Ali šta je veći gušt? Vozit se na bicikli ili u terencu (dok se usput smiješ onima koji voze bicikl)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Printable View
Ali šta je veći gušt? Vozit se na bicikli ili u terencu (dok se usput smiješ onima koji voze bicikl)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Bicikl definitivno... no to sam samo ja. :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Naravno da je veći gušt sjedit u terencu koji ždere 22 litre, ali ja preko svojih principa ne planiram prelaziti bez obzira o kakvom se guštu radilo :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Same here.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ja je nebi htio preskočiti pošto je jedinica imala genijalan mindfuck na kraju koji je nadoknadio za sve igrine nedostatke. Volio bi vidjeti kako će priča teći i kako će trilogija završiti.
This.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Možda bih mogao kupiti, DRM mi je jedan ogromni minus. Još razmišljam. :)
BTW, nikada nisam rekao da neću kupiti AC2. Hell, još bih i Black Edition kupio.
Naglasak na kupio, jel'. :eyebrows:
daj napisi u spoiler,jedinica mi je bila premonotona da je zavrsim do kraja.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
kako se retardirane kontrole,moram pratit nekog lika,a neznam kako da trcim :/
EDIT:gotovo
odustajem od igre,kontrole su smijesno lose,para za gamepad trenutno nemam.
Kontrole su odlične, o čemu ti? :)
Njemu su kontrole u hekanju u ME1 bile retardirane, pusti ga :D
ma daj molim te,moram igrat twister sa prstima na tipkovnici da bi obavio jednostavno radnju kao sto je trcanje.
no mozda sam ja problem,mozda mi je jednostavno cudno igrat ovo nakon toliko fps-ova sa izvrsno rijesenim kontrolama.
Chrome.
Trčanje, držiš tipku prema naprijed (u mom slučaju "w") i držiš desni klik. Što je tu tako komplicirano? :)
I da, ovo nije FPS. :)
ma skacem po crkvi i malo zarotiram kameru a ezio skoci na trg,i tako 5 puta,za redom.
I znam da nije FPS,me2 nije fps a ima genijalno rijesene kontrole.
Daj mi onda objasni kako da samo ti imas problema s kontrolama?
:D
Pa i Assassin's Creed 2 ima genijalno riješene kontrole, ti si jedini koji ima problema sa njima. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
= Citat =:
Ja sam spoznao čudesnu praktičnost i užitak kontroliranja igre na gamepadu. Osim toga, Chillstream košta oko 160 kn, valjda ti nije preskupo za gamera koji planira kupiti (ili je kupio) tri monitora? :P
= Citat =:
Ma da ne duljim, upravo sam našao ovo pa si pogledaj ovdje, popraćeno sa slikama - http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=175552
Čisti mindfuck na kojega sam se pošteno naježio, igrazam :D Kraj su nabrijali do ibera, da bar je čitava igra takva :D
Oh great, dakle sličan za*eb kao i Fahrenheit. Nije trebalo to. :(
Ne, ME2 nije FPS, ME2 je lagano zapečeni tost posipan mlijekom u prahu.= Citat =:
Meni je trebalo jedno 10-15min da sve pohvatam, sad je čisti gušt skakat po krovovima, ima to svoje čari ^^ Obnovio bordel, sad će bit para :) I riješio dvije grobnice za sada.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Meni se sviđa kako su svaku važniju svjetsku zavjeru okrenuli sebi u korist u ovoj igri, kao da se fakat sve vrti oko templara i artefakata :pray:
Da, a fakat se vrti dosta toga. Templari vs. assassins i sl, skroz fora.
Hoceltoraditi na: c2d2.13,1gb rama ,256mbvrama (8600gt)
Vidim, DRM is not an issue anymore? :D
ORLY? Meni to više daje na: "Nemamo vlastitu priču pa ćemo sve već postojeće baciti u lonac i pokrasti ono što preživi". :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Uostalom, nisu prvi koji su se toga sjetili, ali hebiga, nemaju svi ono što ja igram ili čitam. Delta Green, anyone?
Ne znam, nisam u niti jednoj igri sreo toliku količinu zavjera kao u AC1 :D Ali imaš pravo, može se protumačiti kao nedostatak mašte i ideja, no sve jedno mi je fino sjelo.
Deus Ex? Hrpa kliseja, ali sasvim solidna radnja.
AC1 je imao sexy kontrole. Pogotovo na gamepadu. <3= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
tri monitora :O= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
pa nisam lud.
A chillstream nebi uzeo,xbox360 org kontroler je bolji.