Zato što je bio spam i offtopic.A sad se molim vrati na glavnu temu.
Printable View
Zato što je bio spam i offtopic.A sad se molim vrati na glavnu temu.
-Bolt thrower-ne valjaju mi,pre brutalno
-Angel corpse-cul sam za njih al nikad slusal
-Benediction-cul sam za njih al nikad slusal
-Entombed-cul sam za njih al nikad slusal
-Testament-dobar thrash bend,al ne sviđa mi se vokal
a slusa tko ovdje Deftonese?
cuo jesam, poslusao jesam...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
meni dobro zvuci
Deftones su onaj nu metal s onim crtićima za spotove?
Nu metal "frend" mi ih je pokazivo, ne hvala rekoh, ne želim si gurnuti dildač zvan nu u guzicu... 8)
bolt thrower je dobar, ali su im sve pjesme međusobno preslične, dosta ti je da poslušaš 2 albuma i čuo si sve= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
i deftonesi NISU nu metal, nego alternative metal/rock, ne možeš uspoređivat kvalitetne bendove kao deftonesi sa kretenskim slipknotom ili LP-om
Možeš, vidiš da sam to napravio...= Citat =:
Izvorno postao paradajzo
Ajd dobro, kad kažeš alternative rock... ali kaj sam ja čuo je zvučalo više ko rep neg rok...
Biće da nisi dovoljno slušao Deftonese, Sajmone. Poslušaj npr. Passenger koju su snimili zajedno s Maynardom iz Tool/A Perfect Circle.
ako bas hocete Deftonesi imaju puno razlicitih elemenata u svojim pjesmama od hip-hopa,trip-hopa,progresiva,rocka i metala cak ALI NU-METAL NISU NI U LUDILU, oni su jednostavno kvaliteta i posebni sami za sebe......nego o kakvim ti to crticima pricas????
passenger i nije bas neka, nek si skine ovaj zadnji album ili prvi-famozni Adrenaline, tamo su odlicne pjesme
Pa mislim da su im spotovi kao neki crtići, animirani, ili je to samo taj jedan spot koji sam vidio. Ali frend je reko da su svi...
Nego, da ja pitam - jel neko od vas sluša Beatallicu :rotfl:
Znam da je zajebancija, ali imaju par klasika - Hey Dude i Garage Dayz Nite su prezakon pjesme...
meni su ti crtani spotovi jos i najbolji
hmm, ja nisam ni gledao spotove od Deftonesi osim Minerve i Hole in The Earth i Back to school ali to moze biti da si ti vjerojatno i cuo neku sprdanciju s youtubea gdje neki likovi editiraju spotove,ima pun kurac tih japanskih crtica a u pozadini svira metallica itd.
For Horsemenhttp://www.gamer.hr/phpBB/images/smiles/icon_hm.gif= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
to je nesto ko Nutellica???
Nutellica? Moram to zguglat...
Inače, Beatallica kombinira poznate pjesme od Beatlesa i Metallice, i malo ih thrashira, ali ima zakon stvari,
I sandman mi je super isto...
Postoji i Crotallica.. :rotfl:
Bas me to zanima.
kako ljudi kopiraju Metallicu, nemo's vjerovat
A to su tribute bendovi, dok je Beatallica više neki fun-bend, oni ipak rade sami svoje pjesme... bar donekle..
lol,pa to je zajebancija= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
crotallica je official hrvatski metallica website(momentalno ne radi mislim)= Citat =:
Izvorno postao -Silventu2-
da...jooj
vidio sam sam userbar na kojem piše crotallica,pa sam mislio,da je to bend...
koliko uopce ima tih ...tallica? nemo's ni prebrojat!
Nutellica je ti je isto taj neki tribute band od metallica ali kao sto mozete primijetiti tu rijec "Nutella" to je svapski 8)
jedine pjesme koje imaju izražen rap kod njih su Back To School i 7 words, ostale ne, a i oni sami su izjavili da se srame Back to school pjesme i nikad je ne izvode live koliko znam= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
da...
Enter Sandman mi je definitivno jedna od najboljih Metallicinih pjesama.
Sviđa mi se kako se njihov pjevač dere u toj pjesmi.
ma ima ih vise ali te imaju ono NAJizrazeniji, Back to school je stvarno ono 90% rap
ja nisam bas primijetio da se dere :yuck:= Citat =:
Izvorno postao -Silventu2-
Ma Enter Sandman je zakon, ali Sandman od Beatallice je presmiješan...
@d00d
nemoj raditi duple postove,za to postoji edit gumb
jel oni to prave parodiju na pjesmu ili sviraju original?