Joj, W3DR4Ne, i ti koji ideš stavljat screenshot na ovaj forum pun male djece koja samo broje pixele.
Printable View
Joj, W3DR4Ne, i ti koji ideš stavljat screenshot na ovaj forum pun male djece koja samo broje pixele.
Pa je, bolje mu je da igra poljoprivrednu simulaciju nego te PS 2 naslove.
S čime radiš screenove?
Zajedno drzis home i power tipku.
Kupiš Elgato za 500 eura.
Našao neki random screenshot koji sam napravio dok sam testirao.
http://s15.postimg.org/w8dvgkn57/Pho...4_14_39_22.jpg
Meni PS+Start ne funkcionira. Bar nije htjelo na ICO, nego bi morao stisnut PS pa pod Pictures i onda uhvatiti screen, al onda uhvati screen na pauzi.
Ma kakva kombinacija. Imam neku staru capture karticu koja sažme screen na širinu 1024 i stavi kompresiju milijardu. Tek screenovi s PS4 izgledaju kao drek. Al ok, dok snima je super.
Probati ću sutra uhvatiti screen na Gran Turismu, al izgleda da većina igara ne podržava tu kombinaciju, pa hvataju ko i ti s karticama.
Mislim da jedine igre koje podržavaju su Wipeout HD i jedan Modern Warfare.
I to je to.
Dok Dragon's Dogma npr. ima ugrađen svoj screen capture pod optionsima.
Ima i MGS4 screenshot capture.
Dobro, možda još neke imaju svoj.
Ali point je da bi (su) sve trebale imati neki univerzalni, kao što sad PS4 ima, kako čujem.
Neće ni Gran Turismo. A jbg. Isto samo preko PS botuna, pa na Pictures i onda mogu tek.
Gran Turismo ima vrhunski photo mod.
Vedrane jesi ti ubio Nashandru ili još ne?
Preteška mu je.
Zna netko koja je fora sa poljskom verzijom igre? Ima na g2a.com za 10$ manje od global. Al svejedno mislim da ću pričekati mjesec dva, prošao me hype.
Ja napokon počeo NG+ nakon 20 sati PvP-anja, čišćenja pilgrims of the dark i kupovanja magija za trofeje.
Pa kaj ćeš ganjat platinum?
Takav je plan.
A zašto iz jedinice nemaš?
Ne sjećam se točnog razloga zašto sam stao ali došao sam do polovice NG+.
Ubio last gianta, pursuera, dragonridera, dragonslayera, flexile sentry... I više mi se neda ;(
Kad ti je preteško.
igram backup igru vec 2 ure, vjerojatno goty
Pošto uskoro izlazi pc verzija, možete li mi u kratkim crtam napisati što je drugačijje u odnosu na prvi dio? Jesu li mijenjalli kaj mehanike (nešto sam čuo da sada gubiš zdravlje a ne duše kad krepaš, no možda sam to neš krivo shvatio) i tak općenito jeli na razini jedinice itd.
Na razini je jedinice, promjena ima, al neću ti ih pisat jer smo ih stoput naveli.
Listaj malo topic.
Pri svakoj smrti gubiš određeni postotak zdravlja do maksimalno 50% (75% s posebnim prstenom) koji možeš vratit vraćanjem u human form.
Human form se vraća sa consuambleom human effigy, levelanje moguće samo u centralnom hubu.
U početku imaš samo jedan estus, možeš imat maksimalno 12 komada pronalaskom estus flask shardova. Intenzitet estusa se pak pojačava sublime bone dustom.
Kod upgradea opreme više nema white, blue, green i red titanita, sad je samo obični (i twinkling) a za infuziju se koristi posebno kamenje koje je dost lako za nabavit.
Fast travel do svakog bonfirea.