ahahaha xD
Printable View
ahahaha xD
http://notch.tumblr.com/post/7276719413/coming-soon
Adventure stiže uskoro!
FAK JEA!
Jel treba login da se igra updatea? Weenie acc ofc više ne radi ali i dalje mogu igrat offline (što i želim).
Ja sam još na 1.3 :(
Jel mi netko može preporučit par dobrih modova koji "uljepšavaju" izgled igre ? Hvala!
Jednostavno si pronađi texture pack koji ti odgovara u ovome podforumu: http://www.minecraftforum.net/forum/41-texture-packs/
Ako ćeš koristiti neki HD pack onda obavezno patchaj igru MC HD Patcherom.
Tenks, trenutačno koristim Eld Pack. Ne mijenja previše izgled igre a ipak mi nekako odgovara.
Dokucraft je najbolji texture pack koji postoji, stvarno prelijepe old skul texture!
Skuži ovaj pack :(
Tko to može pokrenut pitam se :(
Svatko.
Malo sporije dok ude u world ali inace ide sve glatko.
Ja sam probao ali bi mi se igra crashala kada bih ušao. Jej. :(
Čitaj jebeni readme na packovima i nauci patchati.
Jesam ja jedini kome minecraft laga mnogo više no šta bi trebao nakon nekog od ovih zadnjih updateova?
Wow sonic, ovo fkt nestvarno izgleda. Ja koristim misa's hd texture pack, i taj mi je za sada najbolji, no svakako ću bacit pogled na ovaj tvoj.
Sam ja jedini kojem je vanilla najljepsi?
Nisi, nije to to bez onog blocky štimunga :)
Iako sam i ja sad prebacio na texture pack, ovaj
Imate HD Vanilla Pack, a ja ponajviše koristim ove cartoonish packove.
:pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
:pray:
Prerulaju mi 1x1 texture packovi :pray:
Sexy, nego jel ima neko acc i pass da apdejtam mc? :3
Dam ti sutra. Ovaj free wifi mi blokira sajt od Minecrafta pa nemogu sada pass promjeniti.
Sad sam prešao na SimpleCraft. Super mi je, fino pregledno, i ubrzava FPS.
Kaj je to, piramida za faraonovog cucka?
Igram se u pijesku.
Imao sam savršenu mapu negdje na početku lipnja dok sam još bio na 1.3 - trebao je to biti nekakav adventure roleplay gdje bi igrač tražio skrivene škrinje razasute ispod zemlje, u planinama, ispod jezera... napravio sam i jedan dobar dvorac, par razrušenih kula sa super podzemnim tunelima koji su vodili do tih škrinja, jedan "haunted" fort na vrh brda... world je bio dosta prostran, ravan a i brdovit, tako da sam imao ziblja pregršt opcija. Ali pitajboga kako su mi se svi worldovi izbrisali kad sam pokušao updejtati na 1.7.x.
Sad krećem isponova, world nije ništa posebno ali bi mogao sad napravit nešto dobro kad mogu craftat mapu (jeeej).
Pa imas hrpu dobrih seedova po netu, uvjek se nadje nesto sta ti odgovara.