-
Re: Zadnja igra koju sam presao je...
Dungeon Siege 3: Treasures of the Sun DLC
Vrijedi uloženih novaca. Sigurno sam utrošio oko 7-9 sati igranja na povećem pustinjskom terenu. Povećan level-cap, uvedeni specijalni skillovi, nekoliko dobrih boss borbi te odličan posljednji dungeon s velikom mumijom koja te ubije jednim udarcem na normalu. Loota standarno ko pljeve te fino obogaćena radnja, jedva čekam vidjeti rasplet priče s tim novinama. Doduše, malo me razočarao veliki pustinjski crv kojeg je trebalo ubiti u jednom questu, no ništa strašno. Sada će me Babitz mrziti što ga nisam zvao u co-op :)
7.5/10
-
Šteta što ta igra nije dobila još koji takav DLC.
S frendom sam prošo na normal glavnu igru i DLC (bilo je znoja tu i tamo).
Na hard ne možemo Rajani sredit, drugu formu. A pauka smo jedva, ali stvarno jedva.
I onda kažu da su Soulsi teški.
-
Da, boss borbe znaju biti zajebane. Još je Obsidian napravio achievement da odradiš takav okršaj samo s početnom opremom :)
-
Znam. Ali to se onda osvaja na easy.
-
Diablo 3 ima ačivment da ubiješ Diabla na Inferno golim rukama :pray: :D
Bar mislim da je na Inferno, puno mjeseci je prošlo...
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Dungeon Siege 3: Treasures of the Sun DLC
Vrijedi uloženih novaca. Sigurno sam utrošio oko 7-9 sati igranja na povećem pustinjskom terenu. Povećan level-cap, uvedeni specijalni skillovi, nekoliko dobrih boss borbi te odličan posljednji dungeon s velikom mumijom koja te ubije jednim udarcem na normalu. Loota standarno ko pljeve te fino obogaćena radnja, jedva čekam vidjeti rasplet priče s tim novinama. Doduše, malo me razočarao veliki pustinjski crv kojeg je trebalo ubiti u jednom questu, no ništa strašno. Sada će me Babitz mrziti što ga nisam zvao u co-op :)
7.5/10
Jedi govna i vrati mi novce.
-
Šta vam je proradio co-op na kraju?
-
Nisam isprobavao co-op u zadnje vrijeme tak da ne znam.
Evo, sada sam praktički gotov s drugim prelaskom (još dvije boss borbe) pa ako ste za, možemo napraviti idući vikend maraton igranje, skupa s DLC-om :D (pod uvjetom da je igrivo s više od dvoje ljudi)
Sutra mi faks počinje pa prek tjedna ne stignem.
-
XCOM: Enemy Unknown. Gustao sam nekih 36 sati igrajuci na Classic-u. 9/10
-
Gears of WarS(coop)
+ mogućnost odabira različitih ruta (mada prilično rijetko)
+ zvuk
-/+ grafika (relativno dobra, no dizajn mi se nije baš nešto dopao)
-/ + glazba (ponekad doprinese atmosferi, ali onaj zvuk kad pobijete sve neprijatelje je potpuno suvišan)
-/+ oružja (poneko zanimljivo, ali većinom generične pucaljke)
-/+ neprijatelji (premalo raznovrsnosti)
-/+ priča
-/+ relativno nezanimljivi macho-soldier likovi i njihove spike (onaj crnac ponekad upadne s dobrom forom)
- zadnji fight (prelagan/prejednostavan)
- vojnici koji imaju sva čuda tehnologije i opreme, a nemaju svjetiljku :rotfl:
- kontrole znaju biti nespretne sa cover sustavom
7/10
-
Dishonored. Odlicna igra ,samo da je jos malo duze trajala :) 9/10
-
Fallout: New Vegas
Na kraju mi je jedino žao što nisam igrao od početka igrao s hardcore opcijom jer bi ionako odlično role-playing iskustvo bilo izuzetno pojačano. Sve u svemu, jedan od ponajboljih RPG-eva koje sam odigrao u zadnjih nekoliko godina. Razlozi? Evo ih - hrpetina različitih opcija u gameplayu koje omogućuju prelazak iste misije na barem tri različita načina, iznimno zrelija priča od onog govna u Falloutu 3, odluke s realnim posljedicama koje osjetiš tijekom igre na svojoj koži (s time da skoro u svakom drugom questu imaš mogućnost izbora između dvije ili više opcija), bogate role-playing mogućnosti koje možeš iskusiti tek kroz nekoliko prolazaka igre (replay value tu nema potrebe previše isticati), neiscrpan exploring (otkrio sam kroz igru cca 150 lokacija, iako mi je ostalo barem još 50-ak), crni humor i wtf situacije, ubijanje neprijatelja sa snajperom s jedno 300m udaljenosti (<3) i da ne nabrajam dalje. Odigrao sam na very hardu i jedino su mi glavobolje stvarali Deathclawsi tak da se generalno ne bih bunio da je igra bila malčice teža, al ajde, ovo je bilo sasvim pristojno ukoliko uspoređujemo igru s konkurencijom. Utrošio sam oko 40h igranja što je sasvim fino uloženo vrijeme.
