Šta? :?
Printable View
Šta? :?
Poduzmi nešto..sjebat ćeš nešto uvijek..ovisi samo kolko jako :P
Jako utješno... :|
Ništa se ne postiže ako ništa ne napraviš soo the choice is yours heh
E,da,al se ništa ni ne gubi...
Just do it. nuf said
http://forum.idividi.com.mk/uploads/...Just_DO_It.gif
Zamjenuo sijalicu u sobi(od dvije), sada napokon mogu normalno pisati, osjećam se obeshrabreno količinom teksta koju moram napisati :(
Malo net,malo limunada :).Malo nerviranje u multiplayeru,malo Hearts of Iron,malo forum,malo po malo super vece 8)
Dilema riješena,donekle... Blago nama maštovitima, pa možemo naći zlatnu sredinu... :D
Igrala košarku, mrtva sam...
I ja cu sutra nakon dugo vremena^^= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Vec mi fali :(
Gledam Reži me na RTL-u, kako su boooolesni :pray:
Slušam ovo:
I odmaram mozak od pisanja lektire, kao što uploader pjesme kaže:"Let the music help you relax and melt you stress away."
Gladno...Bili smo ja i frend s Reikom na picu,budala placa svima koga vidi,jer hey ja radim u vidiju :) Imam nesto da ga ucjenim ali je reko da ce me nabit samo nadam se ne u smislu kao kad su na igralistu guzili jednoga,tako da bolje nista nekazem.
Gledam ovo: m-u07UEDT5I
I spremam se za izlazak
Bio u Austriji :D , vratio sam se i odmaram se.
Bio u kupovini.Seo da igram malo fallout 2.Nikad se ne mogu umoriti od njega.
Pijem čaj, slušam Sophie, i čilam. :)
Vratio se sa Zinedin Zidana(sa Mišom Hendrixom), ukratko gorilo je, likovi su svi puklaši i manijaci kao i mi, glazba je predobra a ni višak pive nije škodio, osjećam se nagluho i polupijano a ipak odlično :D
Bili u Italiji (ubili se od pića),vratili se noćas, odmaram...
Dea,ak ovo vidiš, s tobom u sobi više ne spavam... :D
Sjedim i nikako da pocnem raditi prezentaciju koju moram sutra ujutro prezentirati. Iritira me vani sivo vrijeme, ljudi, faks i nos koji neprestano pusta vodu. Lose sam.
zujim po netu.Mrzim nedjelju
Spava mi se a znam ako odspavam malo, probudicu se u ponoc i onda nisam nista napravio
Navij sat da zvoni ranije? :)
Cigarete. Napolitanke. SC2.
A onda kad spavam sat-dva samo se probudim s glavoboljom i opet mi frka zaspati= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Dobio plaću. Ne mogu biti sretniji.
muzika + forum + nerad + glad + kenjamise = lošost
Kako prvo troje može bit lošost. Oke za muziku ak imaš loš ukus, ajd. Al forum i nerad. :(
I čudno da si istodobno gladan i kenja ti se. Probaj jesti na wcu.
A ono imam ukusa. Morao bi mega raditi, čak nisam išao na posao kao da učim. Forum? Lošost. Nerad je win, al ne u ovom kontekstu.
A za ovo zadnje...može. :)
Di sad radiš?
Dijelim letke. ;D
Zvuči glupo, ali... U biti, glupo je ko kurac, ali lova je dobra, naročito kad ne moš nać "normalan" posao. :(
Ti si još na Sopotu?
Nije to loše. Ja radim u call centru, anketiranje i to. :(
Ček ti to u Zgu ili?
Jep. Sopot. Sopot crew. Sopot crew guys... Ne znam. Sviđaju mi se purgeri, naime, još me nisu istukli.
Yep. Na Vrbiku stanujem. 8)
U kakvom call centru to radiš? Nadam se da nije top-shop. :(
Opa, najs.
Ma ne, to ja tak zovem... Centar za istraživanje tržišta. To su oni ljudi koji te probude ujutro i pitaju te dal si za anketu. Ima prezanimljivih psov..odgovora. :)
Ah. Bar ne zoveš na prezentacije.
Zamisli tek psovke kad nekog probudiš ujutro da mu probaš prodat neki proizvod i kažeš mu da je cijenjeni kupac koji je kupio mokro suhi brijač prije nekoliko godina od tvoje firme.
Znaci vi ste ti pederi sto me gnjavite :( nestanite vise= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Posel, ovo, ono, preživljavanje i to. Oprosti kaj ti oduzmem 5 sekundi života da me opsuješ i da poklopiš.
Confused :shock:
Ošišala sam se i ofarbala xD
Dokaži!