okies :D
Printable View
okies :D
Turn 4 je gotov i uskoro dolazi zadnji turn...barem ja vjerujem da ce biti zadnji.
haha, sehr gut!
:D
Looool bit ce turn 6...zadnja dva nomada su obranila sva 4 napada Aergausa i ktome jedan je uspio smanjiti defense jednom Aergusu XD
hahaha, koji fail, ajde onda požuri s tim :D
Dakle,spremaj kocke,imam bonus da osvojim. ;pp
Imam i ja, jej! :D
Nego, zajebali ste me sa vojnicima koji će ostati živi. :D
Si siguran hrcak,pa ako jos jedan Aegarus umre onda ce to znaciti da su 2 vojnika prezivjela i ti ces pobijediti
btw turn 5 je gotov.
I vjerujem da Delirium vec grize nesto :D...sad je pitanje..oce li Aergausi ubiti odmah svu dvojicu nomada ili ce se nomadima bogovi nasmijesiti i oni ipak postanu pobjednici.
Da cu vam 5-10 minuta da procitate i onda cu polagano...raditi zadnji turn..valjda ce biti zadnji.
FUUUUUUUUUUUUUUUUUU
pojest cu si miš od iščekivanja, ako nebude updatea do pola 11, dobit cu zivcani i idem spavat
I nemoguce se dogodilo...TURN..7!
Jos jedan nomad je ostao ziv i pokusat ce se boriti protiv 3 Deliriumova vojnika.
Oce li nomad prezivjeti sva tri napad i uspjeti usmrtiti barem jednog vojnika prije nego sto se pridruzi svojim bogovima il ice cak uspijeti ubiti sva tri vojnika ili bijedno umrijeti pred prevelikim napadom....vidjet cemo za 5 ili 10 minuta:D
de jebote, jos jedan turn? XD
Citaj i gledaj...ja ti tu nisam nista kriv..izgleda da nomadi ipak nisu bezopasni :D...i izgleda da u ovoj igri nista...NISTA...nece biti sigurno :D..neznam za tebe ja se neopisivo zabavljam.
Ako ovaj lik prezivi napravit cu ga Genkhis Khanom Tribesa lol matere mi.
Neznam za vas momci ali ova borba mi je pregenijalna! :D
Sad cekam epic finale!
IDI RADI TAJ UPDATE!
i ja se zabavljam, obozavam igre na sreću :D
Još samo jedan mrtvi Deliriumov vojnik i ja sam sretan. :D
Evo del...da bacam 2 kocke ili 6...il oces da svaku bacam jednu po jednu :D..da nabije dramu? Ti biras..Im waiting.
?Zasto?
Pa kladili smo se na Dellovu potpunu pobedu.
U svakom slucaju,cekamo sickov roll da vidimo ko ce imati +1.
As you say
Ajd nek umre još jedan vojnik, eventualno 2. :D
Eto Delirium je pobijedio i dobio je svoje spoils of war..a lutrija.
Foregner:1
hrcak:3
Hrcak dobiva +1 bonus na prvu akciju u godini 21..congratulations
Great victory, kolko sam awesom? :D
Ocekivao sam minimalne lossove :P..ah well izgleda da sad moras napraviti nove unite.
s obzirom da su imali 1.5 puta vecu silu, i da sam izgubio 0.5 svoje... dobro je prošlo
le bump
any update on the horizon?
Erm dobili ste update ak niste primjetili :P
Danke, ne vidi se kad editas post :)
Post de Double
Moji gradovi sad imaju imena, you jelly?
Inače, počeo sam iskopavanja prvog quartera (vidi skicu for moar info)
Delirium ce pobediti u ovome.Definitivno.
Ja pomalo bezglavo izdajem naredjenja.Nemam bas neki specifican cilj.
Zašto misliš?
Imam mislim najmanje ljudi od svih, a problem gladi još nisam rješio kak treba >.>