4 ima odlicnu i realniju fiziku. Pravio ju je isti covjek koji je pravio fiziku za DIRT a poznato nam je da je ta igra bila gladna resurasa.
Al ovo nije simulacija. Ovo je GTA. franšiza koja slici samo sebi :)
Nije baš tako realna fizika, granata pukne njemu pod nogama a lik odleti preko cijeli grada. :/
Kaj je tu lose ? :D :P Upravo si mi otkrio novi nacin zabave!!= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
koja promjena grafike :pray: , ali i broja populacije XD
Mislio sam kod vožnje auta. :roll:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
nije ni to bas najbolje... malo veci zavoj i neravnina bez problema okrenu auto na krov...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
dok s patriotom gazis sve aute ko s big foot-om...
Ma ne smeta mi securom sve dok imam neogranicen broj instalacija. A za detalje u igri, pa snaci cemo se nekako... :wink:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A dobro sad nevjerujem da ce bas tolko zakomplicirat da igra postane neigriva.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Sve je rečeno.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kud baš njega, o sunce li ti presvijetlo, kud baš onoga koji je radio fiziku tamo gdje je ima najmanje...
to je lagano izašlo, a? :D
Kako mislis najmanje? pa to je GrandTheftAUTOS:roll:
a dobro, nije bas tak komplicirano, al dok se zaletis s sultanom rs s mjesta di je parkiran, 50% su sanse da ga bus okrenul na krov prije nego dodjes do ceste... naravno, ako ne vozis po ravnoj podlozi...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Evo, pa takvu fiziku se moglo napraviti i bez tih naprednih tehnologija, i to manje zahtjevnu nego što jest.
I što se grafike tiče, ove slike što je Necto postao...
Šta je to bolje od, recimo, Crysisa sa svim šejderima i sličnim glupostima? Zašto je onda upola zahtjevnije za hardver? Možda je ovo samo idiotski trik kojim netko želi "dokazati" da su konzole moćnije od PC-a.
Majko mila stvarno ste dosadni vise sa zahtjevima i prohtjevima i cime vec.
Sta se ima tu filozofirati konstantno omg, sacekajte jos par dana da izadje pa ce te viditi kako ce vam se vrtiti.
Ista stvar je bila s Far Cry 2, 10 dana se drobilo po topicu kako nitko nece moci pokrenuti igru jer ce biti zahtjevnija nego
dva Crysisa skupa, i na kraju je ispalo da igra uopce nije toliko zahtjevna koliko se naklapalo.
Uglavnom, evo vam ReadMe.txt od GTA IV,
I sta ste se uhvatili tog Quad procesora ko da je to nesto nedostizno?! Nekome s Q6600 ce ici full sve a drugome s E8700 nece ? ma rofl ...
Quad je tu ubacen vjerovatno zbog boljeg renderiranja videa u Editoru.
Recommended Hardware Requirements:
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2GB (Windows XP)S2.5GB (Windows Vista)
Free Hard Drive Space: 18GB
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
A pa to nam je zanimacija dak je izcekujemo :)= Citat =:
Izvorno postao Necto
GTA 4 će se prodavati na 2 DL-DVD-a te će zauzimati 16 GB prostora.
Izvor:= Citat =:
"Nicolaibo," a lucky GTA fan from Denmark, managed to get his hands on the PC version of Grand Theft Auto IV a little early, and has provided some tidbits of information about the game.
Yesterday we heard about the game's activation process and true to Rockstar's word, the game cannot be played until next week - SecuROM simply won't let you activate it until then. A different manual to the console versions is supplied with the game, which ships in an outer cardboard sleeve surrounding a regular plastic DVD case.
The game data is on two DVDs. You're required to have 16GB of free space on your hard drive in order to install so those who are buying digital versions should be prepared for a long wait for their data to download from the internet.
http://www.gtagaming.com/news/comments.php?i=1507
Za one koji ne razumiju, dolazi na dva dual layera, te se igra neće moći aktivirati prije nego što službeno izađe, za sve vas koji imate
bratiće u Algoritmu etc. :)
Ne zanimaju mene recommended requirements, ja pričam o minimalnim, koji su, vidi se iz priloženoga, nebeski visoki, odnosno računalo koje može pokrenuti GTA 4 na minimumu već graniči sa high-end kategorijom, a to se pogotovo odnosi na naše domaće (ne)prilike.
Meni bi za minimum trebalo još 1GB RAM-a, što mi i ne bi bio problem, i još nova grafička da zamijeni sirotu 8400GS, a što je već ozbiljnija promjena.
Malo sam racunao i gle sto mi je izaslo- GTA 4 ce biti oko 350 kn, a nadogradnje za comp ce bizi oko 1200 kn, a ti je skoro 4 puta vise potrosenih para na comp nego GTA 4.... to mene zabrinjhava!! :shock:
evo ja baš nisam infromairan kad izlazi GTA 4 za PC
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Jel ti razumijes da ces ti moc to vrtit, naravno na nekim pristojnim settingsima, naravno to ne podrazumijeva najnize nego nege optimalne (zlatna sredina). Ja ljudi moji ne razumijem odakle takva panika odjednom, GTA serijal je uvijek bio poznat kao ne previse zahtjevan.
Um, hello?
MINIMUM requirements = najniža konfiguracija koja može pokrenut dotično
RECOMMENDED requirements = preporučena konfiguracija -II-
Da bi uopće mogao pokrenuti trebaš imati konfiguraciju spomenutu pod minimum req. ili bolju.
Pročitaj file koji je kolega priložio.
Što se tiče prošlih nastavaka, oni su rađeni u modificiranom Renderware engineu koji je po mjerilima gaminga star ko Metuzalem. GTA IV koristi Rockstarov RAGE engine + neke engine za naprednu fiziku i ostalo.
Minimum requirements NE znaci da neces moci igru pokrenuti na hardwareu losijem od navedenog!!
Minimum requirements oznacavaju koji ce ti hardware biti potreban za NORMALNO igranje igre pri LOW postavkama.
A s hw-om slabijim od minimuma ce se svejedno moci igrati ali vjerovatno uz ne tako fluidan gameplay!!!
A i uostalom sta vi hocete ? Da se "next-gen" igra moze vrtiti na kompovima starijima od 6-7godina sve na high :wink: ma lol
Igre se razvijaju i zahtjevaju HW koji je u skladu s vremenom kada je igra izasla ili za sto je napravljena, ako je nemozete pokrenuti na svom P3 s ATI RAGE 128 grafom i 256 SD-RAMa kompu e hebiga onda ili se prilagodite ili jednostavno ne cmizdrite, nitko vas ne tjera s pistoljem prislonjenim na glavu da bas morate odigrati svaku block-buster "eye-candy" igru koja izadje.
ja samo kažem da se moglo srediti da igra ima takvu grafiku i fiziku uz manje hardverske zahtjeve.
Osim toga, žalibože ako ju pokrenem na ovoj konfiguraciji koja je ispod min. req. ako će mi radit sa 5 FPS-a.
Ako imas para za igre onda bi bilo logicno i da imas za novi hardware :D
viewtopic.php?f=84&t=26972S :wink: :)= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Nisam li spomenuo da ih ja sk... dobivam besplatno? :D
kada izlazi GTA 4 oce mi ko rec
datum= Citat =:
Izvorno postao marko1997