Shadow of Chernobyl je imao visoko kvalitetan AI.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Printable View
Shadow of Chernobyl je imao visoko kvalitetan AI.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
signed. a glede novog fallouta nekako sumnjam...= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Probaj FEAR ako nisi, to je predobar AI (ali baš).
e tu si apsolutno u pravu. Igrao sam Fear na hardu i mogu reć da nikada nisam imao izazovniji AI...nekao mi je uvijek falilo health packova...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Flatout:UC ima fenomenalan AI,malo prije sam igro i idem ja stazom,jedan auto je bio pored mene,pravio mi je probleme,Približavali smo se skoku,auti su bili paralelni kado taj auto svom snagom skrene u lijeva tik prije skoka i ja završim na drvetu,a on juri prema pobijedi.Općenito ta igra ima fenomenalan AI,protivnici te neprestano hoće zbacit sa cest i pametni su.Ispričavam se na offtopicu.
zna li se datum izlaska za pc?
31. 10. u Europi
Paralerno s konzolama. Pročitaj stranicu prije.
mislio sam da je to samo za konzole. ugl, uskoro je to. :D
ajde da više i to vidimo toliko ljudi govori da će ovo biti predobro..sam da tak i ispadne.
gaddemet jedva cekam da probam. Nadam se da ce biti barem upola efekt kao kod jedinice i dvojke.
To je efekt neizlazenja iz sobe. Jedino u kriticnim slucajevima. Ajoj kad se sjetim... Ne bi mi teško palo!!! :nonono:
Fallout će biti odličan RPG,jer sumnjam da Bethesda nije u stanju napravit odličan RPG.Iako će biti dosta inovativan,kladim se da će se čuti dosta starih fanova koji će govriti kako je igra loša,a pa se zavući u svoje sobe i igrati je.
Nitko ne kaže da igra neće biti dobra, ali svi kažu da igra ima samo ime zajedničko sa originalnim Falloutom.
i atmosferu.
I stalker ima sličnu atmosferu pa se ne zove Fallout.
nakon australije i njemačka će dobit cenzuriranu verziju (u kojoj neće biti eksplodirajućih glava i dijelova tijela) :thumbs1:
wtf,cenzurirana verzije,bez eksplodirajućih glava i dijelova tijela,lame.Sram ih bilo.
Samo da nama to ne uvale,jer ču onda morat nać igru drugim putem,ili skidat hrpu modova koji će to ispravljat.
Ma baš je hrvatsku vladu briga što će mladež igrat. Nama će doći full igra 100 po 100.
Sumnjam da je hrvatska vlada čula za riječ "Igra".
Čula je...oni najviše vole igrati Proračun,Vanjska i Unutarnja politika i Dizanje poreza.
Ma nije istina. Najdraža im je igra Zagorčavanje života poreznih obveznika 2: Iznad mogućnosti
EDIT: Sad sam se sjetio da kršimo jedno pravilo foruma o neraspravljanju o politici
I još jedno o OFFTOPICU!
Jesu li objavili informacije koliko će nam otprilike trebat da prođemo main i sve sidequestove za igru i koliko će njih uopće bit?
Mislim da da, no nemrem se sjetit, znam samo da je dvoznamenkasta brojka
Kazu da nisu htjeli napravit ogroman (bezlican) svijet ko sa Oblivionom da igra ima preko 100h (ko sto kazu da je imao Oblivion, za mene je imao samo 2h - dovoljno da izadjem van, dodjem do kraja thief guilde i obrisem igru) nego igru sa manje sati ali da ju mozes vise puta prelaziti razlicito, te da svijet i prica imaju smisla.
Nadam se da su ispunili to, pogotovo dijaloge jer bih onda mogao cak i probat igru
Čak je i probati??? Ma znam da igra odstupa od originala, ali ipak će biti igra koja se ne propušta. Makar ćeš je izbrisati nakon sat vremena, mora se probat.
Ma, nece mi se dat instaliat ju, sigurno ce podosta mjesta zauzimat.
Gle da bi probao moram ju kupit a mislim da ce to bit bezveze potrosenih 350kn. (nemam flat ak si to mislio)
http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/videos.html
Pet novih fallout 3 filmića.
EDIT: evo pogledao sve i..meh :roll:
- AI je glup ko kurac, ali ono patetično nesposoban, lik stoji na mjestu i pištoljčićem puca u Radscorpiona koji se nalazi metar od njega i otkine mu nogu repom,wtf? :o
- glas na interkomu jer muški Redguard iz Obliviona, gospodin Burke je Imperial Guard, naravno čim ih čujem malo mi se počne povraćati, ne zato jer im je glas loš nego je toliko već isfuran u oblivionu i jednostavno previše podsjeća na tu igru.
- borba je traljava, VATS je naporan već nakon par minuta..
- znam da je ovo daleko od fallout gameplaya ali oni čak ni atmosferu nisu pogodili a to je žalosno.
- nakon Mass Effect dijaloga ovi su pre ukočeni
- animacije kretanja su već tradicionalno ultra loše, tipično za Bethesdine igre, zaboga dovedite si kvalitetne animatore, očajno vam trebaju.
sad gledam i ono wtf skuzim da su glasovi isti ko iz obliviona prelose
a oni roboti kaj zive u vodi i imaju neke kljove na rukama...no coment
lik u vatsu pogodi raidera u ruku i ovaj umre,koja je onda opce svrha ciljanja djelova tjela kad di ga god pogodis umre isee
loše, definitivno loše.
mislim da smo zaslužili puno više.
kulminacija su oni rakovi koji hodaju na dvije noge.
AI je preloš. 80% igre po viđenom svodi se na VATS i daje nam poruku da jednostavno možemo zaboravit na diplomatski pristup. Pa zar oni misle da ću ja u 20 sati glavnog questa gledati 10 sati animacija raspadanja ruku nogu i glava korištenjem vatsa?