nije samo zbog tog jednog sitnog nedostatka, ima ih dosta više, i to većih...
Printable View
nije samo zbog tog jednog sitnog nedostatka, ima ih dosta više, i to većih...
ima u oblivionu dosta nelogičnih stvari, ako ćemo tako, recimo to što ste naveli, kompas, kada ista osoba (redovito prosjak) priča sa dva različita glasa i da ne nabrajam dalje, ali nisam previše obraćao pažnju na njih...
kada bi tako gledali, svaka igra ima i nelogičnih stvari i nedostataka, ali oni nisu važni ukoliko ih druge stvari nadoknađuju
Jedva od stvarno nelogičnih stvari mi je izgled likova...ako dobro primjećujete, stare osobe imaju bore samo na faci, vrat im je cijeli u mladenačkom izgledu :)
grafika mi je bila u ***** kada sam igrao oblivion jer sam imao slabu konfu, pa nisam bore vidio ni kod mladih ni kod starih, ni na licu ni na vratu....= Citat =:
Izvorno postao FireSpirit
Jel postoji možda mod da se mogu prodavati ukradene stvari i da čuvari me ne uhapse odmah kada izađem a nešto sam ukrao jer je to totalno nerealno...
:cry:
imas jedan mod koji ti omogucuje da,nakon sto te strazari vide da krades,da mozes pobjec ako se npr sakrijes iza jedne stjene,ali bounty jos ostaje, mislim da je Ren Guard Overhaul,nije ono sto si trazio ali je super stvar za thiefa
Heh, Cliff Racers- Igrao sam bretona s kopljem (svi uzmu ili mać ili sikiru, pa eto ja uzeo koplje za dišpet). Zbog rangea koplja cliff raceri su padali ko kamenja, i onda bi od ostataka radio potion levitacije. :D
Oblivion je pojednostavljen, šta u osnovi nije loša stvar (kako je reka jedan designer, igra vridi ko prosjek elemenata, da bi je popravio možeš dodat dobre elemente ili maknit loše) E sad, za sve ono šta je maknuto i pojednostavljeno, tribalo bi dodat nešto drugo, da igra ostane kompleksna i zanimljiva, a koliko ja vidim OB nije dodano praktički ništa.
Nije stvar u tom da je OB loš već da su oni koji su igrali MW imali su visoka očekivanja. Osobno san igra OB, i stvarno mi je gušt, i evo objektivno je bolji od MW, ali ipak... Kad sada, ovoliko miseci otkad sam igra ijednu igru, usporedim obe, vidin da san Morrowind igra stotine sati, OB ni pola toliko. Mislim da i to nešto govori.
ak si u MW pol tog vremena mlatio cliff racere okolo da dođeš negdje dođe na isto :|
ne kuzim, igra mora imat ruznu (tj ne eye candy) grafiku da bi bila dobra?
Spusti detalje :? lol= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
inače ja bi volio da mi je eye candy, a ti se buniš zbog toga :killyou:
Jesi probao neke modove?
Čuo sam da mogu napraviti igru dubljom (ok,od Obliviona bi se dubljima lakše dali napraviti samo HnS-ovi,FPS-ovi,Tetris,Super Mario i slično),npr.OOO,MMM,WC,Francesco,ili FCOM koji omogućuje igranje sva 4 zajedno.
Što to,a da modovi ne mogu popraviti?
da odgovorim umjesto hellboya:
Igrivost...
xD
Milisekunda razlike...istinu kažeš,ovo gore suckza
iskreno meni grafa u oblivionu na max saka,ne vidim razliku od one u morrowindu...
Oblivion je pokusao biti Morrowind blizi konzolasima i igracima akcijskih igara. Tebi, Hellboy, ne moram govoriti kako je to proslo.
Ako zajebu iduci nastavak rušim Internet.
ok kuzim ak vam je mw bolji al rec da ima bolju grafiku je apsurdno... "hladna"... koji kurac, bzvz izmisljate sam da se po oblivini pljuje :?
morowind ima bolju atmosferu, a atmosfera je usko vezana sa grafikom, pa nam ta činjenica stvara "iluziju" na neki način
već sam sponeuo dosta puta, da grafika, atmosfera i "ono nešto" imaju veze s ukusom, meni se generic šuma puno više sviđa od spaljenih šuma i polja...
Uzrok te eye candy slike su bloom/hr i AA, ukoliko to isključiš nećeš je imati.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Ajde dođi kod mene, pa pogledaj, između OB-a i MW-a nema nikakve razlike :) grafika totalno ista, dobro OB je malo bolji al jbg šta je tu je :D
Sad čekam lika da vrati OB pa idem opet igrat...
pa to je ok, nije baš eye candy, dakle ne vidi se to nekakvo "ugodno zamućenje slike"
A i meni se čini. Previše dobra i eye candy? ccc... (Doduše na ovoj slici se zid sjaji ko da je od plastike, ali svejedno, barem je u grafici OB bolji)= Citat =:
Izvorno postao cropir
Morrowind nema tako dobru tehnicku podlogu, ali dizajn igre je daleko ispred Obliviona.
upravo tako, ne može se očekivati da 5 godina starija igra ima bolju grafiku, ali dizajn je puno bolji...
Nije baš tako...Mafia>GTA:SA= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Reci samo da nije tako...
You DO understand da postoje teme "Morrowind vs. Oblivion" i "Kako zbori narod hrvacki". Rajt?
da, ajde, grafike su podjednake(u odnosu na morrowind-oblivion), i meni je puno draža i puno bolja mafia, ali opet, to nisu igre istog proizvođača, što morrow i obl jesu, a sasvim sigurno bethesda ne bi išla radit obl sa grafikom morrowa, heck, grafika im je i bila glavni adut :)= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
omfg da mi je znat kak si pokrenuo sa radeon 9250, ali nvm, vjerujem...
btw mogu i ja sa radeon 9600 pokrenut sve na high i sva sranja ukljucit pa ce štekat ko ludo...