ja sam mislio da si ti puno veci lvl....
Printable View
ja sam mislio da si ti puno veci lvl....
Današnji patch je donio nešto jako lijepo :D
http://en.allods.gpotato.eu/News/?TC=01 ... NO=1176753
Sad više neću morat koristit potent elixire sve do Strine, a i onda samo potent int :D
po nubovski pls :D
Svaki dan u podrumu yasker towera možeš dobiti 2 elixira koji traju 4 sata (1 elixir koji daje 15% više stamine i 1 elixir koji daje 15% više inta ili strenghta, ovisno o klasi)
k tnx na prijevodu :)
napravia san lika xzekox doda san vas dvojicu i 5 san lvl :)
Skužio sam, 4 sata awesum. :D garant će smanjit potrošnju incensa, a quest je naporan :P= Citat =:
Izvorno postao mronki
ja san van tu na forumu stalno ako me sta jos imate naucit ^^
Npr koje je**ne questove rjesavat, ima ih pun kukumar, meni je drazi grind od trcanja......
Po redu sve, provjeri mapu, pročitaj opis questa pa si napravi optimalno. Poriješavaš sve na jednom mjestu ,pa predaš, i kreneš na slijedeću lokaciju.
vecina questova se rijesi na drugom kraju grada :hangin:= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Pa obavi prvo što više,a zatim predaj. :P
wolfwrath kako da punim statove?jel bolje luck dmg ili mana, i primjecujem da svi pisu dps, jbg ja san navika na dmg xP
koji ste server us ili eu
ako eu koji zac ili isa?
Isa.
Dps je damage per second, bolje se navikni.
Ak misliš na statove na magea, onda sve stavljaj u luck. Za ostale ti lagano, ali pri na high levelima fali luck opreme, pa se zato u to stavlja. Luck je usto vrlo važan dio dps-a, zbog critical hitova.
k....znaci luck, koji je tvoj talent build,ja sebi namjeravam fire i munje....
Luck je najvažnij stat za maga, ne samo zato što crit radi duplo veći dps nego zato što se critovima može vratiti mana i/ili dobiti istant cast (kod aoe-anja veće grupe mobova dobijem instant fireball i do 5-6 puta za redom).
ovaj dio nisan zna :D= Citat =:
nego zato što se critovima
može vratiti mana i/ili dobiti
istant cast
Da, kad dođeš na lvl 10, dobiješ talent gridove. Tamo imaš razne dodatne sposobnosti i spellove. Kad budeš dotle došao, javi.
Nego, ice mageovi praktički ne postoje, osim reflections, kojeg ne smiješ propustiti, fire talenti se više manje do kraja razvijaju. Stone barrier također što prije do ranka 3 razvit.
Evo ti jedan build, meni je dobar:
http://allodsbase.com/en/talents#-38...pfe83yc21ov0c6
EDIT: Jedino vezano za taj build, smanji udio u Ice talent gridu, kao recimo ići na Ice quake il tak nešt. Uzaludno je, bolje stavi više u Fire grid.
Koristi ovaj bild: http://allodsbase.com/en/talents#-39xr0 ... 30c21ov0c2
Slobodna 2 talenta stavi po volji, ja sam si osobno Conflegrate stavio na rank 2, no možeš si uzeti skill koji oduzima manu (korisno za pvp) i dispel (u to si namjeravam promijeniti kad skupim za WoD)
k tnx mronki= Citat =:
Izvorno postao mronki
Talent grid je bolji nego moj, al ne vidim baš da ljudi često uzimaju elemental shield. Radije bih si conflagarate stavio na 3.= Citat =:
Izvorno postao mronki
Ne isplati se jer se dužina feara lvlom ne povećava, samo dmg (i to nešto sitno)... elemental shield se rijetko koristi, ali u nekim situacijama bi požalio da ga nisam uzeo (pvp protiv drugog castera, protiv mobova/bossova koji imaju elemntal dmg itd)
Hmm, kužim.
A vezano za reflection, malo mi se čini zasasd uzaldno ići na rank 3. Ako se do mene uspije probiti dps mob, on će mi razbit reflectione u trenu bez obzira jel ih je 5 ili 7, a ako je mob sa puno hp-a i slabim napadom, pa onda ga stignem srediti prije nego mi ih sve skine. Barem mi je tako dosad iz iskustva.
Btw, jel vrijedi ići po Ice quake? I kolko elemental harmony heala?
Ne skine u trenu osim ako ne koristi aoe. Ako ti mob single target napadima skine svih 7 iluzija opet su te te 2 dodatne zaštitile od 2 napada.
Liječenje elemental harmonya ovisi o wound complexity, koliko entropija imaš, mislim da čak i ovisi o intu (mene liječi od 0 do preko 100K hp-a).
Ice quake ti koristi za dobivanje ice entropije jer je brz i jeftin skill (da možeš bacati skillove poput elemntal harmony, hypothermiu), za skidanje reflectiona ostalim magovima (jer je aoe skill) itd... Ugl. njegova primarna svrha nije dps nego stvari koje sam nabrojao
Dakle,idem na to?
Da, ali su ti prioritet rubiji koji daju bonus na int, luck i percep, kad njih dovrdeš na rank 3 tek onda ideš na ostale
healeri su najjaca klasa u igri
prebrutalni su u pvp
nas 2 magea , ja jos +1 lvl jaci nemozemo mu nis i ubije nas obojicu
A jebiga, ako je dps speccan, onda radi jako dobar dps, ima heal,i još plate armor. pa šta bi čovjek očekivao :P
ž= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
Kad ste nubovi :P
1 vs. 1 mage nema šanse, ali dva maga na jednog hilera bi mogli, samo treba znat :D
Spectral Assassin>>>>>>>>Sve.