Sve u svemu, za nekoliko koplja bolji RPG od trojke. Vraćam se New Vegasu kada kupim DLC-ove na nekom popustu.
9/10
-
Trebao si odma uzeti Ultimate Edition.
Ne znam što više čekam s tom igrom i umjesto toga igram onaj ispljuvak od Amalura.
Možda za neke praznike.
-
Dok sam kupovao igru nije bilo još ultimate editiona :)
Al nema veze, bude neki popust do kraja godine pa ću se vratiti ovome^^
-
Jesi igrao na PC-u?
Ako da, kakva je zahtjevnost u odnosu na trojku?
Izgledaju mi jednako, no nikad se ne zna.
To bi uzeo za PC zbog modova.
-
Na PC-u sam igrao, a što se tiče zahtjevnosti, baš se i ne sjećam kako mi je trojka radila da mogu izravno usporediti. Na svojoj kanti sa i5 procesorom, 4 gige rama i GTX 550 grafom imao sam cijelo vrijeme savršenu fluidnost (preko 60 fps-ova)
-
Ja nemam niti blizu tome.
Sjećam se da mi je trojka na medium solidno radila.
Valjda će i ovo.
-
Sad si me samo narajcao na F3 NV, uvijek sam ga odgađao i samo jednom krenuo igrati, ali taman mi je onda uletilo nešto masu zanimljivije pa opet nisam odigrao.
Mogao bi to ubosti na ovoj ili Božićnoj rasprodaji...
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ja nemam niti blizu tome.
Sjećam se da mi je trojka na medium solidno radila.
Valjda će i ovo.
Onda bi ti ovo trebalo bez beda raditi. Dosta su bogate postavke za Bethesdin engine tako da s fluidnošću ne bi trebao imati problema.
@Bartuc
Svakako odigraj. Možda je malo početak trom, no kasnije je prava milina za igrati. Posebice dok staviš power armor na sebe i u ruke uzmeš minigun. Zabava kakvu čovjek samo poželjeti može :)
-
Zašto ne bacaš Steam preporuke? :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
@Bartuc
Svakako odigraj. Možda je malo početak trom, no kasnije je prava milina za igrati. Posebice dok staviš power armor na sebe i u ruke uzmeš minigun. Zabava kakvu čovjek samo poželjeti može :)
Budem, samo neka ga stave na bolju akciju i kupujem ako ima complete edicija... U takvim igrama me uopće ne privlače teški armori i teška oružja, obožavam light/medium armor i sniper u ruke, to mi je totalni gušt. Jedino što ne volim kod F3 i vrlo vjerojatno kod NV je RPG sistem raspodjele štete, tak da sniper u glavu nije nužno insta-kill pa mi to ubije doživljaj.
-
Prešao DeusEx HR, u jednom šusu sam riješio 2 najteža ačivmenta (Pacifist i Foxiest)... i Legend :D Kroz čitavu igru nisam niti jednom izvadio oružje, osim u boss bitkama naravno. Tak da nisam riskirao onaj bug gdje likovi koje onesvijestiš odjednom umru iz vedra neba. Sad se odmah bacam na sljedeći prelazak, idem po sve ostale ačivmente, jedna od rijetkih igara gdje mi ih je gušt loviti. A i moram je preći u malo krvoločnijem duhu, da ispucam iz sebe svu frustraciju iz prvog prelaska :D
Pre jebena igra, kraj bi mogao biti bolji, ali i ovako mi rula.
http://i.imgur.com/B1rUY.png
-
Dosta achievementa je skriveno i ne vidi se na store pageu, poput one za Megadeth. Moraces googlati
-
Da, skužio sam da ih vidim 20-ak od 49, što mi je bedasto pošto ne znaš kaj loviš dok ne iskoči pop-up. Tak da sam si na googleu našao listu i po tome ću ići.
-
Deus Ex HR je baš žešće smeće.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Zašto ne bacaš Steam preporuke? :(
Zaboravio staviti, budem nešt i na Steamu lupio :)
-
Moj Fallout NV Ultimate je isto na čekanju već neko vrijeme ali uskoro dolazi na red. Nakon mark of the ninja ide ili to ili Witcher 2.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
U prijevodu:"imam sve achievemntse"
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
+1