Prijemni na akademiji trajao 4 dana :pray:
Taman ispod praga sam, sad sve o maturi ovisi.
Printable View
Prijemni na akademiji trajao 4 dana :pray:
Taman ispod praga sam, sad sve o maturi ovisi.
O bože pa kaj ste radili 4 dana.
Pa evo ti kratki pregled :D
1. dan
Prvo smo gledali film 2 sata i onda imali 2 sata da napišemo analizu njega. Tu sam se tolko raspisao da sam na kraju nedovršeni koncept predao.
Onda je bio test opće kulture i informiranosti koji sam dosta loše riješio ali kada sam vidio što su drugi pisali mi je bilo lakše. :D
2. dan
Test glazbene nadarenosti. Prvo sam im trebao nešto otpjevati, pošto nisam znao da sam trebao neku pjesmu pripremiti pjevao sam bratec Martin. Nakon toga je bilo otkucavanje ritma olovkom i onda su mi pustili muziku i trebao sam opisati u kakvoj bi ju sceni korisito.
3. dan
Intervju. Njih 10 me ispitivalo o mojim prošlim radovima i o filmovima koje volim. Tu me ful trema ubila i nisam se mogao sjetiti ni jednog redatelja kojeg volim osim Jarmuscha pa sam o njemu uglavnom razgovarao. Još su me i o stručnoj literaturi dosta ispitivali i tako.
4. dan
Prvo pisani montažni test. Morao sam posložiti porazbacanu knjigu snimanja i to mi je bilo dosta teško. Nikako nisam mogao posložiti redoslijed da i slikovno i zvukovno ima smisla.
Poslije je bio slikovni montažni test u kojem su mi dali 50 fotografija od kojih sam onda morao složiti priču u 45 minuta i ispričati ju.
Užasno me iscrpilo sve to. Upao na kraju ili ne u svakome sam slučaju zadovoljan jer nisam niti prvi krug očekivao da ću proći.
Svaka čast nisam još čuo za kompliciraniji prijemni :D
Frend mi je 4. na montazi na prijemnom.
Jel zna neko kad su esluzbeni rez mature?
pa devetog valjda
nesluzbeni* xd
Koji ste film gledali?= Citat =:
Izvorno postao vukopas
The Expendables.
:D :D
Fish Tank= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
http://www.imdb.com/title/tt1232776/
Očekivao sam s obzirom da se radi o akademiji biti više neki 2deep ali i ovdje se dalo dosta pisati.
dat rezultati
Ja jos ne vidim nista. Kako to uopce ide?
u podne navodno
Ček, kaj treba nešto prijavit u roku 24 sata? Dajte pojasnite pls, imali smo retardiranog lika u školi koji ništa nije objasnio.
ne trebaš ništ prijavit u roku 24 sata. moraš prijavit do 18. il tak neš ak oćeš faks upisat lol.
tj faksove. a danas su rezultati državne mature. od kud si ti ispa jebate :D jel nisi ti 3. razred?
Mozda si morao za pojedini faks donosit neke papire il bogzna sto,al to si trebao na vrijeme gledat :)
Rezultati dolaze u 2. Uslucaju da netko jos nije procitao.
Evo ja se taman probudio sad fino papica sokić i cekam :D
"NCVVO je odlučio da se svim pristupnicima testa A razine iz hrvatskog prizna jedan bod za pitanje 'Tko je Šepavi?', koje je podiglo najviše bure među maturantima nakon ispita."
Kako sam znao da će i ove godine biti ovako nešto haha :D
edit: "Također, na ispitu iz engleskog jezika uočena je greška u tisku ispita, pa će svi također dobiti jedan bod."
A ako su neki pogodili to pitanje jel svejedno dobivaju bod?
A koliko sam ja skužio, samo su poništili pitanje i umjesto toga svima dali jedan bod.
Meni dobro dode ono iz kemije. :D
Inace, jos 15min, a ja moram na posao. Will be fun.
Razjebo maturu.
Vidimo se u ziđibi :D
Nego, di šta kako sad treba upisat/potvrdit, ja nemam blage.
Deca, kaj upisujete?
FFZG.
Flejmajte.
Upo na sve osim adu.
Tako da vjerovatno povijest umjetnosti dvopredmetno upisujem sa komparativnom književnosti ili filozofijom. Onda dogodine ponovo na akademiju.
Medicina 93. na listi :friends:
Bravo, dečki!
Jedino će Mrkva radit i zarađivat u životu, al svejendo ne bih upisao medicinu da mogu bit direktor svemira.
Treba prvo završit faks onda ćemo zarađivat :D