Pogledao jučer Mortal Kombat: Annihilation... nemoš' izbacit refren iz glave. :D
Printable View
Pogledao jučer Mortal Kombat: Annihilation... nemoš' izbacit refren iz glave. :D
Glazba je stvarno odlična u filmu. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Odmah do one u Hridu.
to moram pogledat 8)= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Pogledao sam Stargate(1994) film,nije mi nesto posebno,onak-6,9
Danas sam gledao Ciudad de Deus(tako nekako) i Iron Man, oba filma su mi moćna, ali Iron Manu nešto fali, ne znam što, nekako je kratak, prazan, ali City of God(engleski naziv) preprepreprepremoćan film, priča je po istinitom događaju rađena, likovi su premoćni, ma sve je premoćno, definitivna preporuka :thumbs2:
Pogledao Policajac s Beverly Hillsa 2.
zadnje pogledao hulka novog.. nista posebno okej film ^^ nakon ironmana i dark kinghta me ostavio ravnodusnim :P
Sin City opet.
The best. :pray: :pray: :pray:
The Bank job, heben film, preporuka
snimljen po istinitom događaju
EDIT: E da pogledal sam neki dokumentarac o dva lika, "I.Cant.Stop.Masturbating" :D
smiješno i zanimljivo ^^
lik 12 puta dnevno očisti mač
= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
Obavezno. Smijeh zagarantiran.
Uwe Boll je car. :pray:
uwe boll car ?
naravno da je car ako ti je i.q. visok ko temperatura u sibiru... zimi...
Samo ga je taj film bacio na lijepše svijetlo ;)
sad sam pogledal Diary of the dead, i Get Smart, DotD je dobar ista spika kao i Dawn of living dead i te spike, dok recimo Get Smart je ,a ono ima neke dobre scene ali sve je to više manje isfurani humor tako da nije baš neka zabava
Pogledao sam Iron Man-a,očekivao sam više od filma.Ima par jako kul scena i ništa više-6,41
upravo sam pogledo Plan 9 From Outer Space koji je proglašen najgorim filmom ikad__sranje je
upravo pogledao onaj na schweppesovoj stranici http://www.schhh.com.hr/, ono što reklamiraju i have secret i te fore....... dobar film (11min)
Pogledao sam i ja film na schweppsovoj stranici,Signs,jako dobar.
vecina forumasa ne voli thopsona - hopla pseto voli, vecina forumasa ne voli severinine pjesme - har har pseto voli, vecina forumasa mrzi nixu - ali hej, psetu je on uzor, vecina forumasa smatra retardirano brzu vožnju na cesti uber retajnim - o gle, pseto je opaki gengsta koji obozava takvu voznju. Uwe Boll radi smeća od filmova - o gle, pseto ga obožava. gle ono, trazis paznju, zivis u nekom izmisljenom svijetu a vjerojatno te doma zapostavljaju pa od nas radis budale kad vjerujemo tvojim ocajnickim podvizima za pažnjom. Odrasti jebote.= Citat =:
Izvorno postao Flippy
We Are Marshals - 7.5/10 - prema istinitoj priči! Dao bi veću ocjenu, ali jednostavno nevolim Matthew McConaughey-a!
Juno 5.5/10 - neznam zasto je ovaj film toliko nahvaljeni! Meni je malo bzzeze!
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
lol
Thompsona volim prije reganja. Severina također. S nixom sam podosta razgovarao prek msn-a a lik je car. Vozim brzo od kad sam položio.
Nema veze sa forumom ;)
evo idem sad Hulka pogledat,ovog novoga
pa javim dojmove
Panov Labirint (da Pan... pogrešno do bola), film koji me totalno iznenadio kvalitetom i visokim budžetom (posebno jer je Španjolski)... jednostavno sam ostao "...wow", koliko zbog settinga toliko i zbog zanimljivog aka. ne toliko često korištenog, dijela mitologije.
Odličan film,to sam pogledao prije,zbilja me oduševio.
Meni se Panov Labirint nije baš dopao! Neznam jesam li to samo ja ili...
Nekako mi je film previše hvaljen, pa me razočarao kad sam ga pogledao!
Jesu ti se zamaglile oči na kraju? Malo samo, hm? Ajd, priznaj :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
novi Hulk mi je osrednji film__bio iznajmio tog Hulk-a i Wanted_ovaj drugi mi se više svidio= Citat =:
Izvorno postao flander
evo sad sam pogledal hulka,novog, a ono dobar film, 2 sata zabave
mada je Bartuc dobro rekal zanimljiv kraj
pojavljuje se jedan od Marwel strip junaka...tako da već vidim nastavak
Hulk vs. (ime drugog super junaka,neželim spojlat) ^^
Ne, Iron Man se neće potući protiv Hulka :)
Stvaraju S.H.I.E.L.D., ako se dobro sjećam stripova, a bilo je to davno...
Ja sam gledo onaj Hancock. Film car
:pray: :pray:
Gwoemul (eng : The Host)_koreanski horor također i najbolji film od kosookih
kFWsjMCSk84
pogledao konacno final destination 1,2,3 i iz mora tinedjerskih ''horrora'' on mi se cini najbolji,uspio me i u trecem dijelu 2 puta dobit na istu foru,sunce mu:),nista posebno,ali dobar serijal za potrosit vrijeme 7/10
Mission Impossible 3 - 4/10
- loše, loše! Nije dostojno prvog djela (koji owna i ovaj i drugi naveliko)! Mislim ono, gledam film o "zečijoj šapi" (ili što li je već bilo, uglavnom glupo je pa sam zaboravio) i na kraju se ne dozna što je to uopće! Nadalje, lik uspije (Hunt) provaliti u najstrože čuvanu zgradu u 18 minuta i uopće ne prikažu kako je to on napravio! Jbte, upravo zbog tih provala i cjele te operacije je prvi dio najbolji! Akcije na sve strane, kao i u 2. djelu (ali dobro, to je bio John Woo)! Hunta lik izmlati da mu glava otpadne i on se diže i premlati ga u dva-tri udarca, tako da kraj liči na sve filmove Jean-Claude Van Damme-a!
Noć Vještica by Rob Zombie
10/10
:pray:
Odličan film.
Pixar Short Films Collection: Volume 1
kidam se od smjeha... obavezno pogledati
pogledao konacno ''Requiem for a dream'',neznam bas sta bi rekao,jak film,dugo me nijedan nije ovak potresao,je 1048,al na drugi nacin...vidjet cu sutra kad se smire dojmovi..ovakvim filmovima dajem 10/10
The Incredible Hulk - 7/10 - meni nimalo bolji (a ni lošiji) od prvog djela, jedino što ima dobru tabačinu na kraju pa zato ima veću ocjenu!
Jučer prije spavanja 2 puta postal.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
I REGRET NOTHING
Pogledao postal i kung fu pandu danas.Postal je ono uwevo klasicno sranje,ko voli voli,ja sam se od srca nasmijao na par scena..,a kung fu panda solidan animirani filmek,ipak iza ice agea 1 i 2;)
= Citat =:
Izvorno postao Flippy
Zar je Rob Zombie ikada podbacio u svojim filmovima? Uvijek brutalno, uvijek bolesno, puno crnog humora...
= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Lik ima stila :pray: