glavni lik iz red dead redemption
Printable View
glavni lik iz red dead redemption
otkrio novog zabavnog heroja
Doctor Repulsor xD
jerbo kad imas 3k mane te 100mp/s nemre te se lagano zaustaviti xD
da osim ak te neko stuna i ubije.
moj "dotura replausora" build: 4x sustainer, striders, runed axe :>>>>>>= Citat =:
Izvorno postao KI KI
haha dobra xD
moj je steamerice + 2 nulla + chalice. onda null pa hex pa hellflower pa shiwas pa nes trece
odigrao sada jedan odlican gejm sa docom, ali nisam bio dovoljno dobar da solo isusujem njihov cijeli team... jbg...
igro sam sa Shakom i dobro igra
jedva cekam sljedeci gejm sa nekim sa pcplay foruma xD
lol, ale nezna protumačit rečenice.= Citat =:
Izvorno postao KI KI
chronos sa savage, elder, nullst, steamericama, ch hammerom i HARKOONS bladeom. koji epic combo xD
kak sam se izivio na predatoru i poliju. u 7sec oboje sam ubijao xD
ja vise nemogu nijednu pobjedit :(
a ti si mogo pobjedit?
pa ljetos kad sam svaki dan igro imo sam 1640 prs cak a na starom acc dok je beta bila imo 2.4 kd
sad nema jebene sanse nijednu da pobjedim :S
chronos bez runed axea= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ep
harkoons
tuzno :(
raditi runed axe chronosu je isto ko igrati hellbringera bez bootsa. [hint: sjecas se?]
a harkoons sam napravio iz zajebancije da vidim kako to funkcionira.
nulsltone sam napravio samo da se mogu zajebavati sa poliwogom xD (u toj partiji)
pa i nema bas zajebancije sa pollywogom...opali te prvom i null ode u CD,poslje te uhvati sa jezikom pa opali poslje toga 2 i onda te opali sa ultijem i onda...=P
hey, nemoj mene kriviti sto je ovaj imao combo toungue->morph->wardsi jos ktome nakon kronosphere nije stizao baciti 2 spella prije neg bi ga ja zguzio :P
(da bili su nubovi u 3v3noab 1500+, i to onak, zesci)
to 1500+ je neš kao srb room na gareni?
kakav si ti njub ragna :(
zval si?
cek, ti zapravo buildas ep na bilokojem heroju, igras sa 1500+ njubovima, ne radis runed axe na chronosu, i onda imas srama meni reci da nemam bootse u 23 min, iako sam ti pustao svakog creepa, i genkali su me 5 puta
sad ces mi jos reci da je ep na chronosu lose
rofl...
inace ep radim chronosu, tdl pred i tu i tammo pestiju.
i kad se zajebavam pa napravim recimo pyro sa ep
i da neznam kako si dobar support, u 23min za bootse nemres skupiti je samo zalosno
sta je ep?
elder parazite?
da
hansi nevjerujem kako si jebeno retardiran. sve da si u pravu, on ti nikad nebi prizno da si u pravu i još bi te ismijo i onda bi ti se mi smijali. prestani, nije više zanimljivo.
ako se dobro sjecam ep = mask of madness jel tako?
to je prakticki must have item za chronosa ;/
pa to je bas dobar item
najbolja stvar za kronosa
i jos 4 doom bringera i steam bots i to je to, dobratek xD
Koji vam je psr ljudi? Nije neki skill value ali dođe blizu.
1268
pao sam na dno dna
xD
1716
da sys, ep=elder parasite=mask of madness
bolji item nejde za chronosa. nikako ni nikada. to i neki dmg item i to je to.
al niposto runed axe, jer fkt za tu cjenu ima pun k boljih itema za chronosa (i jos uz malu nadoplatu se dobiju VRHUNSKI itemi)
daj pls odi drkat kurac na miranu i hvali se kak si dobar, svi smo te vidjeli u beti kak rasturas, bravo prijatelju= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ragnarok, ti imas 1716 psr-a i ne kupujes chronosu runed axe. i jos imas srama igrat 1500+ sa tim psr-om
bravo
je, ep je must have za squishy heroja, ajmo sad uzet dps heroja od 1200 hp-a i stavit mu da prima 20 % posto vise dmg-a, i onda kad te ubiju u 3 sec pocni srat po svom timu i po tome kak ti je to protiv srba koji leavaju nakon first blooda radilo.
hansi jel ti shvacas da je chronos heroj koji nije initiator i nemoze uletiti u njih i ocekivat da ce ih sve pobit.
on sa epom ima skoro perma stun i sa njime dobiva svakog, doslovno svakog heroja 1v1.
early game, dobar farm, brzi pt + mom = rape
runed axe mu isto nije nimalo los item.
ja mu radim i jedno i drugo.
a i ti bi trebao naucit to.
sad si se ti uhvatio za tih 20% vise dmga..
jebo to..