brijem da taj sensation svake godine izbaci jedan megamix, u krajnjem slucaju nabavi sve pa slusaj, nema ih vise od desetak brijem..
iako je tamo odvratna muzika, ali gl with dat. :)
Printable View
brijem da taj sensation svake godine izbaci jedan megamix, u krajnjem slucaju nabavi sve pa slusaj, nema ih vise od desetak brijem..
iako je tamo odvratna muzika, ali gl with dat. :)
hZYsmQCl810SPerhaps? Yay for hardcore
Evo ga. Hvala na pomoći. :D
Vec neko vrijeme ispod oka osjecam kao da se nesto miga,stvarno me zivcira,samo mi odjednom pocne,a neznam kako da se izrazim,migoljit,sto bi to moglo biti?
Crvi u oku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Loa_loa_filariasis
Sretno :thumbs2:
Ili samo umor oka, meni se znalo dešavati kad sam gledao telku više nego obično :)
Ovako, za sutra mi treba ovo. Dakle, kako Wordu 2007 napravit da mi je svaki Header drugačiji, tj. da su druge riječi, drugi sadržaj? Napravio sam Breakove i isključio Same as previous, ali mi i dalje kopira Headere i to me izluđuje.
Hvala puno.
Nakon Headera 1, ideš na Page Layout i odabereš Breaks pa Continuous. Klikneš dva put na drugi Header, isključiš Link to previous i upišeš nešto drugo.
P.S. Ovo Link to previous se nalazi pod Design. Meni automatski prebaci i odmah vidiš da je označeno Link to previous. Čisto da znaš ako te ne prebaci sam tamo.
mozda jednostavno imas ko upalu oka od propuha. To i meni nekad dode. Onako imas osjecaj koda ti to oko trepce a ustvari izvana se nista ne vidi.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Napisao sam da sam to sve napravio, ali mi i dalje nije radilo. Ali sam na kraju uspio. Ne znam ni sam kako.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Sad, pak, imam novo pitanje, kako updateat na novi Android 4.0 Ice Cream Sandwich?
E, imam stvarno malo informacija o ovome, al' zanima me neki crtić kojeg sam gledala kao klinka, jedino što znam da se tamo nalazio Poseidon i bio je ogroman, s dubokim glasom, u svakoj epizodi je bio i skoro uvijek se radnja odvijala na moru. Sad nemam pojma jel' o njemu, općenito mitološki...ništ' ne znam, pa ako nekom se upali lampica, recite :/
morsa sirena od disneya? :)= Citat =:
Izvorno postao Dania
e da postoji li neki strucni termin za ovisnost o iphoneu? ne mobitelima, iphoneu? ili barem appleu?
haha, ne ne :)
ovo je baš bilo u serijalu, mislim da je neka lijeva produkcija, ništa specijalno :/ eh, sumnjam da ću to ikad naći
Da. Idiotizam.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Vedranizam.
:nonono:= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
ovak, treba mi ona stranica di neki svecenik je ispisao 10000000000000000 bendova i napiso kako su svi sotonisticki.
i video di neki od nasih svecenika propovjeda kako je rock/metal sotonisticki na nekom skupu.
joj znam tocno koji snimak o sveceniku i bilo je vec linkano na forumu, ali nemam pojma sta sad trebam utipkat u youtube trazilicu
ali negdje je to linkano na forumu jos uvijek ako ti ista znaci :|
a znam da je to tu negdje, al nemrem naci... ko na di je to zavrsilo sada vise..
a zns mozda za link ovaj o kojem pricam? crna je bila stranica sa plavim slovima, ugl mutavost zesca.
edit
evo ovak zvuči duhovna glazba
mnogo puno fala, jos samo da nadem stranicu di je isto neki svecenik opisao 1001 bend ka oda su sotonisticki
od acdc, prek blac sabbatha i iced eartha do green daya i pink floyda
to je brijem bil neki fratar koji ima svoj bend
da, tako nesto.
promoviro je white metal ako se ne varam.
samo akj nznm kaj da guglam.
fratar sa bendom promovira white metal i pljude po sotonistickoj glazbi ne izbacuje rezultate
da to nije onaj sajt di je lik stavio hrpu pjesama koji pjevaju o sotoni kad se slusaju unazad, znam da je bila i Britney Spears na listi= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
rofl :D= Citat =:
fratar sa bendom promovira white metal i pljude po sotonistickoj glazbi ne izbacuje rezultate
Kaćunko bi to mogao bit.
Ne, negdje se u GMK nalazi topic s time. Sjecam se da sam kasnije nasao da je taj isti tip bio optuzen za spolne odnose s nekim djecacima ili slicno i to napisao. Ako se nekome da traziti sa tim pojmovima
[quote=Kid A]da to nije onaj sajt di je lik stavio hrpu pjesama koji pjevaju o sotoni kad se slusaju unazad, znam da je bila i Britney Spears na listi= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":p3l3882p
rofl :D[/quote:p3l3882p]= Citat =:
jes, ima i nje i spajsica i svega sta se moglo smisliti. pussycat dolls isto. da ne spominjem mini-bibliju na mansona!
http://jeffmilner.com/backmasking/index.html
Da nije ovo?
Prvi put vidim ovo. I nije mi to trebalo prije spavanja :(= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku