Ovo= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Printable View
Ovo= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Totalno.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Potpis.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Hvala, budem nabavio The Wire.
freaks and geeks. :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
nego, sutra kreće ovo na BBC4:
nadam se da bu dobro!
Kolko je to povezano s filmom? vidim da su neki glumci isti
mislim da se nastavlja dalje na film:
When I finished This Is England, I had a wealth of material and unused ideas that I felt very keen to take further – audiences seemed to really respond to the characters we created and out of my longstanding relationship with Film4 and Channel 4 the idea for a television serial developed. Not only did I want to take the story of the gang broader and deeper, I also saw in the experiences of the young in 1986 many resonances to now – recession, lack of jobs, sense of the world at a turning point. Whereas the film told part of the story, the TV serial will tell the rest.
: )
A bude se gledalo onda. :)
inače, po jesenskoj shemi na hrt dolazi Galactica nakon Enterprisea, prikazivat će Entourage, sedmu sezonu 24 i još dosta serija
Će prikazivati cijelu Galacticu ili?
Ionako sam ju planirao reprizirati pa ako će se vrtiti cijela na HRT-u moći ću ju tako pratiti :)
nadam se da neće staviti samo četvrtu sezonu, ipak je prevelika pauza bila
zeke and luther,najdraza serija :pray:
Preporučite neke dobre starije britanske humoristične serije.Dosad sam već gledao Fawlty Towers,Crnu Guju,Državnika Novog Kova,Allo Allo,Crvenog Patuljka,Mr. Beana (koji baš i nije u britanskom stilu,al ajd') i Mućke (prve 3 su mi favoriti),te nešto malo Tanke Plave Linije,Zvonili Ste,Milorde? i Jeevesa i Woostera (jel valjaju šta te 3,pošto sam zbilja malo toga vidio?).
Thin Blue Line i Jeeves & Wooster, vrlo odlični klasici :)
Pocela treca sezona Sons of Anarchy
You Rang, M'LordSje meni bio epic! Svakako pogledaj!= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
League of Gentlemen :D
te obavezno njihovu božićnu epizodu :D
Blue Mountain State
http://www.entertainmentwallpaper.co...in_state01.jpg
pogledao 7/13 epizoda u 1 komadu.
bogovski i jos malo iznad toga
:pray: :pray:
Gledam BSG, na 5. epizodi, kako to rula, nevjerojatno nešto. Ovo ću pogledat u jednom dahu. Commander Adama je bog :pray:
Pfff, nisi ti još ništa vidio :)
Znam, zato sam još više nabrijan ^^ Fakat sam dugo to odgađao pogledat jer sam mislio da je sranje, a kad ono :o
jer zasluzuje bit na vrhu
Black Books o frustriranom vlasniku knjižare je bolji od svega navedenog zajedno. Sama pojava Dylana Morana je smiješnija od većine navedenih serija.= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Spaced je odličan, al za njega trebaš strpljenja dok ekšuli počne.
Black Books definitivno.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
http://www.imdb.com/title/tt1592154/
nova nikita -.-'
Da, došla je. Kažu da je odlična, ovo ću mislim pratit.
Interesting fact: Svaka glumica koja je do sada glumila Nikitu je bila vegetarijanka ili veganka.
Zašto?
Kome treba ta serija?
Poživit će 7-10 epizoda.
ni toliko= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Upravo sam pogledao prvu sezonu BSG-a, kakav šokantan kraj :shock: Kaže žena thank you i bam :o Malo kasnije počinjem sa drugom sezonom, tako mi je drago da sam to počeo gledat, predobra serija.
jedva cekam da opet pocne Chuck (20.09) i Supernatural (24.09)...
4 dana do Chucka i onda još 4 do Supernaturala... :P
20-oga počinje i nova sezona Castle-a! Njoj se najviše radujem! Chuck je odavno otišao u kurtz al ću isto pratiti, Dexter će biti ili zanimlji ili preglup, House standardno dobar! To je ono što ću pratiti!
Nego, htio sam pitati jel' valja čemu Warehouse 13?
Inače, odgledao True Blood - serija je lagano otišla k vrapcu i totalno me razočarala u nekim segmentima! Također odgledao Eureku, smeće nakon polovine 3 sezone!! Trebali su sačuvati onu "x-files" atmosferu iz prve sezone!
Spartakus Blood and Sand
Ugodno iznenađen.Pogledao 5. epizodu i koliko vidim sa guštom ću pogledati cijeli serijal .
Gledam Twilight Zone, prve ove iz '50-ih. Uvjerljivo bolje od ovih što su kasnije slijedile zbog većeg fokusa na priču.
Gledam Twilight Zone, prve ove iz '50-ih. Uvjerljivo bolje od ovih što su kasnije slijedile zbog većeg fokusa na priču.
Community - najserija (humoristična) nakon Arrested Developmenta <3
Boardwalk Empire - megaintro + steve buschemi = valja pilot
U-u-u, ovaj Community djeluje zakon.
Čekiram prvom prilikom.
Interesira me je li netko gledao An Idiot Abroad
Počela je prva sezona ove godine. Radi se o nekakvom humorističnom dokumentarcu ključnih ljudi koji su radili na The Ricky Gervais Showu.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/5180OMFS8nL.jpg
nova epizoda čaka i hau aj met jour mader je vani...
navalite... ;)
u chucku se pojavljuje dolph laundgren....